Buty ale w sklepach online

Ja dziś użyłam tych nowych z Cannpol i jestem super zadowolona.

Teraz szukam tego bidonu

1 polubienie

https://www.instagram.com/p/DU3LVXjDGuZ/?img_index=16&igsh=ZDV3bWlqbzdiOTB5

może pomoże w wyborze link do instgrama do rozgryzamy przeglad bidonów
też widzę ze Canpol ma dobry bidon, na razie u nas ten z Philips Avent super się sprawdza

Super. Akurat tego nie znałam :heart::heart::heart:

ten jest w rankingu :innocent:

Bardzo tani. No mi się podoba ten z Lovi. Będę szukać

Twoja córa już pije z bidonów ? Potrafi pociągnąć ?

1 polubienie

Oo spoko cena

1 dnia super, 2 dnia na śniadaniu zapomniała albo nie chciała pić, ale na obiadku było super i dalej też…
próbowałam różnych kubków otwartych to były wszystko mokre ona ja podłoga…
miałam nawet jej papier włożony do ślinka… ma jeszcze czas się nauczyć, a z butelki to ona bierze głowę za wysoko do góry jak siedzi prosto (nie było jej wygodnie

więc po 2 miesiącach prób stwierdziłam że zacznę od bidonu
mamy z Philips Avent i na razie jest super
ale nie wiem jak z częściami znamiennymi chyba są trudno dostępne

A no ok. Super że już umie pociągnąć przez rurkę :grin: Ja mojego uczę pić właśnie z kubka otwartego tego co dostaliśmy do do testów Lovi Genius i muszę powiedzieć że coraz lepiej mu idzie. Już potrafi małymi łyczkami pić ale muszę mu przechylać kubeczek.

3 polubienia

Oo tego mieliśmy dokładnie dla syna tylko w innych kolorach był

1 polubienie

Ja go bardzo lubię !

1 polubienie

I cena też fajna

1 polubienie

My uwielbiamy ten bidon synek szybko załapal picie z niego :wink:

1 polubienie

u nas tylko bbox… zaczynałam od tego z dziubkiem, dla maluszka 6 miesiecznego, teraz ma roczek i ze słomki w żłobku pije :wink: a w domu otwarty kubeczkek :slight_smile:

Ja właśnie dostałam na roczek od teściowej (a w sumie to mój synek) bidon bbox ale jeszcze nie podłapał jak pić z niego

na poczatek polecam ten z dziubkiem jest dedykowany dla mniejszych dzieci… mój najpierw dostal slomke i nie ogarniał nic… zmienilam na dziubek, a teraz spowrotem na słomke i jest ok :wink:

Ja zamawiałam z Mexx i rozmiarówka się zgadzala

Ja to jestem mega dumna z synka. 2 dni temu jak postał na urodziny ten bidon bbox, napełniłam go wodą i dałam małemu. Nie chciał za bardzo bardzo rurki do buzi, łapał ją paluszkami chwilę ponosił bidon i tyle. Wczoraj zrobiła przerwę i mu nie dawałam pić z niego. Dziś nalałam wody i zaczął wkładać rureczki a potem ją gryźć i pociągnął wodę :smiling_face_with_three_hearts: nawet troszkę się zachłysnął bo się nie spodziewał i tak nauczył się pić z bidonu

Mamusię rozpiera duma :face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye:

5 polubień

To super :heart: kolejny krok do dorosłości xD
To już się zaczyna robi duży dżentelmen :stuck_out_tongue:

:rofl: no cos w tym jest …. Kurcze taki drobnostki a cieszą

1 polubienie