Chodzenie boso latem – tak czy nie

No jeszcze mamy miesiąc lata, więc ciekawe , ale oby tak :smiley:

1 polubienie

Nad morzem to chyba jezzcze nie było dobrej pogody.

Oj, doskonale to rozumiem! :see_no_evil: Człowiek się stara, rozkłada ten koc, kombinuje, a wystarczy chwila i już zasypany piaskiem jak plaża po burzy :sweat_smile:

To i tak dobrze że zdarzyłaś , dla mnie ta woda wgl nie nagrzana lodowata

1 polubienie

My byliśmy w Stegnie i tam woda na początku była chłodniejsza, ale potem naprawdę zrobiła się ciepła jak już drugi raz się weszło :wink:

2 polubienia

Właśnie, to zależy gdzie. Woda w różnych miejscach ma rozne temperatury.

To racja, ja bym też chciała wejść do wody ale w tym roku tragedia

1 polubienie

Ja w tym roku w ciąży to raczej już sobie odpuszczę :pleading_face::blush:

1 polubienie

To i tak że zdarzyłaś , ja w tym roku w ciąży już sobie odpuszczę chyba , wgl patrząc w pogodę nie zapowiadają się jakieś większe upały na to lato

1 polubienie

Ja to się cieszę że chociaż syn dwa razy zdarzył wejść i się pobawić we wodzie :smiling_face:

1 polubienie

W Stegnie bywa naprawdę przyjemnie, zwłaszcza przy dobrej pogodzie

No niestety, jak się nie zrobi cieplej, to chociaż na basen

Na pewno miał świetną zabawę :wink:

Dzieci teraz ani śniegu porządnie nie zobaczą, ani porządnie się latem nie wybawią…

Zrobiły nam się w Polsce dwie pory roku- wiosna i jesień :laughing:

My wrocilismy wczoraz z nad morza … pogoda hmm nie bylo zle… wazne ze nie padalo :rofl: od rana do 14 zachmurzone alr w miare cieplo 22stopnie a po 14 slonce do wieczora i wiatr :see_no_evil: ale maly zadowolony :grin: i mama potem tez :rofl: hak musiala ogatnac go od piachu co byl mokry i nie szlo go na plazy sciagnac i wszystko szlo z nami do mieszkania :see_no_evil: wniosek - druga piaskownica w domu. :see_no_evil: ale jak to mowia wazne ze dziecko zadowolone :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Widać, że młody zadowolony! To najważniejsze :smiling_face:

Widać po małym że jest przeszczęśliwy

To najważniejsze, u nas pokazuje ze na weekend ma się zrobić trochę cieplej , się okaże :face_with_monocle::rofl::smiling_face:

Dziecięca radość to najlepsza pamiątka z wakacji :wink: