Drogie mamy, macie plany zakupowe na Black Friday? Co się znajdzie w Waszym koszyku? Coś dla siebie, a może dla dzieci?
Przypominamy, że u nas promocje już ruszyły! Przeceniliśmy między innymi Wasze ulubione smoczki - kapibary
Wszystkie promocje znajdziecie tutaj: https://lovi.pl/c/promocje?page=1
Jestem bardzo uwazna co do Black Friday, Black Week itp. Dobrze ze weszla ustawa ktora mowi ze trzeba pokazac najnizsza cene z 30 dni
Ogolnie to wlasnie dzieki temu kupilam sporo prezentow taniej na Allegro tu 10zl mniejz tu 7zl mniej, do tego cashback w LetyShop i mam 1 prezent za darmo
Ogolnie jestem łowcą okazji wiec nie tylko Black Friday mnie kreci tym sposobem mam zapas pieluszek na 3 miesiace, papieru toaletowego na pol roku i 2 proszki do prania po 5,5kg mam gdzie trzymac wiec serio sie przydaje
Świetnie że jest na nie promocja moja malutka ma do testów, a jeszcze kupię dla kolejnego maluszka w rodzinie który niebawem się urodzi bo mama jest nimi zauroczona:heart: i dodam do tego sterylizator za taką cenę to grzech nie kupić napewno będę polować na rzeczy które mogą się przydać nawet za jakiś czas, typu butelki na wymianę, smoczki do butelek, pampersy, chusteczki itp. ja już mam tak że kupuje to co jest mi potrzebne naprawdę mimo kuszących cen
Ja staram się aż tak mocno nie szaleć podczas Black Friday Zazwyczaj robię przemyślane zakupy- chociaż wyprawka nie jest jeszcze w pełni skompletowana i można by było korzystać do woli Prawda jest też taka, że z zakupami niektórych rzeczy wstrzymuję się do ostatniej chwili, ponieważ nie wiem sama co jeszcze tak naprawdę okaże się niezbędne
Ja też planuję kilka zakupów na Black Friday. Na pewno coś dla dzieci i może coś z pielęgnacji dla siebie. Zajrzałam już do promocji i widzę, że smoczki kapibary są przecenione, więc pewnie je zamówię, jak już kiedyś pisałam uwielbiam od zawsze wasze smoczki i przy pierwszym dziecku i teraz mamy te z jeżykiem . Kapibary będą pewnie następne są urocze Dzięki za informację.
Ogólnie to jestem bardzo ostrożna bo czasami ceny przedmiotów są podnoszone sztucznie miesiąc przed później obniżane tydzień przed więc cena z ostatnich 30 dni jest podana niższa. I na Black Friday kupujemy przedmiot w tej samej cenie co był przed podwyżka i później obniżka. Oczywiście wszyscy tak robią ale niektóre sklepy to jakaś tragedia. Pewnie popatrzę na jakieś prezenty ale mniej więcej więc co ile kosztuje na ten moment więc zobaczymy jakie będą przeceny
Ja aż tak nie szaleję z zakupami mam kilka upatrzonych rzeczy i obserwuję cenę jak będzie zniżka to sobie kupię jak nie to nadal będę czekać aż się zdecyduje na zakup
Ja kupiłam sobie kurtkę za 129 zł w piątek. Przyjechałam do domu zerwałam delikatnie cenę a pod spodem 89.99 myślałam że mnie szlag trafił jak tak można. A na Black Friday obniża cenę ze129 na 99 i ktoś kupi bo taniej a finalnie cena i tak jest wyższa niż pierwotna
Plany są i nie byłabym soba gdybym jakiś zakupów nie poczyniła na pewno chcemy kupić monitor oddechu , więc jak się uda dorwać w dobrej cenie to idealnie ale znając siebie to na tym się nie skończy, ale o tym już mąż nie musi wiedzieć, prawda?
A i na promocję oczywiscie, ze zerknę!
@Mamina na ten przepis o podawaniu najniższej ceny sprzed 30 dni uważaj bo to idzie łatwo obejść.
1 października buty kosztują 130 zł, 2 października sklep celowo podnosi cenę np do 230 zł
28 listopada (Black Friday) sklep robi niby “promocje” na 150 zl
I teraz my wchodzimy do sklepu i widzimy buty za 150 zł a obok etykieta ze najniższą ceną w ciągu 30 dni to 230 zł, bo te 130 to było ponad te 30 dni
Alee oczywiście tak czy siak czasem można coś fajnego w dobrej cenie upolować
@Nadzianii te kapibary są przeeecudowne! I jeszcze świecą w ciemności
Kupuję prezenty na święta dla całej rodzinki dużo rzeczy udało się kupić taniej (sprawdzam na Ceneo cenę przedmiotów do 6 mc wstecz,żeby wiedzieć czy przypadkiem się nie wyrolowalam na tym Black Weeku ). Jeszcze mam w planach kupić spacerówkę, ale nie mogę się zdecydować
W tym roku na Black Friday mam w planach zrobić zakupy zarówno dla siebie, dla Maluszka oraz dorwać już nieco prezentów Świątecznych dla najbliższych już od jakiegoś czasu zbieram plany, orientuję się w cenach odnośnie tych produktów które mnie interesują, pakuję wirtualne koszyki i łapię okazje i promocje, bo w niektórych sklepach ruszają wcześniej także cały czas w gotowości i ręka na pulsie
Ooo a może i Wasza promocja mnie skusi i zakupię dla Maluszka świecący w ciemności smoczek!
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.