Jak wyjdzie to potem normalnie wraca do normy?
To tak jak brzuchem ciaOwym, jednej nie widać drugiej widać;)
U mnie w każdej ciąży pępek wychodzi :) Ale po porodzie i zrzuceniu brzuszka ciążowego, znów robi się wklęsły
jednym wychodzi, a drugim się rozpłaszcza
To mi siw rozpłaszczył. Strasznie w cizy nie lubilam tego uczucia ciągniecia od pępka. Taki bol jak by ciągnelo
Monia tak. Później wraca jaki był. Miałam tak w obu ciążach
No to tyle dobrze
Marta ja mam to smao. Po dojsci7 do normalnej figury, pępek wraca na swoje miejsce
Ja nie zauważyłam żeby się spłaszczyl
Ja na ogół mam wypukły pępek bo miałam przepuklinę, jak bylam noworodkiem i w ciąży wyszedł mi jeszcze bardziej ale nie wyglądało to jakoś źle. Po porodzie wrócił do normalności
cale cialo wraca do normy po porodzie :) na szczescie ! :D
Hehe całe to może nie. Bo ja miałam brzuch teraz jak usiądę to mam dwa walki tłuszczu :D także trochę się zmienia
Anabanana no nie koniecznie ciało już nigdy nie będzie takie same jak przed ciąża u pierworódki , wiadomo wszystko wraca na swoje miejsce ale zachodzą zmiany nieodwracalne :)
Dokładnie Pati z brzuszka robią się dwie fałdki i tego nie zmienisz, nawet jak schudniesz. A po cc jeszxze robi się taka oponka
Zamierzam sobie kupić hula hop ale czy to coś pomoże
Koleżanka tez miała I twierdzi że jest poprawa.ale już dość długo na nim kręci
Ja narazie nie narzekam, zobaczymy co ze mną zrobi po drugiej ciąży
A ja twierdze , ze można wrócić do ciała sprzed ciąży. Wystarczy ćwiczyć nad swoim ciałem przed , w trakcie i po ciąży.
jak ktoś nie wierzy, moge wysłać zdjecie brzucha (terwz jest 4 msc po ciąży) - waga jak sprzed , zero rozstępów, zero faldek.
Jedyne co mam prbólem , to po porodzie miałam od razu płaski brzuch (bez oponki jak czasem są jeszcze przez jakiś czas). I mam wklęsły pępek (w ciąży na końcu był wypukły) i teraz mam tam strasznie suchą skore i nie wiem jak doczyścić
Jakieś 2 miesiące po CC byłam chudsza niż przed ciążą więc chyba zależy od indywidualnych predyspozycji jak też w rodzinie. I zależy w jakiej kondycji byłyśmy przed ciążą.
Tak też myślę że to dość ważna kwestia ;))