U nas też, więc wykorzystamy te dni jak najlepiej
No u nas tez trn weekend ma byc fajny … tylko ze Felek boi sie wody jak sie kapie to krzyczy nad morzem do widy nie szedl bo zimna byla a po co ma miec chory pecherz… wiec nie wiem jakby tam sie zachowal… w domu to do basenu tez nie chce wejsc
ani do malego ani do duzego… kupilam juz mu ponton w pepco z psim patrolem i mowie wleje troche wody i tam sobie posiedzi… tez nie. Do kapieli pelno zavawek mu dajr i grajace plywajace swiecace i tez nic… wiec musze czekac az sie sam przelamie
A widziałyście ten głośniczek kaczuszka do kąpieli ? U nas w łazience ostatnio było bardzo głośno
A to ja mam cos podobnego co sie przykleja na wanne… i tez nie daje rady… potem mam taka fontanne co spiewa baby shark i tez nic
Nie widziałam, on puszcza muzyczkę?
Haha bo dziecko zawsze wyczuje jak rodzice chcą gdzieś wyjść i wtedy nie współpracuja
Łączy się z telefonem
Oo nie słyszałam nigdy o czymś taki
A gdzie to można kupić?
Kupiłam w tamtym tygodniu w dealz za 25 zł . Działa bez zarzutu . Ma z boku taką przyssswke ze starszy syn zabiera ją jak Idzie na ogród się bawić w piaskownicy bo przyczepia kaczuszkę do szyby tarasowej i ma radyjko
Mamy malutki głośniczek ale nie kaczke a taki zwykly czarny, kwardatowy. Syn go uwielbia i puszczamy z niego audiobooka ostatnio bo znudzily nam sie 50 naszych ksiazek mialam z nim isc do biblioteki cos wypozyczyc ale narazie jest audiobook i ppwiem Wam ze super sprawa, uwielbiam jak czyta Antoni Pawlicki czy Więdłocha bo ma taki cieply glos. Super sie ich slucha, nawet dla mnie jako doroslej osoby
Kaczuszka jako towarzysz zabaw i radio na tarasie
Czasem to nawet lepsze niż czytanie, wygodne i relaksujące, zwłaszcza gdy książki już znudzą
Hahahha dokładnie tak , czasem potrafi odprężyć
Super sprawa, córka lubi tańczyć i śpiewać, więc pewnie zainwestujemy. Szczególnie,że ma taki fajny kształt
Koniecznie !
Oo to by była ciekawe przed snem puścić jakąś bajkę
I nawet dobra cena
Tak, My codziennie na zmianę z mężem czytamy starszakowi przed snem i po prostu znamy te bajki już na pamięć Więc wymyśliłam tego audiobooka i jestem nim zachwycona bo sama Leżę sobie i pilnuje Słuchając jak fajnie lektorzy czytają, ekspresja, dynamika, naśladują wszystkie grymasy i tak dalej