Ciąża a prowadzenie samochodu

U mnie bylo wrecz przeciwnie. 

Byłam spakowana od 34 tygosbia chyba jak sie nie mylę i do konca mialam nadzieję, ze porod sie zacznie. Czekalam i czekalam i nic. 

Dostalam skierowanie na wywołanie no i tak sie odbylo na moje nie szczęście. 

Chociaż porod byl bolesny i dlugi, zakończony cc przez obrot córki to cieszę sie, ze ją mam i nie żałuję tego, ze musiałam sie tyle wycierpieć. Kazdy jej usmiech mi wynagradza mi to 

mama emmy o niezle :D a moze to i lepiej takie zaskoczenie

To mi od razu kazali przyjść z walizką do szpitala i w sumie nie wiedziałam ile tam będę nawet. Potem okazało się, że łącznie byłam przez tydzień 

ja wiedziałam ze 2 ciaza zakończy sie szybciej na pewno nie do 40 tygodnia nawet lekarzowi mówiła aby do 37 i on mówił to samo;) przez wiekszosc ciązy przeleżałam a ostatnie miesiace każdy ruch sprawiał podniensienie ciśnienia nad który tak powiem było ciezko opanować.

w 36 tygodniu byłam na ostatniej wizycie u mojego lekarza który oznajmił że nie urodze tak jak planowany był poród tylko wczesniej i tak też było w 36 trafiłam do szpitala a rozpoczynający 37 tydzień zakonczył sie porodem;)

Ja w każdej ciąży prowadziłam samochód do końca, nawet pamiętam że do szpitala w pierwszej ciąży zawiozłam się sama he he Oczywiście moje porody zawsze były wywoływane, nie jechałam ze skurczami

aniska, no w 2 ciazy to czlowiek juz madrzejszy jest :)

Anabanana no to nieźle, dziecko stwierdziło, że nie musisz się ogarniać najwidoczniej:D

Anabanana :D haha dobre. A to szłaś już do tej kosmetyczki czy wcześniej jednak się poród zaczął :D

Śmiesznie by było gdyby zrobili Ci jedną brew i by się zaczął poród i już na drugą nie byłoby czasu :P 

Za mną 4 porody i każdy praktycznie w terminie, moim dzieciom nie spieszyło się a każdy mówił że następny to możesz wcześniej, a już ostatni poród to wogole że 4, że dziewczynka to już na pewno wcześniej 

u mnie po terminie  10 dni dziewczynka a tez każdy mówił ze dziewczynki szybciej się rodzą 

U mnie córka urodziła się przed terminem i to sporo przed terminem miska być na 16 stycznia a przywitaliśmy ja na świecie 26 grudnia taka nam niespodzianke zrobiła 

4 porody? podziwiam!

oliwjera, o nie jakbym tam lezala juz u kosmetyczki to na bank bym wyszla z 2 brwiami chodzbym miala tam urodzic ::D:D:D:D

Anabanana no to dopiero byłaby akcja:D 

Lena wow ;) gratuluje;) ja rodziłam 2 razy i po drugim porodzie jak bym zaszła teraz w ciaze to chyba bym żyła w stresie do samego końca w obawie o poród;/

Lena 4 porody WOW, ja nie wiem jak pierwszy przeżyje, jutro zaczynam 38tc i coraz większy stres mnie łapie

Hehe czego się nie robi dla pięknego wyglądu :) 

Lena to powinnaś być tu ekspertem w każdej dziedzinie :) 

Ja też niestety zawsze rodziłam dzieci po terminie pierwsze dwa tygodnie po terminie, drugie ponad tydzień po terminie i trzecie też ponad tydzień po terminie. Oczywiście wszystkie porody wywoływany w tym druga Cesarka była na zimno

4 porody to juz ekspert :D