Paulinek nigdy o tym nie słyszałam ale według mnie jest to zupełnie niepotrzebne. Ja podgrzewałam delikatnie wodę i ciepłą przemywałam pupę córeczce. Trwało to minutę.
Paulinek, przyznam szczerze, ze nie slyszalam, ale jak dla mnie (podobnie jak dla dziewczyn) to raczej zbędne. Ewentualnie, jak jesteś bardzo za, zawsze mozna poprosic kogoś o taki prezent.
Paulinek,ja także nie słyszałam o takim cudeńku do podgrzewania chusteczek.Myślę,że to zbędny gadżet.Chusteczki , które mają tą temperaturę pokojową raczej nie paraliżują zimnem.
Ja też jak dotąd nie słyszałam o takim gadżecie ale też myślę, że nie należy do niezbednych:)
Zgadzam się że seria sensitive dada jest najlepsza, dobre są też naturals, ale te w zwierzątka faktycznie okropne.
U nas husteczki sporadycznie. Kiedyś sprawdzałam skład i szczerze był tak zły że podmywalam młodego woda. Husteczki były tylko na wyjście.
KK sensiitove to te jasno zielone?
KK mu zawsze te kupujemy. Nie podrażniają, nie za mocno nasączone i nie są szorstkie. Więc nie zgodzę się z Twoją opinia
Patrycja sensitive mają błękitne wstawki na opakowaniu :)
Karolina kiedy one byly jasnozielone. A teraz jasnozielone sa tylko Natural
A to tych nie miałam jeszcze kiedys kupowałam te jasnozielone i byłam bardzo nie zadowolona często mam poranione i wysuszone ręce i one mi się tak do rąk przyczepiały i takie nie mile w dotyku były nie mogłam sobie z nimi poradzić. Tak samo jak już nie pamiętam jaki kolor ale jeden rodzaj tych z Rossmanna aż mam dreszcze jak o nich myślę i przypomnę sobie jak mi się do rąk przyczepiały brr.
Wydaje mi sie że podgrzewacz to zbędny gadżet i wydatek, sam podgrzewacz kosztuje ok145zł do tego trzeba co 3miesiace dokupić gąbki, które mają za zadanie utrzymać wilgoć chusteczek. Ja bym nie inwestowała w podgrzewacz �
U nas z firmy dada sprawdzają się zarówno te zielone jak i białe chusteczki. Ja ogólnie stosuje je do wszystkiego bo są takie fajne ^^ Znajoma się śmiała że na błysk dom czyszczę chusteczkami dla niemowląt. Chociaż podobno jest w nich tyle chemii że bardzo dobrze odpierają plamy po kupach na bodach. Sprawdzałam tę plotkę i faktycznie bardzo szybko zmyła plamę z bodziaków. No cóż, nam nie szkodzi więc stosujemy ale ten test dał do myślenia. Kwestia tego czy zdanie tego testu jest na plus czy na minus dla tych chusteczek.
Z ta "chemią" to jest rożnie, fajnie jak ktoś analizuje sklady produktów dla dzieci. Rownież chusteczki są analizowane na wielu stronach w Internecie. Nie wszystkie mają slaby sklad, niektore z nich sa naprawdę warte uwagi. Babydream (nie wszystkie serie), hipp, velvet - naprawdę jest w czym wybierac.
Ja wczoraj trafiłam na chusteczki Dada aqua. Stosowałyście? Ja kupiłam na próbę :)
Karolinach daj znać jak się sprawdziły może warto byłoby się na nie przeżucić jeżeli dasz pozytywną recenzje.
Karolina tak czasami je widziałam w Biedronce. Ale zwykle kiedy miałam.zapas innych chusteczek wiec jeszcze nie kupiłam.
Karolinach, a jak ze skladem? Dobry?
Jeszcze kończę opakowanie Dada sensitive ale już mam mało więc niedługo wypróbuję aqua i dam znać :)
Aga czytałam opinie co do składu i jest ok. Podobno można je spłukiwać. Zobaczę jak będą się sprawdzały bo jak na chusteczki nasączone wodą nie są drogie więc może warto będzie je kupować :)
Aga tu fajnie opisane jest na temat składu
https://m.facebook.com/czytamyetykietykosmetykow/posts/875975816122605
A te z Nivea jaka jest wasza opinia? Kupiłam 6pak w promocji w rossmanie jakiś czas temu do tej pory jeszcze nie używałam