Buty ale w sklepach online

Ja żałuję, że nie mamy czegoś takiego na swojej dzielnicy.

My mamy takie centra Atut i tam jest Sinsay, Kick, Rosmann, Ziko. Action, Lidl , Biedra, dm, deal, pepco, tedi wiec jak jadę to mam co robić i gdzie się szwendać :see_no_evil::smiling_face_with_three_hearts:

No to bardzo ułatwia :wink:

My mamy właśnie w naszym mieście 2, fakt, że sklepy i w jednym i drugim prawie te same :rofl::rofl:bo na każdym jest sinsay, Pepco, Rossmann, Media Expert, no w jednym jest kik i tedi, ale nie lubię tam zakupów robić, z kolei w drugim action i tam lubię wyszukiwać jakieś nowości

1 polubienie

No ja ostatnio bardzo lubię grzebać w Action, jest tam wiele fajnych gadżetów :see_no_evil: i zawsze coś tam wygrzebie

3 polubienia

Ooo ja tak samo uwielbiam Action. Gdzieś widziałam fajnego mema, który opisuje moją relację z tym sklepem. “Nie pytaj mnie po co idę do Action. To Action powie mi po co przyszłam” :sweat_smile:

2 polubienia

Swoją drogą Action ma często ceny niższe niż na internecie, niższe nawet od Temu, Shein…
U nas ma coś powstać, ale jeszcze niewiadomo co :joy: najpierw mówili o Lidlu, ale on ma warunki, że musi być odpowiednia liczba mieszkańców, a u nas jest wieś na 3 tys mieszkańców, więc nie ma szans :joy: potem mówili o Biedronce + Pepco i Rossmann, ale okazało się,że nie będzie Biedry. I tak nikt nic nie wie. A ja liczę że to nie będzie tylko kolejny spozywczak :joy:

Ja uwielbiam dla córki skarpetki stamtąd. Nie są ze 100% bawełny, ale są naprawdę przyjemne i wytrzymałe, a kosztują grosze.
Teraz wzielam też na próbę rajstopki :smiling_face:

Ja Action uwielbiam pod starszaka i ogólnie My kupujemy tam albumy na zdjęcia ty to nie są zdjęcia chowane tylko można je wkleić, przez co jest dużo śmiechu i zabawy bo i naklejki i zawsze coś

1 polubienie

Taak, ramki na zdjęcia też jest zawsze duży wybór i w normalnych cenach. Te wklejane albumy sama uwielbiam robić :hear_no_evil:

Ja mam 240 za free a minimalna wartość koszyka to 100 ale często też jest akcja darmowa dostawa w jakiś tam godzinach. Na Carrefour nie wiem ale pewnie podobnie jest. Ogólnie warto sobie popatrzeć bo często są jakieś akcje kupony rabaty i jak nie ma się czasu albo duuuuzo trzeba kupić to to jest super opcja

O a ja na przykład bardzo lubię zaglądać do Tediego :smiling_face_with_three_hearts: mam wrażenie, że asortyment większy niż w Action, tylko minus jest ten że chyba jest drożej ….

1 polubienie

No to będę musiała w wolnym czasie zobaczyć :slight_smile:

Ja jakoś nie umiem się tam odnaleźć :upside_down_face::rofl: kik tak samo mnie przeraża, jak mam tam iść :rofl:

Mi się tak kik nie podoba. Dla mnie jest zbyt chaotyczny nie do końca przemyślanie ustawione każdy sklep jest inny. Lubię tylko skarpetki dla maluchów

1 polubienie

O Kika akurat też nie lubię :crazy_face: bardzo rzadko tam zaglądam, bo właśnie taki chaos tam jak dla mnie panuje, na tych obrotowych wieszakach ubrania to u mnie jest dramat …. Wszystko poupychane, że nawet ciężko przejrzeć :face_with_peeking_eye:

Regularnie zamawiam buty przez internet. Głównie trampki, ale botki czy buty zimowe również. Tak jak piszą przedmówczynię. Najważniejsze jest sprawdzenie długości wkładki. W niektórych butach masz to napisane na metce na języku, albo na pudełku. Jeśli nie, to zawsze możesz ją zmierzyć. Tak jak piszą przedmówczynię- nie ma się czego bać, zamów więcej par i najwyżej zwrócisz. Tylko sprawdź też czas dostawy, żeby buty nie przyszły po imprezie.

Udanych zakupów i miłej imprezy!

1 polubienie

Ja w tedim lubię robić zakupy na przyjęcia i grille oraz jak prezent robimy: kubeczki talerzyki jednorazowe, torby prezentowej, papiery, wypełniacze, sprzęt do robienia tortu czy ciastek. Spoko też mają jakieś dekoracje czy takie pierdolki jako dodatki do domu czy prezentu

Tak tedi ma fajne takie duperelki na przyjęcia :partying_face:

1 polubienie

Ja mam podobnie w kik :wink: nie potrafię tam niczego znaleźć. Chociaż ostatnio mieli pieluszki tetrowe za 50 groszy :slight_smile: śliczne były , wzięłam chyba 20 i oddałam połowę sąsiadce bo też akurat potrzebuję

1 polubienie