Buty ale w sklepach online

Tak, porównywałam cenę kilku rzeczy w Action, Pepco i Tedim i jednak w Action jest najtaniej. Ja Tediego lubię za artykuły na przyjęcia. Tam jednak jest największy wybór :smiley:

1 polubienie

W Kiku można wybaczyć perełki. Ja kupiłam jakiś czas temu ręcznik dla niemowląt za 4,50zł za sztukę czy muslinowe pieluszki 2szt za 6zl. Ubranka też kupuję na promocji. Na przykład kupiłam kurteczkę na zimę za16zł

O to faktycznie cena bardzo korzystna. Ja jakoś nie umiem robić tam zakupów :rofl:

ja tez wszystko :slight_smile: dosłownie, od chemii do domu do czyszczenia… po chusteczki dla małego, pampersy, czasem mleko (bo apteki mają też konta na allegro) :slight_smile: a ze sklepu z niemieckimi produktami nawert słodycze dla dzieciaków kupowąłam do paczek :slight_smile: zawsze cos innego :slight_smile:

Ja też jednak jestem człowiekiem online :rofl::rofl::rofl::rofl:

@Natalia92 jedyny mankament aptek na Allegro jest taki że wiele z nich nie wchodzi w Allegro Smart i darmowych wysyłek

1 polubienie

i tu mam patent :smiley: apteki mają też produkty które łapią się na smart :smiley: i wystarczy np. do takiego mleka czy witamin dobrać coś co ma zaznaczonego smarta i masz całą wysyłkę za darmo :smiley: przetestowałam na mleku kilkukronie :smiley: tu przykład

3 polubienia

U dzięki za podpowiedź :wink:

Ja odkąd wykupiłam Smarta to sobie nie wyobrażam go nie mieć. Wszystko kupuje. Leki, chemie czy artykuły do domu. Jeśli chodzi o apteki to oprócz doz to kupuje internetowo w ziko i odbieram w aptece stacjonarnie. Tylko trzeba sprawdzić bo nnie we wszystkich aptekach można odebrać

1 polubienie

Ja tak samo. Jeżeli tylko coś jest na Allegro to wolę tam to kupić, bo w końcu po to tego smarta kupowałam,żeby mieć darmową wysyłkę :slight_smile: do tego naprawdę bardzo tanio można tam kupić niektóre rzeczy. Tak jak Wy, chemia, leki, nawet wina bezalkoholowe, bo w marketach nie ma tego który lubię, a na Allegro jest w dobrej cenie :smile: bo i udało mi się smarta kupić chyba za 30 zł, bo miałam jakąś dobrą ofertę:)

3 polubienia

@Ann O to faktycznie trafiłaś na super promocję :smiling_face_with_three_hearts: ja też właśnie zanim kupię coś w jakimś sklepie internetowym sprawdzam czy jest na allegro :crazy_face: zawsze można oszczędzić na wysyłce, a czesto też jest lepsza cena :money_with_wings:

2 polubienia

Ja też jako użytkownik, który ma konto już pełnoletnie mam właśnie smarta w dobrej ofercie

To ja konto mam kilka lat, ale przed świętami trafiła się taka oferta, była z limitem czasowym :slight_smile:

Mi się raz udało kupić za 39zł.
Poza tym w Smarcie to jest ze za darmo można zwróci do 14 dni i też fajnie działa reklamacja. Ostatnio reklamowałam jedną rzecz i też zwrot był za darmo.

2 polubienia

Oczywiście, ze tak Teraz zwroty są tak proste, że nie ma się co bać! Ja często zamawiam z róznych sklepów albo marek osobistych albo ze strony Suzana Botki damskie | Super ceny i promocje | Suzana.pl | Modne tanie botki. Mają tam dokładnie opisane wkładki, więc łatwo trafić. Często mają też kody rabatowe dla nowych klientek, więc wychodzi taniej niż w galerii.

Oo ile reklam wchodzi, pod każdy wątkiem jakieś inne linki :see_no_evil:

2 polubienia

ta reklama też jest do zgloszenia?

To jest chyba coś nie tak bo ostatnio coraz więcej mam wrażeni

Zamawiałam dużo ze smartem, ale jak zaszłam w ciążę i nie mogłam dźwigać to o rany. Wszystko zamawiałam z allegro. Pół wyprawki i pół wszystkich pierdol do domu :joy:. Nawet kostki do zmywarki bo były tanie. Najgorzej jak brakuje ci 5 zł do darmowej dostawy.

Ja z tego powodu potrafię poszukać oferty która jest wycie droższa aby tylko się załapać na darmową dostawę

Ta opcja Smarta na allegro jest spoko. Ale wlasnie często się dobiera produkty na silę zeby miec darmową.doatawę :stuck_out_tongue:
Ale ja ogolnie duzo zamawiam na allegro - proszki do prania, plynu do plukania, plyny do szyb, mopy, platki kosmetyczne i podklady dla dzieci.itp. Jest różnica cenowa miedzy allefgo a sklepami u Nas stacjonarnie.

Buty też już głównie online bo u Siebie na wsi dla dziecka np butoŵ nie kupię. Dla siebie od biedy na szybko moze coś bym znalazla.
Małemu zamawiamy na CCC. Czasem ze Smyka te z certyfikatem zdrowej stopy. Jak sie dobrze zmierzy stopę to ravzej przychodzą ok :slight_smile: