Mnie z jednej strony cieszą, a z drugiej uświadamiam sobie, że do pewnych etapów już się nie wróci
okres noworodkowy jest taki wymagający, a i tak rozczulają takie dzidzię xd
A przede wszystkim jest dość krótki
Oj tak, właśnie takie drobne umiejętności cieszą najmocniej ![]()
![]()
![]()
![]()
No tak już jest ![]()
![]()
I te malutkie stópki ![]()
![]()
![]()
@Michaska alez cieszą takie momenty ![]()
O tak malutkie stópki to hit hitów xd
No ja lubię takie nowinki i to jest super, że można takie rzeczy przetestować ![]()
I ten ich zapach ![]()
O tak❤️ ja to swojego syna tyle tule i całuje, że ja nie wiem jak on pójdzie do żłobka. W sumie nauczyłam go do siebie już tak, że jak chwilę mnie nie ma to mnie szuka wzrokiem…
Moj tez jest za mną ale nic dziwnego jak stale ze mną. W weekend jak mu źle to idzie do mamusi i za nogę łapie ![]()
Jej ja też tak robiłam , a jak poszedł do żłobka to nie było problemu , ale trafiliśmy też na mega fajne ciocie
No u mnie córka też na super, bo nawet wraca z poprawioną fryzurką
ja nie wiem kiedy one ogarniają tyle dzieci i jeszcze mają czas na podejście indywidualne:)
Przyznam, że u nas do pójścia do żłobka jeszcze mnóstwo czasu ale już teraz nie wyobrażam sobie tego rozstania ![]()
@mamamalwi1 to u mnie update tematu. Znalazłam w zeszłym tygodniu listę paru żłobków i w tym tygodniu mąż miał dzwonić do nich. Jeden żłobek szczególnie mi przypadł do gustu bo mam bardzo dużo dobrych opinii i też w pracy męża jeden kolega do niego puszczał dwoje dzieci. Zadzwonił tam mąż i jest miejsce o mały mógłby w lipcu zacząć nawet. Idziemy na wstępną rozmowę po majówce ![]()
@Michaska to trzymam mocno kciuki żeby wam się spodobało a w szczególności małemu
ja akurat mam w planach dać małego do żłobka który otwierają u mnie w miejscowości
jeszcze jest w trakcie budowy ale jesienią tego roku ma ruszyć jego działalność
Ale super
będzie nowiuśkie i nie zniszczone…. No ten żłobek jak dziś poczytałam opinie to wszyscy zachwalają ciocię, aktywności i jedzenie….i że dzieci bardzo chętnie tam chodzą a na tym mi najbardziej zależy żeby lubił tam przebywać
@Michaska Od kiedy maluszek idzie ?
Na rozmowę idziemy w przyszłym tygodniu a zacznie chyba od lipca …. Z czego się cieszę bo jeszcze nie będzie tych wszystkich infekcji.
Ale nie wiem jak ja to mentalnie przeżyję ![]()
Oo to super że udało się znaleźć miejsce ![]()
Powodzenia
oby maluszek się szybko zadomowił i chętnie chodził ![]()