Ja tam czekam aż stopy wyschną i wtedy piasek bez problemu się odczepia
Lubię chodzić boso, po piasku okej ale po trawie niekoniecznie chociaż podobno zdrowi dla stóp jest chodzić boso po trawie
Mokry piasek to najgorsze lepi się wszędzie i ciężko go zdjąć
Ja lubię chodzić po trawie
Mnie bardziej denerwuje, jak się siedzi na plaży i ten piasek do tyłka się lepi jak byłam mała, to mi to jakoś nie przeszkadzało, jak była tona piasku w gaciach, a teraz tylko ziarenko się do mnie przyczepi i już drażni
Haha, dokładnie mam tak samo Chyba to znak, że człowiek się starzeje…
Moje dziecko ma tak samo! Kiedyś tona piachu nie przeszkadzała, a teraz jedno ziarenko i już irytacja.
Dzieci potrafią zaskoczyć
Mnie najnardziej denerwuje, że 2 sekundy i koc cały w piasku. Tłumaczymy dzieciom żeby nie wbiegali na koc to oni nie sluchają i zaraz robi się bagno. Nie wiem po co nam ten koc skoro i tak leżymy w piasku
Oj tak piasek na plazy jest fajny jak sie po nim idzie ale jjuz wszystko w nim jest ro irytuje :] najgorzej jak wrocisz do domu i dopiero widac ile go masz na sobie heh
Noki to akurat minus, że w Polsce są tak mocno piaszczyste plaze, ale z drugiej strony lepsze to niż kamienie
Ja już teraz sobie wynajmuję na plaży leżak, żeby właśnie nie siedzieć w piasku
W końcu urlop powinien być przede wszystkim przyjemnością
O tak. Najlepiej na leżaku
A to już norma , nigdy nie leżałam w kocu bez piasku
Haha, no właśnie
Ja w tym roku tylko raz byłam się kąpać nad wodą, a to już miesiąc lata za nami…
Ja byłam 2 razy za. 3 razem chcieliśmy córkę uśpić i podrzucić teściowej i pojechać z mężem tak ok 21/22 się pokąpać, ale córka miała inne plany
strasznie marudziła i finalnie zostaliśmy z nią
Niby plan gotowy, a dziecko i tak potrafi wszystko zmienić Może następnym razem się uda
Może i tak, tylko ciekawe, czy będzie jeszcze na tyle ciepłą noc
Ciągle leje i nawet jak by się chciało gdzieś wyskoczyć nad wodę, to pogoda nie daje szans. Oby jeszcze przyszły jakieś cieplejsze dni