Patrycja ja dady kupuje. Mieliśmy próbki jeszcze z pampersa i tyle. Nic nie uczulają więc przy nich zostaliśmy
Patrycja ja z nivea jestem bardzo zadowolona,maja piękny kremowy zapach,są delikatne,mają chropowatą strukturę,która lepiej zbiera brud ,są dobrze nawilżone,nie mieliśmy problemów z podrażnieniami a jeśli chodzi o skład to nie sprawdzałam nawet.Jedynie są stosunkowo drogie ale mąż często kupuje w auchanie 6 paki bo się bardziej opłaca.My je uwielbiamy ;)
Ja nie używałam nigdy chusteczek Nivea nawet nigdy nie rzuciły mi się nigdzie w oczy :) ale może wypróbujemy jak gdzieś je zobaczę.
Ja kiedyś , już dawno miałam te z Nivea i według mnie były za suche w porównaniu do Dady czy Pampers.Może teraz to się poprawiło.
Dada ma kiepski skład. Kiedyś przetarłam sobie nimi twarz, piekło niemiłosiernie. Ja używam nasączonych 99% wodą Babydream :)
Wercia, kazda seria ma inny sklad. Te z rossmana babydream też są rozne. Np. Te zielono- białe mają dobry sklad, tak samo jak pomaranczowo-białe, ale już te niebiesko-biale juz mają sklad duzo gorszy.
Tych z nivea też jeszcze nie miałam okazji wykorzystać ale może warto, bo te dady niby są ok, u nas nie podrażnień ani nic z tych rzeczy ale skład faktycznie od nich odrzuca.
Moniczka za suche kurcze uwielbiam takie mokre boję się że ich teraz nie polubię, jutro aż paczkę wyciągnę
A Nivea ma dobry skład?
Patrycja dla mnie osobiście nie są za suche nivea a używam zazwyczaj pampersa i uważam ,że są dużo lepsze ,ale jak otworzysz to się sama przekonasz i będziesz miała porównanie.
Tutaj znajdziecie skład tych chusteczek https://www.doz.pl/apteka/p61788-Nivea_Baby_Soft__Cream_chusteczki_dla_niemowlat_4_x_63_szt._3_opakowania__1_GRATIS
bardzo lubię stronę srokao, jest tam mnóstwo porad dotyczących składów, analiza, porównanie i ocena więc jest w czym wybierać. Przesyłam Ci link z chusteczkami Nivea, wyszukaj konkretne opakowanie i sprawdź. Ja lubię Waterwipes, bo są mokre, mocno nawilżone, opakowanie może być długo otwarte, a chusteczki nie wysychają. Uważam, że to świetna jakość, choć cena jest dość wysoka. Jednak jeśli mam porównać tańsze chusteczki ,a suche to owle zapłącić więcej i mieć produkt lepszej jakości
https://www.srokao.pl/2017/01/analiza-chusteczki-nawilzane-m-v.html
Mnie twarz piekła strasznie po chusteczkach gaga z Tesco. Ogólnie były średnie i nie kupię ich na pewno.
U nas w mieście zamknęli Tesco. U nas pierwszy wybor był właściwy i juz nawet innych nie probowalam (babydream zielono-biale). Jestem teraz ciekawa, czy sprawdzą się rownie dobrze przy drugim dziecku.
Ja ostatnio kupuję 4pak chusteczek Pampers w Biedronce za 16,99.Jestem z nich zadowolona.
Moniczka tak samo je zakupilam ;) bardzo dobra cena na taka duza ilosc ;)
Ja zazwyczaj boxy Dada kupuje ale zdarza się i 3pak
Ja z kolei waterwipes kupuję w ilościach hurtowych, zawsze internetowo bo tam cena jest bardziej przyjazna.
Dzisiaj dostałam paczkę z Waterwipes, udało nam się wygrać konkurs na Facebooku i jestem mega zadowolona z tej nagrody, przyszedł karton wypełniony po brzegi tymi chusteczkami w różnych wielkościach opakowań
Paulinek gratuluję barydzo fajne te chusteczki są, brałam udział w tym konkursie ale się nie udalo, które twoje zdjęcie lub filmik:)
?
Teraz jest promocja w biedronce na pieluszko złote dady jak kupisz dwa opakowania to zamiast 19.99 za opakowanie jest po 14.99.
Ja nie dam rady używać produktów Nivea ze względu na zapach, który drażni mnie z dużej odległości. W ogóle uważam, że kosmetyki a już w szczególności te dla dzieci powinny być bezzapachowe.
A te chusteczki Dada aqua to są na stałe dostępne w Biedronce? Raz chciałam kupić ale przy kasie mi powiedzieli, że nie mogą sprzedać, bo one nie są na sztuki tylko w kartonach (a oczywiście leżała paczka jedna luzem a kartonu z resztą nie było). A później ich już nie widziałam.