Buty ale w sklepach online

Czy kupowałyście kiedyś buty przez internet? Boję się o rozmiarówkę, a potrzebuję pilnie botków do sukienki.

2 polubienia

Ja patrzę zazwyczaj na CCC badz Deichmanna , kiedys też kupiłam na imprezę w Reserved
Zawsze możesz więcej par zamówić :slight_smile:

1 polubienie

Tak, często kupuje online. Czytam komentarze dotyczących rozmiarów (czy np jest zawyżona), albo kupuje w dwóch rozmiarach i jeden oddaję. Choć przeważnie staram się kupić stacjonarnie w sklepie, ale nie zawsze jest coś co mi się spodoba :slight_smile:

Rozumiem że chodzi o buty dla dziecka nie dla siebie bo jak dla siebie to większość kupuje online nigdy nie mam czasu mierzyć. Gorzej z dzieckiem Ale o tyle jest teraz fajnie z tymi sklepami online że łatwo wszystko można zwrócić No kwestia zapłaty za koszt wysyłki

Zpbacz na vinted zawsze mozesz poprosic o wymiary wkladki :wink: rowniez sprzedaja nowe :wink:

Ja jak kupuje buty online to to zawsze sugeruje się rozmiarem wkładki a nie rozmiarem buta. Rozmiary butów w różnych sklepach są różne ale jak kupisz dany rozmiar buta z wkładką jaką nosisz to na 99% będą dobre :upside_down_face:

2 polubienia

Często kupuję online z tym , że patrzę na długość wkładki a nie rozmiar. Była sytuacja , że wzięłam swój rozmiar , czyli 39. W rezultacie potrzebowałam z tego modelu rozmiar 41 , także troszkę się zdziwiłam :wink:

No to ja mam duży problem tego typu że ja mam z natury rozmiar 41 i często jak patrzę wkładka 25 i coś co jest wkładką powiedzmy sobie rozmiaru 39 i nie ma oczywiście już nic więcej to potrafi być smuteczek

Zazwyczaj kupuje buty online. Sprawdzam tabele rozmkarow,opinie itp. Zamawiam. W wiekszosci sklepow zwrot jest juz darmowy.
Oczywiscie zamawiam ze znanych stron a nie firm krzak.

Ja zazwyczaj kupuje online. Jak nie jestem pewna to biore dwa rozmiary i jeden oddaje

1 polubienie

Wszystkie buty kupuję online bo mam duży rozmiar i stacjonarnie nic nie dostanę. Do eleganckich butów wybieram Zalando Deichmann ewentualnie CCC. Zawsze jest większy wybór, dzieciom też zamawiam przez internet bo często rozmiarów nie ma w sklepie

No pewnie, że tak, w sumie większość butów kupuje przez internet :grinning:
Warto czytać komentarze, niektóre marki też w opisie podają czy rozmiar jest zaniżony czy zawyżony, no i często sugeruję się długością wkładki :wink:

Pamietaj, że towar który zamawiasz przez internet masz prawo zwrócić w ciągu 14 dni :wink:

To jest spoko w przypadku CCC że można zwrócić normalnie z zamówienia internetowego , bo po zakupie w sklepie zwrot jest na kartę podarunkową…

1 polubienie

To słabo bo nie każdy kupuje w tym sklepie a to zmusza do zakupu tam. Ja takie sklepy omijam z taką polityką zwrotów. No chyba że ktoś tam zawsze kupuje.

1 polubienie

Ja przeważnie CCC albo zamawiam z internetu i patrzę gdzie jest darmowy zwrot u bitów więcej rozmiarów u wtedy oddaje :slight_smile:

Ja zamawiam tylko przez neta… u mnie w miescie nie ma sklepow z butami :sweat_smile: bylo ccc i zamkli we wrzesniu :see_no_evil:
Zamawiam na ccc ewentualnie na royal fashion :slight_smile: zawsze rozmiarowka sie zgadzala :slight_smile:

Tylko przez internet kupuję. Zawsze biorę 3-4 pary mierze na spokojnie w domu i zwracam.

Też uważam , że zwrot na kartę wcale nie jest fajny. To właśnie od razu zmusza do ponownego zakupu u nich. Ja byłam wściekła jak złożyliśmy zamówienie online w CCC , buty pojechaliśmy odebrać stacjonarnie. Okazało się , że przysłali złe buty. Kupowałam adidasy dla syna a oni przysłali damskie botki. Pani powiedziała żebym się zastanowiła bo może bardziej mi się opłaca wziąć te botki :wink: nie opłacało mi się to raz a dwa , że ich nie potrzebowałam. W związku z tym oddali mi pieniądze właśnie na kartę podarunkowa . Byłam zła bo wolałabym pójść do innego sklepu i kupić buty tego samego dnia. A tak musiałam zamówić jeszcze raz buty u nich. Czekałam kilka dni , ponieważ stacjonarnie rozmiaru nie było.

1 polubienie

Ej to dziwne bo ja tyle razy zamawialam na ccc z odbiorem wlasnym i moglam normalnie oddac i hajs mi oddawali a nie na karte.

biorę zawsze kilka rozmiarów i kilka modelów za 1 razem, resztę zwracam i te co są idealne zostają