Black Friday 2025

Też kiedyś tak miałam, nawet specjalnie kupiliśmy frytkownicę na olej, bo tak lubiłam. A teraz w ogóle jej nie używamy :sweat_smile: Frytki robione bez tłuszczu smakują nam o wiele lepiej

Ja jednak przy frytkach dalej stawiam na frytkownicę! :rofl:

Czyli taka tłuszczowa ?

Tak tak :rofl: frytki jednak to jeden z moich ulubionych fast foodow :rofl:

1 polubienie

Ja też nie przepadam za tymi frytkami :see_no_evil: najbardziej lubię takie z piekarnika bez tłuszczu :grin:

To w sumie na kebabach u turasow też są takie frytki i tam mi smakują :smiley:

1 polubienie

Tak! Właśnie z frytkownicy smakują dokładnie jak takie z kebaba :rofl:

1 polubienie

A ja nie pamiętam kiedy go jadłam i chyba dzisiaj wleci na kolację :sweat_smile::joy:

1 polubienie

A ja jedną wymieniłam frytkownicę Philips Ovi na Cosori z dwoma szufladami. Wczoraj mąż przyniósł i już nie mogę się doczekać kiedy będę miała czas coś w niej ugotować :smiley:

Wchodząc na chwilę na forum zrobiłam się głodna tylko :rofl: tak by się zjadło dobre rollo od turasow :yum::yum::yum:

Ja lubię w bułce, bo muszą być frytki i surówki :grin::grin:

1 polubienie

A ja zawsze mam przez to dylemat :rofl::rofl: nie lubię na talerzu, bo jednak tortilla czy bułka jest pyszna tu u nas, ale nigdy nie wiem, czy wziąć z frytkami, czy surówkami, a jak dadzą mi to i to , to wtedy go nie zjadam :rofl:

Ja przeważenie zjem całego :see_no_evil: ale potem do końca dnia nic nie jem po pękam :rofl::rofl:

Hahah ja wlasnie przeczytałam wasze wiadomości i tak samo zrobiłam się głodna. Mam ochotę teraz na jakiegoś kebaba :rofl::see_no_evil: a ja mam w domu zupę pomidorową :rofl:

1 polubienie

Ja zależy o której go zjem :rofl::rofl: ale przeważnie też później już nic nie jem

1 polubienie

Kebab wejdzie zawsze i wszędzie hahah

Oj ostatnio kebab za mną chodzi a chcę zrzucić kilka kg i staram się ograniczać zbędne kalorie​:smile: a tu u nas na rynku kilka kebabów otworzyło się i tak idziesz na spacer i co chwila zaleci ci ten zapach , no czlowieka torturują :see_no_evil:

Ja robię zawsze starszym kebaba w domu bo bym zbankrutowała jak by chodzili a jak to młodzi oni chcą to co mało zdrowe :sweat_smile::sweat_smile:

Kebab to była moja jedyna zachcianka ciążowa :smiley: a próbowałyście robić viralowego kebaba ? Ja trochę z taką nieufnością zrobiłam, bo nie wierzyłam że to będzie takie dobre :smiley: no ale wyszło mega, na pewno będę częściej robić

1 polubienie

Ja nie robilam ale maz juz mowi od dłuższego czasi żeby zrobic;)