Buty ale w sklepach online

W eobuwiu można było jeszcze niedawno zamawiać wiele par butów do przymierzenia w sklepie stacjonarnym (za darmo) i kupić już po przymierzeniu te ktore sa ok albo nie brać żadnych. Ale chyba to im się nie sprawdziło i więcej mieli z tym zabawy niż korzyści i zmienili ze możesz zamówić do sklepu i przymierzyć ale trzeba zapłacić

Ale z tą reklamacją to już przeginają sorry jeżeli coś jest nie okej. Swego czasu miałam bardzo dużo reklamacji właśnie butów z CCC więc mam awersję. I mieliby mi dać zwrot na kartę podarunkową albo może dwutygodniową reklamację gdzie podeszwa na przykład odpada i definitywnie jest problem to poczułabym się nie okej

Ale ustawowo producent ma 14 dni na rozpatrzenie reklamacji więc tego się nie przeskoczy

Bo jak zamowisz przez internet i oddasz stacjonarnie to oddają kasę. A jak kupisz stacjonarnie to tylko zwrot na kartę podarunkową.

1 polubienie

powiem ci że różnie to jest raz w jedynym ccc na kartę podarunkowa a w drugim normalnie pieniądze
ostatnio miało tak właśnie ze smykiem w Gdańsku na kartę podarunkowa a w Kościerzynie normalnie na kartę zrobili mi zwrot :see_no_evil:
kupowane stacjonarnie oba produkty

Szkoda , że co CCC to inne zasady , zdecydowanie bym wolała zwrot pieniędzy . Na kartę to raczej nigdy nie ma ich od razu , ale jednak lepsze to niż zmuszanie do zakupów u nich.
Plus jest taki , że z reklamacją nie miałam problemów. Podeszwa się odkleiła :wink: od razu powiedzieli , że mogę sobie wybrać inne dowolne buty . Także nie musiałam czekać na uwzględnienie reklamacji

Ja osobiście już dawno nic nie kupowałam w CCC, zdecydowanie wolę eobowie. Mają duży wybór butów różnych marek

Ja zazwyczaj kupuje kilka par na zalando i zostawiam te które najlepiej mi pasują. Zalando szybko zwraca środki i plusem jest to że nie trzeba drukować formularzu zwrotu a zamówienie przychodzi tak spakowane że można wykorzystać opakowanie do odesłania :slight_smile:

A eobuwie i CCC to nie to samo?

To osobne marki ale nie jestem pewna czy nie mają wspolnego właściciela bo ostatnio jak przychodzą
mi znieśli to na eobuwie, ccc i Modivo

@Anetteso_gmail.com @Michaska mi się wydaje że mają część wspólną asortymentu ale na eobuwie jest on rozszerzony. Jak kupowałam buty na zimę i to dwie pary to obie były dostępne na tych dwóch stronach, do tego były takie same rabaty na BF

Właśnie ja tak mam, w zeszłym roku poszły mi buty zimowe, podeszła pękła w kilku miejscach i woda mi przesiąkała do buta. Poszłam zareklamować pani mówiła że to może kwestia soli, wady fabrycznej itd. dała mi zwrot na kartę uznałam że no okej, kupiłam 2 raz te same buty, dbałam o nie po zimie, a dokładnie przejściu w nich może z kilka razy, założyłam teraz na te śniegi co spadły i bam historia ta sama . I teraz czekam aż mi odpowiedzą …

Ok znam to. Mam tak samo ewentualnie 25.5 i to wszystko. Ale ostatnio jakoś bylo moje zaskoczenie jak zamówiłam skechersy i tam pisało że rozmiarówka zawyżona więc wzięłam 40 i przyszły za duże. Pierwszy raz w życiu będę miała buty rozmiar 39 :rofl::rofl::rofl:

Tak właśnie dzisiaj oddawałam buty i pani mi mówi że na kartę a ja mówię jak to a z internetu pieniądze oddają. Masakra powiedziałam że już nigdy nic stacjonarnie nie kupię w tym sklepie. A buty były za 379 zł to nie za 29 i teraz co zostałam bez butów bo właśnie większego rozmiaru nie ma o mam prawie 400 zł na karcie która w innym sklepie zapłacić nie mogę. Juz napisałam do wszystkich koleżanek że jak będą jechały do CCC to mają brać moją kartę bo ja tych pieniędzy nie wykorzystam. Żadko tak kupuję buty w ogóle to powinni przy kasie mówić że zwrot tylko na kartę podatkową to bym tych butów nie kupiła

Taaak, ostatnio nawet chyba też half price do tej bandy dołączył :grinning: tak w radiu coś słyszałam

No i to wtedy nie jest tak, że jak się dostają taką kartę podarunkowa to można ją wykorzystać właśnie albo w ccc albo half price albo modivo czy eobuwie? Lepsze to w sumie niż tylko na jeden konkretny sklep :woman_shrugging:

Tak można na wszystkie te sklepy z sieci

Padaczka zwłaszcza że ja osobiście na przykład bardzo nie lubię kupować butów w CCC i byłby to dla mnie dla mnie bardzo duży problem aby to wszystko ogarnąć i jakoś taką kartę wykorzystać

Napewno na wszystkie? Ja wyczytałam że tylko w CCC

Ja też stacjonarnie nie kupuje ale akurat w tedy musiałam na szybko mieć bo po pracy nie miałam w czym chodzić. Przymierzałam w sklepie wydawały się ok poszłam do pracy zakładam i się okazało że cisną mnie w palce. Dobrze metki nie oderwalam. I teraz ani bitów ani kasy na buty.

Nie ładnie tego nie wiem . Też mi się wydawało że half price dołączyła ale nie byłam pewna więc nie chciałam wprowadzać w błąd

Potwierdzam też tam nie lubię robić ale jak można by było tą kartę wykorzystać w jednym z tych sklepów to już coś

Ja mam rozmiar 39 a z firmy ochnik rozmiar 41 . Także też byłam zaskoczona . Standardowo zamówiłam online 39 i przyszły za małe , odesłałam i kupiłam 40 , niestety kolejny raz musiałam je odesłać i ostatecznie wzięłam 41 , które są dobre. Zamawiałam i odsyłałam , ale bardzo mi na nich zależało. Była mega promocja i zamiast 350 zł , płaciłam 90 zł

1 polubienie