Jasne, każdy robi jak mu pasuje i wybiera to co na ten moment uważa za najlepsze. A zdanie również można zmienić :) oj w macierzyństwie to bywa, że się zmienia... :D
Dokładnie moje podejście też sue zmieniło miakam iść po miesiącu do pracy, minęły 4
Moj mąż to się boi i powiedział że nie będzie woził dziecka w tym wózku, no i przed fotelikiem też ma obawy.
Mi sie wydaje ze bym sie bala wozic w przyxzepce jak nie widzę ale nie wiem. Chyba musiala bym sprobowac bo tak ciezko powiedziec
jak sie mieszka blisko lasu czycos to spokoj jeszcze rozumiem, ale jak mieszkasz w ruchliwym miescie i jedziesz z taka przyczepka glowna droga to to madre nie jest
MOnia pamiętam jak sie śmiałam jak przeczytałam, że chcesz tak syzbko wracać do roboty myślę jak :D no i byłam pewna , że jak urodzisz to zobaczysz, ze to nie jest możliwe i że tego nie chcesz
Mąż wspominał o kupnie przyczepki, chociaż mi się wydaje że syn nie dałby się w niej zamknąć ;) chociaż z niego taki typ że pojedzie na wszystkim co ma kółka które się kręcą do przodu
nie wiem jak u was, ale u nas mozna przyczepke wypozyczyc aby zobaczyc czy dziecko w ogole bedzie w niej siedziec
Anabanana ale gdzie to można wypożyczyć ? W sklepach , jakichś specjalnych punktach ?
Mazia kiedyś mi się w oczy rzuciło że w Decathlon można wypożyczyć
w wypozyczalni rowerow, w trojmiescie sa one na kazdym kroku
Anabanana oj no tak w takich nadmorskich miastach to z pewnością :D myślałam, że może jesteś gdzieś z innych okolic
Mazia na Śląsku też są, znalazłam tak naprędce w Katowicach http://www.bajtel-wypozyczalnia.pl/ i w Bielsku https://www.aktywnywypoczynek.com.pl/wypozyczlania-przyczepek-rowerowych
To wypozyczenie to spoko opcja bo jednak zakup z ryzykiem ze dziecko nie bedzie chcialo jezdzic w niej moze oddalac rodzicow od decyzji zakupu
Spoko opcja z tym wypożyczeniem, nie pomyślałabym że takie coś istnieje
Ewa o to fajna opcja nie wiem czy moja by sie nie bała bo jednak zamknięta gdzieś ,a tak to można wyprobować
kolezanka jeszcze mi powiedziala, ze bardzo czesto sklepy z rowerami wypozyczaja takie przyczepki jako test, oni wypozyczyli na 3 dni , nastepnie zdecydowali sie na zakup, niemniej jednak nie bylo to obligatoryjne.
To też wiele zależy od dziecka. Jak jest spokojne to usiedzi tam ale jak jakieś ruchliwe to bym się obawiała
Spróbować można, nie trzeba kupić jeśli nie będzie nam potrzebna
Anabanana o to fajnie bo zawsze możma dopytać czy da radę wypożyczyć.
Beata oj tak z ruchliwym dzieckiem może być problem,ale w sumie które teraz nie ejts ruchliwe. Mam wrażenie,że każdy dwulatek to mega ruchliwe dziecko