Basen z niemowlęciem - Wasze doświadczenia

Ja w sumie żadnych innych nie testowałam, byliśmy w rossmanie i wzięłam najtańsze na próbę, bo gdyby się okazało że mały nie lubi się pluskać albo coś to nie byłoby żal bo one nie są drogie :white_heart: ale są bardzo fajne i nam się sprawdzają

1 polubienie

Ja kupiłam na próbę babydream z Rosmanna. Ale jeszcze nie używałam bo młody się rozchorował.

1 polubienie

My tez mamy babydream i dostalismy tez paczke z akcion i szczerze to nie widze roznicy oprócz printow :sweat_smile:

1 polubienie

No i super! Nie robiłam rozeznania i już nie muszę :blush: Lubię takie jednogłośne polecenia :grinning: Dziękuję :heart:

W action są pampersy do wody. Byłam dziś i nie widziałam. Bo zaraz znowu mi się przydadzą, bo kończę już paczkę z babydream

Tak , u mnie zawsze ich sporo w okresie letnim . Sa tez w dm jesli masz u siebie

Sa tez w Rosmann te babydream….te ci nie pasują?

1 polubienie

Ja sama również je polecam i je tam kupuję :saluting_face:

Np nie wiem jak rodzice mogą nakładać dziecku do wody zwykłe przecież widzą jak jest np po nocy pełny pampers i dziecko chodzi jak kaczka bo raz że pełny a dwa ciężki a jak już wejdzie w basen w takim to kaplica :smirk: niby można wsad wygrzebać ale weź się baw w tych granulkach :smirk:

Jezu to jest dla mnie straszne jak to widzę