Chodzenie boso latem – tak czy nie

Ja tam czekam aż stopy wyschną i wtedy piasek bez problemu się odczepia :rofl:

Lubię chodzić boso, po piasku okej ale po trawie niekoniecznie chociaż podobno zdrowi dla stóp jest chodzić boso po trawie

Mokry piasek to najgorsze lepi się wszędzie i ciężko go zdjąć :smiley:

1 polubienie

Ja lubię chodzić po trawie :smiley:

Mnie bardziej denerwuje, jak się siedzi na plaży i ten piasek do tyłka się lepi :rofl::rofl: jak byłam mała, to mi to jakoś nie przeszkadzało, jak była tona piasku w gaciach, a teraz tylko ziarenko się do mnie przyczepi i już drażni :smiling_face:

Haha, dokładnie mam tak samo :sweat_smile: Chyba to znak, że człowiek się starzeje… :see_no_evil:

1 polubienie

Moje dziecko ma tak samo! Kiedyś tona piachu nie przeszkadzała, a teraz jedno ziarenko i już irytacja.

1 polubienie

Dzieci potrafią zaskoczyć :smiley:

1 polubienie

Mnie najnardziej denerwuje, że 2 sekundy i koc cały w piasku. Tłumaczymy dzieciom żeby nie wbiegali na koc to oni nie sluchają i zaraz robi się bagno. Nie wiem po co nam ten koc skoro i tak leżymy w piasku :sweat_smile:

Oj tak piasek na plazy jest fajny jak sie po nim idzie ale jjuz wszystko w nim jest ro irytuje :] najgorzej jak wrocisz do domu i dopiero widac ile go masz na sobie heh

Noki to akurat minus, że w Polsce są tak mocno piaszczyste plaze, ale z drugiej strony lepsze to niż kamienie :rofl:
Ja już teraz sobie wynajmuję na plaży leżak, żeby właśnie nie siedzieć w piasku :rofl::rofl:

W końcu urlop powinien być przede wszystkim przyjemnością :smiley:

1 polubienie

O tak. Najlepiej na leżaku :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

A to już norma , nigdy nie leżałam w kocu bez piasku :see_no_evil:

Haha, no właśnie :smile:

1 polubienie

Ja w tym roku tylko raz byłam się kąpać nad wodą, a to już miesiąc lata za nami…

1 polubienie

Ja byłam 2 razy :rofl: za. 3 razem chcieliśmy córkę uśpić i podrzucić teściowej i pojechać z mężem tak ok 21/22 się pokąpać, ale córka miała inne plany :rofl::rofl: strasznie marudziła i finalnie zostaliśmy z nią :sweat_smile:

Niby plan gotowy, a dziecko i tak potrafi wszystko zmienić :sweat_smile: Może następnym razem się uda :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Może i tak, tylko ciekawe, czy będzie jeszcze na tyle ciepłą noc :sweat_smile:

Ciągle leje i nawet jak by się chciało gdzieś wyskoczyć nad wodę, to pogoda nie daje szans. Oby jeszcze przyszły jakieś cieplejsze dni