Babydream

Dokładnie jak piszesz Evelin; ) cena powala … u nas tez okazjonalnie:)

Od początku używam dla synka kosmetyków Babydream i jestem bardzo zadowolona. Do kąpieli żel z pompką, chusteczki zielone-extra sensitive, krem na zimę i wiatr, oliwka i od niedawna przekonaliśmy się do pieluszek:)CEna jest atrakcyjna, teraz piękna, nowa szata graficzna, no i bardzo dobrze wypadają w testach na blogu srokao:)

Babydream często też bywa na promocjach w Rossmanie - pieluszki czy też chusteczki to co jakiś czas. Ja też używam tych zielonych ale tylko na wyjście - w domu waciki i woda przez to nie mamy odparzeń ;))

Dla młodszej mam żel z baby dream ten z pompką A dla starszej płyn do kąpieli i szampon. Też jestem zadowolona z nich.

Pampersow nie miałam więc nie wiem. My cały czas dada . Ale może spróbuję jak te mi się skończą.

Evli2 krem na wiatr i zimę lepszy z nivea. Ten z babydream zawiera wodę. Gdzieś na którymś wątku pisała o tym jedna z mam.

Dokładnie krem na mróz i wiatr lepszy i Nivea, bo babydream zawiera wodą która nie jest zalecana w kosmetykach podczas mrozu, gdyż może bradzo podrażnić.
Uwielbiam żele do kąpieli z babydream, tylko ich używamy przy pielęgnacji obu dziewczynek.
Chsuteczki babydream sensitive tylko na wyjazdach - w domu płatki kosmetyczne +woda.

P.S. mydełko babydream jest super by zapierać dziecięce ubranka gdy np. dziecko zrobi nam kupkę czy uleje na ubranko. Dla mnie porównywalne z wszelakimi mydełkami do zapierania.

Ja kupiłam kilka produktów Baby dream i jestem zadowolona. Chusteczek baby dream zazwyczaj używamy jak gdzieś wychodzimy albo jedziemy. W domu natomiast codziennie używamy oliwki i pampersów, które mile mnie zaskoczyły bo mimo niskiej ceny nie odparzają :slight_smile:

Na początku, gdy postanowiłam spróbować pieluszek baby dream odstraszył mnie ich chemiczny zapach, ale musiałam chyba źle trafić. My teraz testujemy szampon i jestem z niego zadowolona.

Ja również baby dream polecam ( chusteczki )

Pod względem składu, a przy okazji także ceny Babydream wypada ok. I ogólnie ma dobre opinie wśród mam.

Babydream jest bardzo dobrą marką

Co do chusteczek baby dream to jestem na tak , tylko niebieskie nie mają za ciekawego składu ; ( wiec nie polecam …

Porównując cenę do jakości super:)

Trzeba próbować, każde dziecko inaczej reaguje na dane kosmetyki.

Z serii Baby dream polecam te wersja extra sensitive - jasnozielone. Skład jest najbardziej naturalny ze wszystkich wersji babydream i są to kosmetyki dobre - mają mało chemikaliów w sobie i proste składy. Z chusteczek jeszcze są takie pomarańczowe - ale ich zapach… odstraszający, aczkolwiek dedykowane są do bardzo wrażliwej skóry bo z wyciągiem chyba z nagietka, który pomaga zregenerować się skórze pupy. Ja akurat używam Hipp, ale babydream używa moja przyjaciółka i nic się synkowi nie działo po nich. Prawdopodobnie gdyby nie hipp, to sięgnęłabym po linię babydream. My podczas wyjazdów używamy chusteczek babydream extra sensitive - Małej nic się po nich nie działo i skłąd naprawdę fajny, jak na chusteczki do mycia pupy.

nie korzystałam, ale z chęcią wypróbuje

Moje ulubione ! Mega dobry sklad

Ja lubię kosmetyki z babydream. Zawsze sprawdzam skład na srokao.pl i często mają lepszy, niż produkty znanych marek. 

rosmanowe miałampieluszki i chusteczki uważam że nie są najgorsze a pieluszki nawet przypadły nam do gustu;) jak wychodziły atrakcyjniej cenowo niż dada to je kupowałam;) o ile były w rossmanie bo czesto braki na półkach;/ 

mam też krem na słońce i też byłam mega zadowolona z niego ;)

mysle że sa to produkty całkiem ok zarówno cenowo jak i jakościowo

Ja używałam i były ok ale jednak wolę dady jeżeli mogę wybrać. 

Też lubię kosmetyki babydream bo skład mają fajny :) A pieluszki kupowałam nieraz na dzień ,ale wolałam ogólnie pampers bo nie są takie grube :) Dady niestety nie posłużyły nam w ogóle, więc raz na próbę tylko kupiłam :) Ale to wiadomo ,że każdej małej pupce pasuje coś innego :) 

Ja już od wielu lat używam różnych kosmetyków z babydream i u nas się dobrze sprawdzają. Mają dobry skład i cenowo tez wychodzą OK.