Dlatego jak ja karmię w nocy synka to muszę usiąść i na rekach trzymam go i karmię bo jak leży na poduszce i ja kołoniego to zasypiam😅
Ja zawsze siadam do karmienia
biorę na rece i daje butle.
No ja siadam na łóżku, zakładam taką poduszkę do karmienia typu C (owijam się nią) i dopiero karmie piersią.
Ostatnio karmienie jest szybki bo mamy sprawie opróżnia piersi. Ale kiedyś jak robił to wolniej to zdarzało się że zasypiałam i budziłam się pod godzinę i lub półtorej. Spałam na siedząco ![]()
Ja na szczescie nie usypiam, a tylko na leżąco mi najlepiej się karmi
Ja karmię butelką i czasem jak karmiłam na leżąco to zdażyło się przysnąć i butelka wypadała mi z rąk i się budziłam ![]()
Ja jakoś nie potrafię na leżąco wolę na siedząco z poduszką do karmienia
Jej to tak jeszcze nigdy nie przysnęłam ![]()
![]()
Hahah najlepsze ze mojemu mężowi też się tak zdażyło, on to ostatnio głównie na leżąco karmi ![]()
Mój mąż za to może zamknąć tylko oczy i on już śpi , ja nie wiem jak on to robi . ![]()
Haha mój ma to samo masakra podziwiam go bo też bym tak chciała . A ja czasem się męczę i kręcę na łóżku zanim zasnę ![]()
To ja też tak mam , nieraz jestem zła jak mnie przebudzi aby mi coś powiedzieć ja mówię do niego ty za min zaśniesz i jescze będziesz chrapał a ja potrzebuje teraz na to conajmniej pół h ![]()
![]()
![]()
![]()
U mnie zależy, czasem jest tak że ja padam od razu jak uśpię a mąż siedzi jeszcze w telefonie a są też takie, że ja nie mogę wylądować i zasnąć a mąż już chrapie ![]()
![]()
To od kad jestem z moim mężem nigdy nie zdarzyło się tak abym ja pierwsza zasnęła ![]()
![]()
Mi się czasem tak zdażyło ale to naprawdę muszę być poprostu mega padnięta że zamknę oczy i zaraz śpię, to musiałabym prawie całą noc i dzień nie spać
a tak się zdażało:see_no_evil:
Nie no ja jak przyłożę głowę do poduszki to padam codziennie
To zazdroszczę , ja jak nawet mega padnięta jestem to mi ciężko zasnąć
U mnie sen to moje drugie imię
wszyscy mi mówią Oo teraz to nie pośpisz, a ja śpię jak mały śpi, wiadomo z pobudkami na cyca, Ale i tak jest super. Często śpimy od 21 do 11 rano ![]()
Jej aż zazdroszczę u mnie niestety tak pięknie noe jest synek budzi mi się 1 w nocy potem 3 i 6,30 tragedia jestem tak nie wyspana ostatnio…
A ile synek ma? U nas do 4 miesiąca pobudki co 3 godziny na cyca
Moj ma rok i budzi dziś się obudził o prawie 1 potem o 3 i o 6:30 a zasnął 22:30. Też jestem niewyspana