Black Friday 2025

Weszłam na forum i przy okazji postu z okazji black friday przypomniało mi się, że mam paczki w paczkomacie do odbioru :rofl::rofl::rofl:przypomniało mi się przez to, że chciałam zobaczyć jakieś promocje, czy jeszcze są :rofl::rofl:

1 polubienie

Ja się dziwię, że nie pamiętałaś, bo ja to co chwilę patrzę na aplikacje czy już w drodze :sweat_smile:

Ja kupiła philipsa ovi 6,2l z okienkiem

1 polubienie

Ja właśnie jakoś ostatnio mam tak, że zupełnie zapominam o InPost :rofl::rofl: bo np wiem, że ma być paczka, a jak już przyjdzie i gdzieś jadę, to zapominam tam zajechać, a mam po drodze :rofl::rofl:

:sweat_smile::sweat_smile:

Co do airfrajera- polecacie ogólnie? Bo mój mąż ostatnio coś nad tym sprzętem duma :grinning:
Ja tam mu mówię, że mamy przecież fajny piekarnik, mamy lidlomixa i co on znowu wymyśla, ale może to sprzęt w który warto zainwestować? Często jest u was w użytku?

3 polubienia

Nooo i ja zawsze tak robiłam!! Śnieg, deszcz, mróz, wiatr, a ja w drodze do paczkomatu, a teraz jakoś go omijam :rofl::rofl:

Co do airfryer, mamy, ale używamy sporadycznie. Tylko, że my mieszkamy z teściową, a to ona częściej robi obiady, bo taki mamy układ póki co. Fakt, że mój mąż testował w nim już parę rzeczy i niektóre są faktycznie dobre, ale frytek akurat z niego nie polecam :rofl::rofl:

1 polubienie

Ja z frajerem czekam jak już też się przeprowadzimy , to rozważę ten sprzęt, póki co mamy za mało miejsca na dodatkowe :smiling_face_with_tear:

Ja polecam, sama długo się zastanawiałam nad zakupem, ale teraz bardzo się cieszę, bo obiad robi się dużo szybciej niż w piekarniku. Frytki wychodzą pyszne i chrupiące, kurczak też, a do tego wszystko robi się praktycznie bez tłuszczu

Ja skorzystałam w tym roku z zakupów na modivo buty , i z biedronki na zakupy zabawek :slight_smile:

Wychodzą u ciebie dobre frytki ? :fries: bo niektórzy właśnie mówią że frytki nie za dobre są

Mam ten sam. Jestem zadowolona. Przez to okienko można podglądać wszystko. Co prawda nie korzystam z niego jakoś namiętnie często ale jednąk korzystam. Jakieś omlety czy kiełbaski piekę w nim

1 polubienie

Frytki trzeba jednak popsikac olejem bo inaczej są jak dla mnie takie spalone a nie upieczone i nie dawać papierka pod spód

Ja robie gotowe frytki i super wychodzą :smiling_face:

Ja dwa razy robiłam i wyszły dobrze

1 polubienie

Jestem zadowolona z tego Black Friday, bo udało się kupić wózek taniej i prezenty pod choinkę :smiley:

Co do się fryera to fajna sprawa, ale chyba będę chciała sprzedać swój, bo użyłam go parę razy ze względu na to,że jest za mały jak na to dla ilu osób gotuję. Ale pewnie kupię ponownie tylko z większą misą :stuck_out_tongue:

Nas jest teraz 3 w domu i właśnie mam taki pojedynczy z Lidla i.ogolnie jest ok. Frytki wychodza super, miesko bez tluszczu tez. Ale dzisiaj zdexydowanie postawiłabym na większy- praktyczniejszy. Ostatnio byli teściowie i dla 5 osoɓ - no za maly. Zostal piekarnik :slight_smile:

No właśnie u nas są 4 dorosłe osoby + 3latka, która jak jej coś posmakuje to je jak dorosła :joy: i czasami musiałabym coś na 3x robić, więc bez sensu i robię w piekarniku. Ale jak kupię większy to będę używać, bo to fajna sprawa :slight_smile:

1 polubienie

Ja też w tym piekę frytki i są super bo bez tluszczu chwila moment i są smaczne i chrupiace

Może też zależy od sprzętu chociaż nie wiem ja np wolę frytki z tłuszczu niż np z piekarnika zależy może jak kto lubi :blush:

Ja ostatnio musiałam zjeść cos na szybko bo wracaliśmy z mężem z Jeleniej od lekarza dużo kilometrów i zajechał mąż do kfc kupił frytki i masakra tak mi się te frytki odbijały tym olejem :see_no_evil: