Ja ostatnio na allegro widziałam basen z dodatkami jakąś piłka kolo coś jeszcze tam było za 20 zł więc warto szukać;)
Wow to bardzo niska cena!
O matko faktycznie
Od którego miesiąca można wykorzystać taki basen ? W pełni lata moja córeczka będzie miała 3 miesiące. Czy to nie za wcześnie. Lepiej się wstrzymać?
Wydaje mi się, że takie baseniki dla dzieci lepsze będą dla już siedzącego bobasa. Jeżeli chodzi o 3 miesięczne dziecko, to polecałabym raczej zorganizowane zajęcia w głębokim basenie. Chodzimy z naszym maluchem i bardzo nam się podoba taka forma zajęć.
Tak, zdecydowanie płytkie baseniki polecam dla siedzącego już stabilnie dziecka, które pobawi sie zabawkami, popluska, poprzelewa wodę. Dla 3 miesięcznego dziecka duży basen, u Mamy lub Taty na rękach:), tak żeby mógł pofikać w wodzie rączkami i nóżkami.
Myślę że taki basenik to dla dzieci w okolicy roczku sprawdzi się idealnie. Dla 3 miesięcznego i kogoś na rękach jednak w głębokim basenie
U nas długo był taki płytki basen. Troche wody a zawsze radocha była niesamowitą
U nas bez problemy dawaliśmy nasze dziewczyny do basenu tylko oczywiście duża asekuracja i uwaga. Wszystko jest dla ludzi tylko z głową.
Syn nie był aż taki mały, ale miał jakoś 10 miesięcy jak pierwszy raz wszedł do basenu w ogrodzie. Wody malutko i asekuracja. Ale zabawy i śmiechu mnóstwo!