Chusteczki nawilżone Dada

Paulinek super ;) gratulacje ;) 

KK ja dziś byłam w biedronce i są dostępne tylko w pojedynczych opakowaniach 4,99 za paczkę.Widziałam też boksy dada naturals za 19,99.

Paulinek super! taka wygrana cieszy! Gratulacje!

Pokrzywa30 własnie mąż był rano po te pampersy i u nas już nie było.

Paulinek gratulacje, super nagroda na pewno chusteczki się przydadzą :) 

U mnie Dada aqua są dostępne rzadko, ostatnio leżało jedno opakowanie więc udało mi się kupić. 

Paulina gratuluje nagrody ;) bralas udzial w nagrywaniu filmiku z udzialem chusteczek ;) 

Faktycznie w sklepach jak czesto jest promocja to pozniej ich nie mozna dostac ;) 

Ja ostatnio mialam taki problem z kremem do opalania z babaydream zoltym dla dzieci byl w promocji po 20 zl w rossmanie i przez tydzien go dostac nie umialam bo braki na magazynach ;) 

Karolina mam wrażenie że jak są w gazetce to wtedy do sklepu dostarczają że na codzien nie da się ich kupić 

U mnie było pełno tych dad  aqua ale widocznie mniej kupują albo więcej przyszło.

Aneczka możliwe, bo nigdy ich nie ma. Albo bardzo mało przywożą i szybko wykupują. 

Jednakowe ilości napewno do sklepów nie przywoża. A jak coś jest w promocji to wykupują nawet żeby sprzedać drozej..

Chyba tez nie we wszystkich biedronkach te chusteczki są dostępne. Ja ich u nas wogole nie widziałam.

Ja też ich nigdy nie widziałam. Ktoś może wrzucic zdjecie? Po ile wychodzą? 

Aga kupiłam za 5,50 zł. w opakowaniu jest 50 chusteczek. Zdjęcie w załączniku :) 

Otworzyłam paczkę chusteczek Dada aqua i szczerze wam powiem, dla mnie są na nie. Zapach jak dla mnie jest okropny taki szpitalny. Chusteczki strasznie się rwą i są słabo nawilżone. Do tego ciężko jest wyjąć jedną bo przy pociąganiu wychodzi około 4-5 chusteczek. Przy wycieraniu mam wrażenie, że są takie tępe, dziwnie prowadzą się po skórze. Zdecydowanie lepsze są chusteczki Dada sensitive i naturals. 

1

Tez pierwszy raz widze ta paczke na oczy ;) po tych wszystkich komentarzach to faktycznie Dada najmniej przekonuje do zakupu mimo atrakcyjnej ceny za taka ilosc ;) wole jednak troszke doplacic i miec dobrze nawlizone i dlugotrwale chusteczki ;) 

Karolina to rzeczywiście jak taka opinię dałaś im to nie warto kupować 

U mnie ich jest masę ale nie miałam ochoty próbować a teraz jak Karolina porównała z innymi dadami to tym bardziej ich nie kupię.

Te Waterwipes są mocno nawilżone, wytrzymałe, miękkie, bez zapachu, super wszystko oprócz ceny...

Może któraś z was miała by inne zdanie jednak dla mnie zdecydowanie te chusteczki są na nie i więcej ich nie kupię. 

Paulinek tych nigdy nie używałam ale zapisałam się na stronie po próbkę, jak przyjdą z chęcią sprawdzę jakie są :) 

Teraz w rossmannie są promocje na chusteczki Waterwipes i te z pampersa też. 

Karolinach, skupiłam się ostatnio i widziałam je w Biedronce, w małych ilosciach, ale byly.

5.5 za 50 szt to wcale nie jakaś rewelacyjna cena, poniewaz wychodzą po 11gr szt, te z Babydream, ktore kupuje na promocji wychodza po ok. 5gr. 

Niestety nie mialam okazji wyprobowac waterwipes, zapisalam się na stronie, zobaczymy czy dojdą, ale dla mnie ich cena jest raczej nie do przejscia. 

Też się zapisałam żeby otrzymać waterwipes wiec zobaczymy jak przyjdą