Black Friday 2025

Liczę, że w tym roku upoluję prezenty świateczne w dobrych cenach! Mam już kilka rzeczy na oku, obserwuję cenę i w zależności czy rzeczywiście będzie niższa to dokonam zakupu.
U nas to też czas szykowania ostatnich rzeczy dla córeczki więc będę poszukiwać rzeczy dla nie.owlaka :smiling_face_with_three_hearts:

Ja poluje na air fryer bo chce beztluszczowo gotować dla malucha i moze uda sie tez jakieś prezencik już naj
Święta pokupić :partying_face:

1 polubienie

W media ekspert widziałam przeceniony przez pół i też myślę o takim urządzeniu :wink:

A tak to jestem na kupnie kurtki i butów na zimę :smiling_face:

Ja kiedyś szalałam na black week i black friday. Teraz prezenty kupuje wcześniej, a jak widzę, że coś jest fajnego i może być tańsze, to obserwuje cenę przez dłuższy czas :sweat_smile:

Tak to jest największa zaleta tych smoczków , bardzo często przydatna w nocy na szybko aby znaleźć smoczek :blush:

Ja na Black Friday kupiłam mężowi perfumy pod choinkę, bo o wiele korzystniejsza cena była :blush:
A poza tym nie planuję jakichś dużych zakupów, chyba że akurat coś mi w oko wpadnie- ale to raczej online niż stacjonarnie.

1 polubienie

To już jutro !!! Czekam na fajne promocje, chociaż już dzisiaj złożyłam dwa zamówienie ubrankowe dla maluszka :wink:

Ja jak narazie kupiłam buty córce, ale ogólnie skorzystałam z black friday w biedronce na czekolady Wedla :rofl: ogólnie nie ruszają mnie te promocje ponieważ często w sklepach nagle te ceny są wyższe niż były przed black friday i finalnie produkt po obniżce nie kosztuje jakoś bardzo korzystnie :see_no_evil:

To prawda , dla tego ja skupiłam się na kilku konkretnych produktach i obserwuję ceny i rzeczywiście niby obniżka a ciągle ta sama cena

Ja juz od konca wrzesnia obserwuje niektore produkty, wrzucam do koszyka i patrze na cene. I tylko 1 rzecz jest drozsza niz byla i jej po prostu narazie nie kupię.
Juz wiekszosc prezentow mam :heart:

Ja też obserwuje wcześniej ceny bo potrafią faktycznie podnosić by niby obniżyć

Ja też! Już wyhaczyłam jeden sklep, który zrobił promocję na BF, a oryginalna cena podniesiona, a wiem bo niedawno od nich daną rzecz kupowałam :))
Chyba, że przez 3 miesiące podnieśli ceny, ale raczej nie sądzę, typowy chwyty marketingowy.
Trzeba być czujnym :slight_smile:

Ja jutro chce jechac do galeri po jakies buty dla corki i zobacze te promocje :rofl::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face:

Super! Takie zapasy się przydają :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Ekstra, bardzo się cieszymy :heart_eyes: :revolving_hearts:

1 polubienie

Udanych zakupów :heart_eyes: :heart:

1 polubienie

Udało się dzisiaj coś upolować? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Dobra upolowalam. Klapeczki dla męża z adidas za 67 zł. Dla córki z Nike za 82 aż z siebie dumna jestem :blush::blush: mam prezenty na mikołaja a się przydadzą na wycieczkę bo żadne nie ma takich stylowych klapeczkow :grin::grin: a i jeszcze koszulkę z Levi’s za 48 zł dla męża. Już nie szukam bo pieniądze znikają z konta w zastraszającym tepie :rofl::rofl:

2 polubienia

No i prezenty z glowy :slight_smile:
Ja jutro sie wybieram za butami dla corki zobacze czy cos upoluje :face_with_hand_over_mouth:

A dla sb szukam i szukam frajera :sweat_smile:

Hmm , ale którego wybrać :smiley:

Czy z dwiema szufladami czy jedna ? Na 4 osoba rodzine to mi wystc wgl? Nie szukam za 1000 a do 500 zł :wink: no chyba ze Bedzie naprawdę godny polecenia to doloze i kupie drozszy :wink: