Ja miałam brzuch ogromny i pępek wypukły
Czyli u kolejnej osoby się potwierdza
Ja byłam okrągła i brzuch duzy ale pepek był w środku;)
Ja mialam dziecko male brzuch średni a pepek wystajacy jaki z tego moral hehe ze chyba nie ma reguly
Ja mimo pępka który mam na wierzchu caly czas bo w dzieciństwie miałam go zaklejane tak jak to się kiedyś robiło przy przepuklinie to jakoś mega brzydko nie wyglądał w ciąży i nie był zbyt mocno na wierzchu, może dlatego że brzuszek nie był duży
U mnie mały brzuszek i pępek w środku. Nie wiem od czego to zależy.
Może zależy jak macica rosnie i jak jest ułożona i wtedy wypycha pepek ;)
To tak jak z ciniejsza linią biegnącą od pepka w dół tez nie każdy ja ma ;)
Anita może masz rację na pewno coraz więcej chemii moja siostra rodziła jak była młodsza, a mi się wydaje też że im starsza kobieta to też ciężej utrzymać ciążę, do tego wiele chorób współistniejących. Żeby sposób odżywiania nie wpłynął na płodność dzisiejszej młodzieży bo coraz więcej osób ma problem z zajściem w ciążę
Magda ja dwie ciaze pępek miałam wklęsły dopiero przy trzecim mi go wypchalo,pewnie zależy jak dziecko leży,czy duze albo napor na ta część brzucha większy jest.tak przynajmniej mi sie wydaje
Ja dużego brzuszka nie miałam ale pępek miałam wystający
Też mi się wydaje że nie ma na to reguły
Dokładnie. Od czego to może zależeć?
No to jak nid od wielkosci dziecka to ja nie wiem :D moze po prostu tak samo z siebie sie robi lub nie
Ja zauważam że rani mam wklesly, a po całym dniu płaski haha, to chyba od przejedzenia...
Wychodzi na to że u każdej jest inaczej
Ja jeszcze mam w miarę normalny brzuch ale jak więcej pojem i brzuch jest większy to już pępek wystaje hehe,
Ja brzuch miałam spory ale pępek nie wyszedl . Chyba nie ma reguły. Ani razu nie wyszedł a 3 ciążę :D
martyna0402 dokładnie masz rację nie ma reguły. Nie zawsze on wychodzi i jest wypukly
Myślę,że.to kwestia indywidualna jak zachowa się pępek w ciąży. Zresztą każdy ma inny także każdy inaczej będzie wyglądał w ciąży
Mazia masz rację to na pewno sprawa indywidualna.
Ja brzuch obecnie mam już spory tak mi się wydaje a pepek wklęsły.
Zauważyłam że na początku ciąży bardzo szybko rośnie mi brzuch i w tej tak samo było a teraz stoi wszystko w miejscu.