Lubuskie ![]()
Mi już się pomału kończą pomysły na zabawy diy, które moją córkę mogą zainteresować ![]()
Może lato przesunęło się na wrzesień ![]()
U nas budowanie z lego , malowanki , wypozyczamy ksiazki i jakos leci ![]()
Haha może tak ![]()
Przez tą pogodę i nasze ostatnie rozmowę na temat jesieni i świątecznych piosenek tak stwierdziłam że w sumie ja i tak Nigdzie nie wyjeżdżam właśnie przez to że nie ma pogody więc dla mnie mógłby być już piękny wrzesień złota ciepła jesień, w domu robiłabym cynamonki i domową pumpkin Spice Latte z własnego dyniowego syropu
Dziękujemy za komentarz, na pewno kogoś zainspiruje ![]()
Świetne pomysły! ![]()
Nawet deszcze nie powstrzyma Was przed spacerem
![]()
Racja, to najważniejsze ![]()
Jak tak patrzę po swoim dziecku to niewiele jest zabawek, które zajmą go na dłuższą chwilę. Na pewno na wyjazd zabierzemy książeczki, może jakąś układankę czy puzzle. Jeśli na wyjeździe pogoda nie dopisze to myślę, że będziemy się ratować jakąś salą zabaw w pobliżu. Czasem są na miejscu w kompleksach. Jeszcze inną alternatywą będzie wyjście do aquaparku ![]()
jak pogoda zawiedzie, to właśnie sala zabaw albo aquapark potrafią uratować dzień
My już dawno nie byliśmy, więc przy takiej pogodzie właśnie rozważamy, czy gdzieś nie pojechać, aquapark to zawsze dobry pomysł na rozładowanie energii ![]()
W takiej pogodzie to zdecydowanie najlepszy pomysł
No mi już też się nie zanosiło na żaden wyjazd, a jedziemy na ostatni weekend sierpnia nad morze, do Ustki. Ciocia na rocznicę ślubu 50 i nas zaprosiła. Szkoda nie skorzystać, bo cioci daaaawno nie widziałam, a mąż nawet jej nie poznał, więc jest okazja, żeby się poznali ![]()
Zapowiadali cały tydzień deszcze a u nas całkiem ładnie dziś i ciepło ![]()
U nas właśnie też , piękny dzień dzieci mogli się wyszaleć ![]()
Hotel z basenem i sala zabaw to podstawa w moich poszukiwaniach
dodatkowo fajna opcja jest jakis park rozrywkk w niedalekiej odleglosci lub aquapark
choc nie powiem boisko czy orlik dla mojego 7 latka nawet w deszczu wystarcza ![]()
Super, że Twój 7-latek tak aktywny
dzieciaki potrafią się świetnie bawić bez względu na warunki