To prawda starsi nieststy nie skorzystają . dla mnie jednak używanie apki jest spoko wszystko łatwiej znalezc , dodatkowe rabaty i karta na apce . Nie trzeba nosic tych dodatkowych kart
No ale właśnie często Ci starsi ludzie chcą skorzystać z rabatów, które niestety tylko przy okazaniu aplikacji czy karty wchodzą.
oj no dla mojej mamy to też magia, ale ja sama często korzystam z zakupów przez apki bo jest o wiele taniej
Maazia ja myślę, że moja mama też będzie miała problem jak się wyprowadzę od nich.
Ostatnio byłam na zakupach i przede mną było starsze małżeństwo - takie na oko koło 70 - robili zakupy w kasie samoobsługowej, pani się zmartwiła, że nie wzięła karty lojalnościowej, na co pan - spokojnie, przecież jest aplikacja :) Fajnie, że są starsze osoby, które próbują nadążyć za tymi wszystkimi zmianami i używają "technologii" :)
doris oj tak niektórzy sporo ogarniają choć moja mama by zginęła :d
Doris to rzeczywiście nic tylko podziwiać:D
Mój 80letni dziadek ma opanowany telefon dotykowy, laptop i te wszystkie apki :) ale właśnie mało kto ze starszych ma te możliwości
Wow naprawdę zadziwiające;) kiedy czasami młodsze osoby nie nadążają za technologia a tu taki wiek i na bieżąco;) aż trudno w to uwierzyć;)
jeju w takim wieku a taki mobilny to super :) mało spotykane :)
Mamuśka to pozazdrościć, że dziadek taki mobilny! to mało też spotykane w takim wieku:)
A może dla niej taki malutki basenik kupić, nie wiem jaki macie Ale podejrzewam że duży . Synek jak bym mały to kupiliśmy mu taki malutki basenik ale oczywiście i tak go pilnowaliśmy
Też mieliśmy w lecie 23 takie mały basenik z płytką wodą i młody szalał na brzuszku robiąc ciap ciap. :D Też polecam raczej mały basen albo koło do wody do większego basenu.
Ja miałam dwa baseny na działce ale kiedy był czas na kąpiele i chlapanie młoda się obraziła na wodę po myciu głowy w domu;) i basen był dla niej złem ;) w tym roku chcemy kupić jakieś właśnie z atrakcjami coś co może ja bardziej zmotywuje do zabawy bo w końcu o to tu chodzi ;)
u nas znów dzieciaki chciałby latem to tylko siedzieć w wodzie, a wiadomo są małe i trzeba pilnować ich cały czas, więc nie zawsze się ma ten czas mieć na nich oko bez przerw, z pogodami też różnie bywa
Aniss teraz można kupić niesamowite baseniki dla dzieci, które wyglądają niemal jak mini aquapark. Taki basenik na pewno zachęci dziecko do kąpieli :)
Super są te baseny z palmami zjeżdżalniami itp. Sama mam zamiar kupić na lato ale boję się że piesek mi zje
ja pewnie bym wsadziła odrazu do basenu na chwile ;)
Przed sezonem napewno się pojawią w marketach. Fajne są takie płytkie ale z dodatkowymi zabawkami, mini zjeżdżalniami.
Ogólnie polecam malutkie baseniki, płytko jest bezpieczniej no i łatwiej umyć i wymienić wodę, a przy małym dziecku to czasami trzeba kilka razy na czystą zmienić;)
Dokładnie woda brudzi się non stop. Ale no teraz są tańsze niż w sezonie