Tez mamy z lidla i jest super. Po pierwsze mega atrakcyjna cena ( najpierw chcialam z hm , ale cena to okolo 120 zl a to przecież zakup tylko na sezon , bo mala zaraz wyrosnie) po 2 czapeczka w zestawie , ktora tez sprawdza nam sie idealnie . Ja akurat nie mialam za duzego wyboru , ale kupilam ten czerwony w kwiatki
Ja mam z Sinsay z kapelusikiem wiązanym i sprawdził nam się świetnie nad morzem, a kosztowała całość 20 złotych
Jak już córka zmoczyła tą koszulkę, to po prostu ściągnęliśmy ![]()
Kurde, też muszę zobaczyć Aldi bo truskawki mnie kuszą hahaha
Ale sliczny ! Tego nie widzialam u siebie w sinsayu , byly tylko takie jaskrawe w stiche a ten jest boski i 2 czesciowy to latwiej z ewentualna zmiana pieluszki
Ja go też nie widziałam ![]()
już jak zapłaciłam za zakupy, to koleżanka mi pokazała i akurat trafił się nasz rozmiar ![]()
Cudny
ja wszystkie stoje UV kupiłam w lumpie bo szkoda było mi kasy
mi to ogólnie szkoda kasy na ciuszki dla syna.
Wiesz , ze ja tez tak mam , ze moge latac po sklepie i szukac a i tak najlepsze rzeczy znajduje jak juz wychodze
teraz niedawno kupilam sobie kiecke taka zwykla czarna na ramiaczkach i chyba za 36 zl . Wrociclam do domu i mysle , ze kurde taka fajna zwykla i mega tania , wiec kupie sobie jeszce jedna . I tam za pare dni poszlam znowu do sinsay i nie moglam ich juz znalesc . Pytałam pani z obslugi, poszla ze mna popatrzyla , no nie ma . “Byly i sie sprzedaly” no dobra to ogladam sobie inne i patrze a tam gdzies z tylu wisi jedna jedyna i to jeszcze w moim rozmiarze , pomyslalam , ze ja to mam szczescie . Polecialam do kasy , zaplacilam i wychodze . I wiesz co zobaczylam ? Calutki wieszak wlasnie tych kiecek i im podobnych tylko z innym dekoltem
dopiero jak wychodzilam ze sklepu , bo tak to w zyciu bym ich nie znalazla
Albo zimna woda go zraziła, bo mąż palce mu chyba zamoczył ![]()
@Anetteso_gmail.com ile w Aldi kosztował Cię ten strój? ![]()
Co ciekawe dla chłopców. Jest ciężko kupić kapelusik na lato w Pepco …. Tam są same dla dziewczynek. Ja kupiłam czapeczkę dla niego w Smyku
Dla mnie te koszulki na plaży czy jeziorem to must have . Dziecko się nie spali idealne
Szczerze nie wiem bo to moja matka płaciła ![]()
Ja taka dostałam właśnie od siostry dla synka. Z filtrem UV50
Mhm
a one też mają ten filtr UV50? Na metce coś jest?.
Tak, zazwyczaj jest podane nawrócę że jest filtr i w jakiej wysokości
Ja też tak często mam i ju mi się najczęściej nie chce wracać i mierzyć ![]()
A jakie pieluszki do kąpania Wam się sprawdzają? ![]()
Mamy babydream z rossmana ![]()
Tak mają. Była dodatkowa naklejka. A mnie to zastanawia że są naklejki pokazywane że jest UV 50, a potem jak patrzysz na metkę to nigdzie nie ma tego napisu
@Kiniawes też z tych samych pampersów do wody korzystamy I mam wrażenie że one są najlepiej dostępne
My mamy z pampersa, ale miałam też babydream i pampers jednak tutaj no jest w porządku, ale niczym się praktycznie nie różni od innych, poza cena… więc następne wezmę po prostu tańsze