U nas jeżeli chodzi o chusteczki pampersa to też były ok ale nie ma sensu przepłacać skoro Dada są fajne.
Ja od początku używam Dada Naturals albo Sensitive ale ostatnio Mąż kupił Dady takie ze zwierzątkami I obawiałam się ale też są super są wystarczająco mokry jedynie Gorzej że opakowanie nie domyka się tylko jest na taśmę i szybciej wysychają
Da da od początku uczulała mojego syna. Pampersy i chusteczki powodowały silne zaczerwienienie na pupie l, które później trudno się goiło. Dopiero teraz mu zakładam na noc pieluchomajtki z Dady i jest ok.
Rzeczywiście , dziewczyna dobrze wspominają, chusteczki Dada są ok jeśli nie uczulają,tylko to opakowanie bardzo słabe.U nas też często się rozrywało, jest takie jakieś kruche.
Tak macie rację te opakowania bardzo szybko się rozrywają. Ja raz kupiłam chusteczki Dada i były z pudełkiem także w moim przypadku po problemie bo nawet jeżeli już się rozerwie to i tak nie wysychają
Chusteczek pampers używałam przy starszym synu i były w miarę Ok, ałe teraz kiedy mogę wybierać pomiędzy tyloma firmami to zdecydowanie wolę te bezzapachowe. Najważniejsze jest jednak to że waterwipes mają dobry skład.
Mi opakowanie może z dwa razy tylko się rozerwało. Pudełko miałam i oddałam.dla siostry
Mi nigdy opakowanie się nie rozerwało. W chusteczkach Dada wlamske podoba mi się to, że mają plastikowe zamknięcie i dzięki temu chusteczki nie wysychają.
Mi również zdarzyło się rozerwać chusteczki i niestety wtedy szybko wysychają. Warto na podróż mieć takie z plastikowym zamknięciem bo są wygodniejsze i nie ma ryzyka że się rozerwą.
Ja jestem wierna od poczatku chusteczkom Babydream. Mają dobry sklad i fajną cenę, nie uczulają. Nie kombinowalam z innymi, skoro z tymi nie bylo problemow. W domu trzymam je w plastikowym opakowaniu, ktore mozna kupic do tych chusteczek i problem z wysychaniem i rwącymi sie opakowaniami nie pojawia sie
Ciemnozielone moje ulubione!
Ja zrobiłam tak samo jak Patrycja na początku kupiłam opakowanie chusteczek dady z plastikowym zamykanym pudełkiem i nie ma problemu że coś się rozerwie czy wyschnie:)
U mnie chusteczki tylko raz wyschly jakoś nie mam z tym problemu mimo że nie korzystam z pudełka
Aga babydream w ogóle ma dość fajne produkty,pieluszki są fajne ale przeszkadza mi to ,że są takie zwykłe białe ,produkty dla dzieci mają fajny skład i przystępną cenę.
Aga ja babydream sensitive też używałam i były bardzo fajne. Na początku, kiedy córeczka miała uczulenie na wszystkie chusteczki te się u nas sprawdziły :)
Wioleczek, ja tez bardzo cenię produkty babydream z tych powodow. Za nieduze pieniadze mozna miec cos o dobrym skladzie. Pieluszek tez uzywalismy i bylam bardzo zadowolona. Zamienilismy na Dadę, tylko dlatego, ze rzadko bywam w rossmanie, a w Biedronce robimy zakupy.
Bardzo lubie plyn do kapieli z babydream dla mam na dobre samopoczucie, a jesli chodzi o malego, to bardzo fajna okazala sie seria "babydream med" na mocno wysuszoną skorę.
My też przy pierwszym synku używaliśmy pieluszek Babydream Fun&Fit a potem już od rozmiaru 3 Dady zielone, chusteczki nawilżane za to po pewnym czasie odstawiliśmy do przemywania pupy i od czasu kiedy używamy czystej wody zauważyłam mniej podrażnień... czy słyszałyście może o urządzeniach do podgrzewania chusteczek nawilżanych? Dla takich maleństw warto w rękach rozgrzać przed użyciem kilka sztuk zanim dotkniemy nimi pupci niemowlaka, a takie podgrzewacze są podobno świetnym rozwiązaniem... zastanawiam się tylko czy wtedy nie wysychają one szybciej i czy to się na pewno przyda, czy to raczej kolejny zbędny gadżet?
Paukinek słyszałam o podgrzewaczu ndo chusteczek ale dla mnie to zbędny gadżet.
W tych wielkich pakach są często w gratisie pojemniki plastikowe. Są też pojemniki materiałowe do kupienia które Tez zabezpieczają jak się pudełko potarga przez wyschnięciem gdzies na allegro mi kiedyś wyskoczyły fajne ale ja muszę mocno budżet ograniczyć więc kupuje tylko co niezbędne..
Jeśli chodzi o firmę Dada polecam tylko wersję Sensitive. Są delikatne, nie za mokre, nie mają intensywnego zapachu.
Pod żadnym pozorem nie kupuj tych w opakowaniu w zwierzątka (często w promocji). Są bardzo wilgotne, szorstkie, mają intensywny zapach, córce drażniły skórę, narzekały, że ją piecze skóra. Używam ich do czyszczenia mebli, dobrze zmywają kredki :)