Basen z niemowlęciem - Wasze doświadczenia

Ja w sumie żadnych innych nie testowałam, byliśmy w rossmanie i wzięłam najtańsze na próbę, bo gdyby się okazało że mały nie lubi się pluskać albo coś to nie byłoby żal bo one nie są drogie :white_heart: ale są bardzo fajne i nam się sprawdzają

1 polubienie

Ja kupiłam na próbę babydream z Rosmanna. Ale jeszcze nie używałam bo młody się rozchorował.

1 polubienie

My tez mamy babydream i dostalismy tez paczke z akcion i szczerze to nie widze roznicy oprócz printow :sweat_smile:

1 polubienie

No i super! Nie robiłam rozeznania i już nie muszę :blush: Lubię takie jednogłośne polecenia :grinning: Dziękuję :heart:

W action są pampersy do wody. Byłam dziś i nie widziałam. Bo zaraz znowu mi się przydadzą, bo kończę już paczkę z babydream

Tak , u mnie zawsze ich sporo w okresie letnim . Sa tez w dm jesli masz u siebie

Sa tez w Rosmann te babydream….te ci nie pasują?

1 polubienie

Ja sama również je polecam i je tam kupuję :saluting_face:

Np nie wiem jak rodzice mogą nakładać dziecku do wody zwykłe przecież widzą jak jest np po nocy pełny pampers i dziecko chodzi jak kaczka bo raz że pełny a dwa ciężki a jak już wejdzie w basen w takim to kaplica :smirk: niby można wsad wygrzebać ale weź się baw w tych granulkach :smirk:

Jezu to jest dla mnie straszne jak to widzę

To jak już muszą nakładać taki zwykły Pampers co wystarczy że zabiorą tu część chłodną bo tak naprawdę Pampers do wody on przepuszcza siusiu on trzyma tylko kupę

1 polubienie

Oczywiście można tez wsad wydłubać ale w takim nylonie to ciężko mi wyobrazić sobie malucha bo w takim pampersiku basenowym to jednak jest miekki i taki do ciałka
I oczywiście masz racje że te pampersy do wody przepuszczają siku ale zatrzymuja kupkę aby nie bylo incydentu kałowego :face_with_peeking_eye:

Nie no, ja widzę jak wygląda pampers po całej nocy…. Nie dość że ciężki to wisi i przeszkadza. Aż się widzę że ludzie ubierają zwykłe pampersy do wody malucha. Zwłaszcza teraz jak można bez problemu dostać specjalne do wody w Action czy Rosmann

1 polubienie

W sumie nie korzystałam jeszcze z tych pampersów do wody i nawet nie interesowałam się nimi, to wcale nie wiedziałam właśnie jak one działają i nie miałam pojęcia że sisiu przelatuje przez nie :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

Tak, one zatrzymują tylko kupke, żeby nie napuchły jak takie bomby w wodzie :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Ja też nie miałam pojęcia. Więc jak starsza była malutka stwierdziłam a nie będę u przebierać jej szatni tylko już ubiorę ten Pampers do wody i kostium w domu aby było mi łatwiej jakie było moje zdziwienie jak była plama w łupinie

1 polubienie

Aaa no właśnie, bo ja tym bardziej bym myślała że jakoś to wchłania siusiu żeby się do tego basenu nie dostawało, a tu moje zdziwienie że jednak wcale nie :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl::rofl:

ja poszłam pierwszy raz z córeczką na basen jak miała 9 miesięcy i wytrzymała 2h było super, w brodziku dla dzieci rzucała się na głęboką wodę, było naprawdę super
bawiła się taka kulą metalową która wodę pryskala i miałam są zabrane też do dużego basenu i do jacuzzi
byliśmy na basenie w Bytowie, gdyż przeczytałam opinie ze w brodziku mają cieplejszą wodę niż w Kościerzynie
gdy były upały kapała się w waniennce albo byliśmy nad jeziorem , a potem w przez pół nocy mnie kopała bo myslala że pływa :joy:
była również nad morzem w Sopocie :heart:

[grid]

4 polubienia

Ale super foteczki. Fajnie że byliście nad morzem Poslkim. Mnie się marzy ale to chyba za rok dopiero pojedziemy …… Duża pannica już i jakie ma kręcone włoski

1 polubienie

Polskie morze to loteria i kurcze biorąc pod uwagę jakie są ceny.

Ja powiem tak za naszą czwórkę na Mazurach mamy zapłacić 6000 zł to prawda jest taka że dopłacisz 2500 i masz wyjazd za graniczny w formie all inclusive, bo w Polsce przynajmniej nie kojarzę hotelu żeby był all inclusive raczej śniadanie plus obiadokolację

Ale super i widać , że pogoda się też udała