Chodzenie boso latem – tak czy nie

U nas też, więc wykorzystamy te dni jak najlepiej :smiley:

No u nas tez trn weekend ma byc fajny … tylko ze Felek boi sie wody :see_no_evil: jak sie kapie to krzyczy nad morzem do widy nie szedl bo zimna byla a po co ma miec chory pecherz… wiec nie wiem jakby tam sie zachowal… w domu to do basenu tez nie chce wejsc :frowning: ani do malego ani do duzego… kupilam juz mu ponton w pepco z psim patrolem i mowie wleje troche wody i tam sobie posiedzi… tez nie. Do kapieli pelno zavawek mu dajr i grajace plywajace swiecace i tez nic… wiec musze czekac az sie sam przelamie

A widziałyście ten głośniczek kaczuszka do kąpieli ? U nas w łazience ostatnio było bardzo głośno :rofl:

A to ja mam cos podobnego co sie przykleja na wanne… i tez nie daje rady… :rofl::see_no_evil: potem mam taka fontanne co spiewa baby shark i tez nic

Nie widziałam, on puszcza muzyczkę? :smiley:

1 polubienie

Haha bo dziecko zawsze wyczuje jak rodzice chcą gdzieś wyjść i wtedy nie współpracuja :joy:

Łączy się z telefonem :crossed_fingers:

Oo nie słyszałam nigdy o czymś taki

A gdzie to można kupić?

Kupiłam w tamtym tygodniu w dealz za 25 zł . Działa bez zarzutu . Ma z boku taką przyssswke ze starszy syn zabiera ją jak Idzie na ogród się bawić w piaskownicy bo przyczepia kaczuszkę do szyby tarasowej i ma radyjko :rofl:

1 polubienie

Mamy malutki głośniczek ale nie kaczke a taki zwykly czarny, kwardatowy. Syn go uwielbia i puszczamy z niego audiobooka ostatnio bo znudzily nam sie 50 naszych ksiazek :rofl: mialam z nim isc do biblioteki cos wypozyczyc ale narazie jest audiobook i ppwiem Wam ze super sprawa, uwielbiam jak czyta Antoni Pawlicki czy Więdłocha bo ma taki cieply glos. Super sie ich slucha, nawet dla mnie jako doroslej osoby

1 polubienie

Kaczuszka jako towarzysz zabaw i radio na tarasie :smile:

1 polubienie

Czasem to nawet lepsze niż czytanie, wygodne i relaksujące, zwłaszcza gdy książki już znudzą

Hahahha dokładnie tak , czasem potrafi odprężyć :slight_smile:

Super sprawa, córka lubi tańczyć i śpiewać, więc pewnie zainwestujemy. Szczególnie,że ma taki fajny kształt :grin:

Koniecznie !:hatched_chick:

Oo to by była ciekawe przed snem puścić jakąś bajkę

I nawet dobra cena :blush:

Tak, My codziennie na zmianę z mężem czytamy starszakowi przed snem i po prostu znamy te bajki już na pamięć Więc wymyśliłam tego audiobooka i jestem nim zachwycona bo sama Leżę sobie i pilnuje Słuchając jak fajnie lektorzy czytają, ekspresja, dynamika, naśladują wszystkie grymasy i tak dalej