Na dworze tak zawsze więcej zabaw , czasem w domu z tym trudniej ale nieraz dają radę
Dzieci zawsze coś sobie znajdą
Dokładnie, świeże powietrze i przestrzeń sprzyjają zabawie, ale czasem nawet w domu dzieci potrafią się świetnie bawić, jeśli tylko znajdą coś ciekawego do zrobienia.
Powoli to kończą im się te domowe zabawy , znowu cały dzień pada
Mi też już wszystko chyba wyczerpałam, przetestowałam każdą nową zabawkę, zabawki diy i kończą mi się pomysły
U nas na szczęście od jutra ma być cieplej i widziałam, że chyba w końcu idzie do nas lato
U nas właśnie też od jutra ocieplenie. Mam nadzieję, bo chcę córce rozłożyć basen
No niby tak , chociaż nie wiadomo na jak długo
Każdy chyba z utęsknieniem czeka na ten moment
U nas też dzisiaj nastąpiło ocieplenie, akurat jak mąż kończy urlop
Super, że od jutra ma wrócić pogoda, bo już miałam dość tych wahań w pogodzie. W jeden dzień z wiosny w jesień albo na odwrót, to można zwariować!
My na szczęście trafiliśmy na super pogodę. Wszystko co miałam zaplanowane zostało zrealizowane. Tylko jeden dzien był.deszczowy i mieliśmy wedrowkę i zwiedzanie osady w lekkim deszczu. Mialo to swój urok. W razie niepogody codziennie miałam zaplanowaną atrakcję pod dachem. Np byl to zamek, kopalnia, jaskinia czy muzeum.
W wolnych chwilach dzieci lubią słuchać opowieści więc zawsze zabieram książkę na podróż. Dodatkowo w dniu wyjazdu dostają gazetkę, ktorą czytają i rozwiązują z niej zadania.
Fajnie, że nawet deszczowy dzień miał swój urok
Fajne rozwiązanie z tym planem awaryjnym w razie deszczu. Niby wydaje się takie proste, a nie pomyślałam wcześniej o tym, żeby zaplanować coś na niepogodę
Każdy chyba ma ten problem długo nie pamiętam takiej pogody
Po to już klasyk , i mega pech
U nas dziś jeszcze chłodniej , mam nadzieję że do nas też przyjdzie cieplej
U nas niestety dziś też za bardzo ciepło nie było , ale może od weekendu coś się poprawi
Taka śpiąca ta pogoda
Ojj to najgorzej , my często też mamy takiego pecha jak chcemy gdzieś jechać to pogoda nie sprzyja