Buty ale w sklepach online

A to wszystko na allegro kupujesz ?

To jest standard Ja też zamawiam proszki wszystkie ciężkie rzeczy przez neta, jedynie z czym mam problem to żeby zrobić zakupy spożywcze bo jednak mój mąż ma manię bardzo dokładnego przeglądania dat ważności, a ja na przykład nie znoszę żółtych bananów muszę mieć zielone itp

Mając Allegro Smart to jest naprawdę super opcja. Ja też non stop wręcz tylko Allegro.

@Kargaw ja coraz częściej kupuje online, nawet zakupy przynajmniej raz w miesiącu i przed świętami czy okazjami przyjeżdżają do nas :laughing:

1 polubienie

Moj mąż wczoraj się mnie zapytał czy z tymi kurierami jestem jeszcze na pan czy już na ty :rofl::rofl:

Dobre :rofl::rofl::rofl: ja też już kojarzę którzy są nasi i w których godzinach, choć zazwyczaj ja zamawiam do paczkomatu

Ja też zazwyczaj do paczkomatu ale jak coś jest duże i nie chce mi się dźwigać to zamawiam do domu :grin::grin:

No i dobre rozwiązanie , muszę się też tak nauczyć :smiley: a wodę skąd zamawiacie ? Czy to w biedronce kupujecie ?

Wodę do soda stream? Ja mam dzbanek filtrujący

1 polubienie

Mój mąż się śmieje że kurierzy to już dzwonią do mnie by zapytać kiedy przyjść by małego nie obudzić :crazy_face: Tydzin bez paczki to tydzień stracony

2 polubienia

Ja kuriera na oczy nie widzę tylko dostaję sms-a paczkę zostawiłem pod drzwiami zgodnie z ustaleniami

1 polubienie

Wodę w sensie zgrzewki ? Ja kupuję na frisco, polecam, raz też zamawiałam na mmayito, delio i kminie żeby wypróbować Carrefour

Mnie teraz wkurza ta kaucja ktoś się płaci przy zakupie napojów w puszkach lub w plastiku. Jeszcze nie można tego miąć i nie dość że trzeba wygospodarować na to miejsce do przechowywania to jeszcze to zanosić. Masakra

I co jaka minimalna ilość trzeba zamówić żeby dostarczyli do domu?

A jeszcze ile sklepów nie ma przystosowanych tych automatów albo non stop jest tabliczka awaria itp.

Ja lubiłam, ale od jakiegoś czasu, jak muszę coś kupić, to akurat nie ma w całej galerii tego, co by mi się spodobało, jak jest, to nie ma rozmiaru, nie ten kolor… zaczęłam też kupować online

Standard. Dokładnie mam tak samo. Często wejście do sklepu stacjonarnego jest po to by zobaczyć model na żywo, czy warty jest uwagi

1 polubienie

Dokładnie, ja czasami tylko wchodzę, żeby się rozejrzeć co jest i jak wygląda w rzeczywistości :sweat_smile::rofl: chociaż i tak teraz jesteśmy w galerii może 2 razy do roku

No to u nas co sobotę bo zależy mi na rossmannie i Biedronce pod jednym dachem aby człowiek nie biegał w tych kurtkach

My generalnie mamy takie pasaż handlowy, gdzie jest sinsay, house, ale jak tam jadę to właśnie do Rossmanna, Jyska lub Lidla :rofl:

1 polubienie