Buty ale w sklepach online

@Nicia113 @Anetteso_gmail.com @kalusia161

A ja właśnie robię inaczej. Jak mi brakuje do dostawy a nie mam dany sprzedawca nic co mnie interesuje to dobieram coś co jest dość tanie i potem zwracam bo w ramach allegro są darmowe zwroty. Nie korzystam z tego często ale jak już nie mam żywcem co kupić to tak robię. Bo nie lubień jak specjalnie podają kwotę 44,99zl właśnie by naciągnąć kogoś na dodatkowe zakupy.

Od 2 marca ta kwota darmowy dostaw w allegro wzrasta do wartości 49,99zł. Dotyczy to odnowien Smart jak i nowych zakupów Smart więc teraz jeszcze będzie trzeba więcej wydać by mieć darmową dostawę.

@kalusia161 dokładnie, sama siecią tym łapie że dobieram do Smarta a czasem to są zbędne rzeczy :see_no_evil:

1 polubienie

Czasami na allegro pojawia się opcja że allegro pokazuje że mogę kupić przedmioty u jednego sprzedającego. Nie zawsze mi się to pokazuje ale ostatnio ja robiła zakupy spożywcze to dodałam do koszyka rzeczy od różnych sprzedawców i później pokazało mi się to że mogę kupić u jednego sprzedawcy minimalizując koszty dostawy.
Ja zazwyczaj na allegro kupuje u jednego sprzedawcy za więcej niż 49 zł więc bez problemu mam darmową dostawę ale faktycznie to irytujące jak sprzedawcy specjalnie dają cenę 44,99 żeby coś więcej dokupić. Wtedy kupuję tam gdzie mają np za 46 zł :smiley:

Też tak robię :upside_down_face: tak allegro ma opcje ze podpowiada gdzie można kupić taniej ten sam produkt

O a jakie podkłady polecasz? Bo ja raz zamówiłam z baby mama i były strasznie słabej jakości. Tak to próbuje polować na te rossmanowskie na przecenie

To nie jest zły pomysł :smiley: ale mnie drażni ogólnie to robienie zwrotów :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

I też jak coś to staram się dobrać coś ale co wiem że może mi się przydać a nie tak byle by wziąć, albo tak jak @Sylwiaa zmieniam sprzedającego. :smiley:

@Nicia113 dobre jakościowo podkłady są z Babyono i z Canpol babies :blush: są dość mocne, i mi się fajnie je użytkowalo :blush: te pierwsze dodatkowo mają tasiemki przylepne pod spodem więc fajnie mi na przewijak się sprawdziły :smiley:
miałam kiedyś też z Akuku, wzięłam na próbę, ale nie polecam, bo wg mnie takie cienkie, szybko się zwijają i są nieciekawe :wink:

1 polubienie

Ja zawsze ze zwrotami mam tak, że na czas zapomnę i potem nie ma co. Tym zrobić

@SzczesliwaMami te same podkłady i u mnie się sprawdziły

1 polubienie

To u nas to samo- te podkłady również zdały egzamin :wink: teraz podkładów używam tylko na wyjścia, w domu korzystam z wielorazowego podkładu z Ikea

Wcześniej zamówiłam na allegro jakieś za 10 zł i po kilku dniach było zniszczone i do tego przeciekało, a z tym nic się nie dzieje i można prać. Ale na te wielorazowe podkłady przerzuciłam sie dopiero jak synek skończył 3 miesiące, wcześniej to by się nie sprawdziło, bo przy każdym przewijaniu musiałabym prać podkład

Ja używam z canpolbabies, bobini i też takie kupuję na allegro firmy Zarys wychodzą fajnie cenowo i są chłonne

Mam też taki przewijak

A u teściowej mam taki składany

Można kupić w Pepco albo Smyku za grosze

1 polubienie

chciałam kupić w pepco ale w żadnym nie widziałam od miesiąca

Ciekawe bo ja je widuję i nas. Ja kupiłam za 8 zł chyba

Tak to raczej też spam tak mi się wydaje

Na przewijak zamawiam te;
https://allegro.pl/oferta/podklady-chlonne-higieniczne-mocne-maty-40x60-sensepads-25szt-17736767109
Mala mi dużo ulewa wiec schodzi ich trochę.
A z takich wiekszych ingrubszych to mam z Canpola

Mi koleżanki polecały podkłady z kindii i żeby na allegro zamawiać , wydają się dość mocne ale to się okaże w maju :rofl:

Ja lubię te z Canpol :slight_smile:

1 polubienie

Ostatnio też te kupiłam stoją na półce ale jeszcze nie użylam bo używam te z z Canpol

z Canpol babies są super
z Babydream o 3 użyciach się rozwarstwia i wata wypada

My też mamy te , i jesteśmy zadowoleni :blush:

Te cp wrzuciłam są cieńsze. Ale u Nas trochę ixh schodzi takze są wystarczające

1 polubienie

O widzisz , tych nigdy z rossmana nie miałam

1 polubienie