Buty ale w sklepach online

Mnie z jednej strony cieszą, a z drugiej uświadamiam sobie, że do pewnych etapów już się nie wróci :stuck_out_tongue: okres noworodkowy jest taki wymagający, a i tak rozczulają takie dzidzię xd

A przede wszystkim jest dość krótki

1 polubienie

Oj tak, właśnie takie drobne umiejętności cieszą najmocniej :smiley::smiley::star_struck::star_struck:

1 polubienie

No tak już jest :face_with_hand_over_mouth::crazy_face:

1 polubienie

I te malutkie stópki :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

@Michaska alez cieszą takie momenty :heart:

O tak malutkie stópki to hit hitów xd

1 polubienie

No ja lubię takie nowinki i to jest super, że można takie rzeczy przetestować :upside_down_face:

I ten ich zapach :heart:

1 polubienie

O tak❤️ ja to swojego syna tyle tule i całuje, że ja nie wiem jak on pójdzie do żłobka. W sumie nauczyłam go do siebie już tak, że jak chwilę mnie nie ma to mnie szuka wzrokiem…

Moj tez jest za mną ale nic dziwnego jak stale ze mną. W weekend jak mu źle to idzie do mamusi i za nogę łapie :joy:

Jej ja też tak robiłam , a jak poszedł do żłobka to nie było problemu , ale trafiliśmy też na mega fajne ciocie

1 polubienie

No u mnie córka też na super, bo nawet wraca z poprawioną fryzurką :stuck_out_tongue: ja nie wiem kiedy one ogarniają tyle dzieci i jeszcze mają czas na podejście indywidualne:)

Przyznam, że u nas do pójścia do żłobka jeszcze mnóstwo czasu ale już teraz nie wyobrażam sobie tego rozstania :face_holding_back_tears:

@mamamalwi1 to u mnie update tematu. Znalazłam w zeszłym tygodniu listę paru żłobków i w tym tygodniu mąż miał dzwonić do nich. Jeden żłobek szczególnie mi przypadł do gustu bo mam bardzo dużo dobrych opinii i też w pracy męża jeden kolega do niego puszczał dwoje dzieci. Zadzwonił tam mąż i jest miejsce o mały mógłby w lipcu zacząć nawet. Idziemy na wstępną rozmowę po majówce :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

@Michaska to trzymam mocno kciuki żeby wam się spodobało a w szczególności małemu :heart: ja akurat mam w planach dać małego do żłobka który otwierają u mnie w miejscowości :heart: jeszcze jest w trakcie budowy ale jesienią tego roku ma ruszyć jego działalność

Ale super :heart_eyes_cat: będzie nowiuśkie i nie zniszczone…. No ten żłobek jak dziś poczytałam opinie to wszyscy zachwalają ciocię, aktywności i jedzenie….i że dzieci bardzo chętnie tam chodzą a na tym mi najbardziej zależy żeby lubił tam przebywać

1 polubienie

@Michaska Od kiedy maluszek idzie ?

Na rozmowę idziemy w przyszłym tygodniu a zacznie chyba od lipca …. Z czego się cieszę bo jeszcze nie będzie tych wszystkich infekcji.

Ale nie wiem jak ja to mentalnie przeżyję :face_with_peeking_eye:

Oo to super że udało się znaleźć miejsce :grin:
Powodzenia :smiling_face_with_three_hearts: oby maluszek się szybko zadomowił i chętnie chodził :star_struck:

1 polubienie