My byliśmy jak synek miał 5 miesiecy, wybraliśmy basen dla dzieci z wyższą temperaturą wody. Na codzień mąż bierze prysznice z synkiem i przyzwyczajał go do moczenia główki. Na basen podstawa to zabawki do wody żeby dziecko zaciekawić i zabawić czymś jakby sie bało. Logistyka w przymierzalni to też coś co może zaskoczyć na porzadku ale wszystko jest do przejścia. Taki basen to duza frajda dla całej rodziny
Dziewczyny a macie jakie koło do pływania do polecenia dla malucha?
Ja mam dwa w spadku. Jedno z Decathlonu, a drugie Intex oba spelniaja swoja funkcje, unosza mlodego nad woda
jesli chodzi o material to ten Intex wydaje sie byc trwalszy.
Ja w zimie też nie przepadam za basenami i a teraz zapisałam na kurs wakacyjny starszy właśnie na basen. Ale W te zimowe miesiące jej nie puszczam
Tez mamy z intex jak @jagoda.paradziej_gm i jak widze po znajomych to wszyscy maja takie same ![]()
My mamy , (dla syna mieliśmy ) to kółko i teraz dla córci jeszcze będzie jest bardzo dobre, trzyma się na wodzie nie było możliwości że wypadnie i jest nie do zdarcia ma już 8 lat od dwóch lat syn nie używa , jeszcze wcześniej nieraz tak
Nasza córka miała 4 miesiące jak zaczęliśmy chodzić na zajęcia dla niemowląt na basenie. Teraz ma 17 i byliśmy już na basenie, nad jeziorem, nad morzem. Wszedzie wchodzi do wody, oczywiście pod naszą opieką.
Nad morzem w niedzielę miała niezły ubaw! ![]()
Ja nie jestem fanką basenu więc może mąż podejmie się tej aktywności ![]()
Jak na razie nie byliśmy na basenie, a mały za chwilę skończy 6 msc. Co prawda ciekawe wydają mi się zajęcia na basenie dla maluchów, ale ostatnio byliśmy nad morzem i mały się rozpłakał na widok nadciągającej fali
a kąpiele natomiast uwielbia! Basenu ogrodowego również nie praktykujemy.
Myślę, że gdybyśmy zdecydowali się na wyjście to warto udać się z kimś kto jest w tym obeznany ![]()
Mój synek ma 10 miesięcy ale jeszcze na basen nie poszliśmy z nim, za to byliśmy nad jeziorkiem w te ostatnie upalne dni i powiem szcze szczerze był tak szczęśliwy, jak mógł rączkami chlupać, nóżkami tak machał i cieszył się
aż sama się buzia radowała .
O własnie o takie koło mi chodziło
nie moglam zdjecia znaleźć
My mamy takie ,dwa
I zdecydowanie bardziej mala lubi wlasnie takie proste w zaby , to 2 ma tez daszek , ale jakos zle sie uklada w nim , tak bardziej na brzuszku i sie zlosci .
No fakt, fala jednak jest intensywniejsza niż taki basen, więc mógł się wystraszyć ![]()
Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniem
![]()
Oby wszystko poszło zgodnie z planem! Koniecznie daj tutaj znać ![]()
![]()
Dziękujemy za cenne rady
![]()
Doświadczenie innych potrafi zainspirować
![]()
Właśnie dzisiaj kupiłam kostium kąpielowy w Lidlu
. Już nie mogę się doczekać
Kółko kółkiem ale jaka urocza modelka
zresztą jak zawsze
Ja w Aldi w truskawy. Ogólnie cieszę się że teraz jest na nie moda bo sporo osób tak się zwraca do mojej małej ![]()
![]()
![]()
Jeju uwielbiam chodzić na basen z dziećmi . Chodzimy od 6 miesiaca dzieci świetnie czują się w wodzie od samych narodzin