Chusteczki nawilżone Dada

Mi juz przyszla podrozna paczka z waterwipes sa super nawlizone dlugo wytrzymuja w opakowaniu w porownaniu do innych chusteczek ktore szybko wysychaja ;) u waterwipes odpowiada mi tez ich rozmiar bo sa ani nie za duze ani za male idealne na pupe dziecka czy do innych czesci ciala ;) 

Aga dla mnie też są za drogie. Zostanę przy Dada sensitive, u nas się sprawdzają i cena też nie jest wysoka. Babydream też są super, używałam ich na początku. 

Woda nasączone a droższe. Trochę paradoks jak dla mnie 

Aneczka dla mnie też, bo taki sam efekt mają waciki zamoczone w wodzie a koszt znacznie mniejszy :) 

Ktoś z marketingu miał łeb żeby coś takiego wymyślić, ale zastanawiam się jak to jest z produkcją u nich, bo jednak bez konserwantów i innych dodatków sama woda to pożywka dla bakterii... może są w jakiś specjalnych warunkach pakowane, żeby utrzymywały świeżość i dlatego cena jest taka wysoka?

To fakt chusteczki waterwipes są fajne ale cena ich mnie powala, dzisiaj patrzyłam to ta paczka którą dostałam do testowania 28 sztuk w rossmanie była za 10 zł to już przesada. 

A propo dziewczyny od jutra box złote dady rozmiary bodajże 3.4.5 od 100 do 120 sztuk chyba po 29.99 w biedrze

Mąż dziś już kupił boxa dady za 35 zl , bo jak jutro by podjechał po pracy to 4 u nas ciężko dostać . W ogóle po promocji też są za 35 zł tak 2 razy udało nam się kupić:)

Gdyby nie moje zapasy już bym po te boxy jechała. Kiedyś w biedrze fioletowe wysprzedawali po 20zl box całe auto miałam nimi zapakowane, na 2 dziecko nawet mi się przydały bo ma strych wyniosłam. 

Pokrzywa, dokladnie tak jak napisalas. Dolaczam zdjecie. Na pewno jutro zajrzę do Biedry, jestem ciekawa jak bedzie z dostepnoscia. 30 zl, to naprawdę fajna cena. 

1

Aga myślę że 3 i 4 szybko się rozejdą jak.zwykle

O fajna promocja może warto zrobić zapas, chociaż zielone według mnie są lepsze :) 

Paulinek coś musi być w składzie co nie pozwala na szybki rozwój bakterii. Na pewno nie jest to sama woda.

To właśnie jest zastanawiające jak to jest pakowane i zakonserwowane że nic się z nimi nie dzieje 

Aneczka na pewno coś dodają bo przecież gdyby było inaczej to na okapowaniu by było napisane żeby zużyć w np. tydzień lub dwa. A późnej by zaczęło się coś dziać. 

Szkoda ze nie ma w boxach dwojek ;) bo promocja naprawde jest warta uwagi i szkoda by bylo nie skorzystac jak ktos ma juz wieksze dziecko ;)

Karolina pewnie tak. Choć na temat produktów przeterminowanych coś czytałam i nie wszystkie szkodzą właśnie tylko np zmieniają kolor, lub tracą właściwości. 

Kasia, też tak uwazam, ale z tych pierwszych dwóch rozmiarow dziecko wyrasta tak szybko, że w sumie, to jest to do przeżycia. 

Maż był po poludniu na zakupach i było duzo paczek. My mielismy zapas zielonych i kupił 1 box, zresztą mlody już calkiem czesto robi do nocnika. 

Ja mam wlasnie zakupione dwie paczki jedynek i dwie paczki dwojek na poczatek i glownie jedynki biore do szpitala a jak dziecko urodzi sie duze to zawsze dwojki juz beda czekac i maz dostarczy ;) 

Aneczka wiem, nie wszystko nie nadaje się do użycia po upływie terminu. Np. takie chusteczki nie wiem czy by szkodziły używane po terminie. Albo pampersy. 

Pampersy mają bodajże termin rok po otwarciu ale zauważyłam jak miałam taki przypadek że były otwarte 3 miesiące może nawet więcej to się zbrylily w środku takie nie fajne się zrobiły.. 

Co do pampersów to myślę że jedynie to co by się stało po terminie to to że utraciły by swoje właściwości czyli np nie były by takie chłonne i mogły by przeciekać