Black Friday 2025

Masz rację, dlatego warto jest obserwować ceny przez jakiś czas jeśli zależy nam na produkcie, żeby nie przepłacić, bo często przy Black Friday sklepy potrafią celowo podbić ceny.

Ojj niestety nie :sleepy: 3 trymestr zdecydowanie mnie dzisiaj pokonał :see_no_evil:

Ten Philips bardziej mi się podoba, ale ten Tefal przy 4 może być praktyczniejszy :smiley:

I który wybrałaś ? Ja mam z jedną szufladą u teraz jakbym miałam kupować to z dwiema tylko :slight_smile:

Mam taki pojedynczy… i zdecydowanie jak sie tylko cos z nim zacznie dziać zmieniam na podowojny. Wedlug mnie praktyczniejszy. Dla 4 osób to tym bardziej bym ten wiekszy brala :slight_smile:

No to chyba podwójny wybiore , dziękuję Wam :slight_smile:
to tak jak ze zlewem tez w kuchni wolałbym dwie komory a mam jedną i żałuję :face_with_peeking_eye:

Ja dzisiaj jade na ostatnie zakupy… ale juz cos dla siebie vede szukac … zrobilam porzadki w szafie i polki sa puste :see_no_evil:

To teraz będzie pusty portfel :see_no_evil:

Portfel pusty jest od kilku lat :rofl:
Puste bedzie konto :rofl::sweat_smile:

Dobry wybór. Jak dla 4 osobowej rodzinki to zdecydowanie podwójna komora :slight_smile: Będziesz zadowolona :slight_smile:

Czemu jednak zdecydowała być się na podwójny ? Wtedy są pewnie dużo mniejsze komory

Ale na szczęście widzę że Polacy zaczynają być świadomi tych przekrętów nawet wczoraj w radiu mówili żeby Polacy uważali na te rzekome obniżki i podawali przyklady jak firmy manipulują odbiorcą i jak przyciągają do swojej firmy nie obniżając cen produktów i zbyt jest u nich wiekszy …nabijają ludzi w butelkę aby na iluzji się dorobić.
@DaNutka bierz dwukomorową ja sama sobie taką kupię jak mój się popsuje :smile:

1 polubienie

Juz pozwy wpłynęły na te obniżki cenowe , takze no :slight_smile:

tak zrobię :white_heart: bo tez sie zastanawiam czy bedzie dobry twn sprzęcior :slight_smile: wgl nie wiem czym sie kierować przy wyborze bo np przy gofrownicy na bank mocą im większa tym lepsze goferki jakbym zmieniała starą :grin:

Oj tak dobra gofrownica to podstawa u nas też jedna jest słabsza to z 10 min piesze jedną porcję :roll_eyes: jak nie dłużej…

Bo można na raz upiec kurczaka i np frytki

Przy wyborze frytkownicy kierowałam się mocą oraz pojemnością misy, z tym, że ja mam jednokomorową. A i chciałam coś upolować max. do 200 zł, bo nie wiedziałam czy ten sprzęt się u mnie sprawdzi. Dwukomorowa wydaje mi się fajniejsza, przy większej rodzince, bo np. możesz przygotować to i to za jednym zamachem, np. rybę+ziemniaki pieczone. Ja jak już robię rybę, to ziemniaki gotuje na kuchni, albo jak robię pieczone ziemniaki to smażę kotlety. Dwóch dań jednocześnie nie próbowałam robić w jednej misie, chociaż może tak można :slight_smile:

Dwukomorowa frytkownica jest lepsza dla rodziny 4 osobowej ale też jest sporo większa. Ja wybierając sprzęt (udało mi się wczoraj kupić) kierowałam się wymiarami bo mam nie dużo miejsca w kuchni i tym żeby była misa na tyle dużo by można było zrobić obiad dla 3 osób. Ważna jest tez moc im wyższa tym lepsza i czy frytkownica ma okienko (można podglądać przyrządzaną potrawę bez otwierania). Philips mam frytkownicę dwukomorowa z opcją gotowania na parze co jest super bo można piec , grillować i gotować :grin: ale kosztuje ponad 800zl.

A no w tej co upatrzyłam nie ma gotowania na parze i nie ma pochłaniacza zapachu :frowning:
O rany jakie okienko? Pokazesz swoj wybór ?

Naprawdę? To nie wiedziałam, że w ogóle można takie pozwy składać za fałszywe obniżki.
No ale fajnie, że teraz musi być na metce napisana ostatnia cena z 30 dni.

Wrocilam z zakupow :see_no_evil:
Wniosek? Nie wyprodukowali jeszcze nic takiego co by mi sie spodobalo albo pasowalo :see_no_evil:
Wydalam na siebie az 43zl :see_no_evil: na rodzine 76 bo chcieli lody.
Wszystko albk czarne albo zielone a jam juz cos jasnegk sie znajdzie to znowu dlugi rekaw albo sweter :see_no_evil: caly rok chodzie w krotkich rekawkach albo na naramkach bo mi goraco i tylko w fre wchodzi kolor bialy ewentualne kremowy. Znalazlo sie kilka rzeczy fajnych ale znowu jak przymierzylam to nie moglam przez cycki przeciagnac :see_no_evil: a jak juz wbilam sie w cos to takie opiete ze masakra :see_no_evil:

1 polubienie