Dlatego ja jak jeździłam nad polskie morze to zawsze na ostatnią chwilę. Była zapowiadana piękna pogoda to dzwoniliśmy w sprawie noclegów (czasem nawet parę godzin szukaliśmy), pakowaliśmy się o jechaliśmy i wtedy zawsze mieliśmy piękną pogoda przez 4-5dni
Za 6500 można ogarnąć sobie już dość fajne all in np w Bułgarii, takie typowo pod wypoczynek. W tym roku Bułgaria jest naprawdę tania, a chociaż pogoda pewna
Wiesz co zawsze Bułgaria jest tańsza w porównaniu do innych krajów ja sama myślę czy we wrześniu nie skorzystać.
Na razie jedziemy na Mazury i to będzie taki chrzest bojowy czy możemy kombinować cokolwiek więcej z młodszą.
Nie będę ukrywała że trochę się stresuję bo z jednym dzieckiem było łatwiej chociażby z kąpielą bo spoko jest prysznic to wejdzie się razem wykąpię drugi rodzic zabierze dziecko i ogarnie A ten pierwszy dalej się kąpie. A tak No to musisz to uwagę dzielić na 2 i już bardziej kombinować i szukać sobie ułatwiaczy
Ja właśnie też patrzę na Bułgarię na wrzesień ![]()
w tym roku mamy dość ograniczony budżet, przez 2 wesela na które idziemy, zmianę auta i koszty z tym związane, a Bułgaria widziałam niektóre nawet za 1400 złotych od osoby w all in
oczywiście nie sprawdzałam opinii o hotelach jeszcze ani nic, bo sprawdzałam tak poglądowo, ale ceny faktycznie kuszące
Często też nie mają ogłoszeń , ale mają na budynku reklamę „wolne pokoje”
Ja też myślę o Bułgarii ale w sumie i Grecja by była ok. Wcześniej też myślałam o Albani ….
Widać , że czuje się jak ryba w wodzie . Mam nadzieję , że moja córeczka też polubi wodę , w końcu mieszkamy nad morzem .
Ja chciałam Albanię, ale nie wiem jak będziemy stać finansowo. Mamy w tym roku 2 wesela przed sobą. Jedno teraz w sobotę, drugie w sierpniu, a Bułgaria jednak na ten rok jest budżetowym pomysłem.
Albania natomiast jest już trochę droższa i nie wiem czy obecnie możemy sobie pozwolić
Ja miałam w tym roku jedno wesele. Bardzie się zastanawiałam czy dostanę wolne bo dopiero wróciłam do pracy ….Albania mi się marzy ![]()