Babydream

Nie dość że dla maluszka to jeszcze dla siebie stosuję polecam fajne są

Ja też używam razem z dziećmi :) Właściwie wszystkich żeli czy mydełek dziecięcych :)

Z babydream to mi nawet szampon służył :) Bo większość szamponikòw dla dzieci raczej nie nadają się do włosów i skóry głowy dorosłych :) A po tym umiałam się bez problemu rozczesać :D Ale szamponu akurat używałam sporadycznie :) Zwykle używam coś z tej samej serii co mam maskę lub odżywkę do moich włosów :) 

Szampon jest spoko do delikatnego myscia . Ja też używam raz na jakość czas jako tego delikatnego ale zużywam te mocniejszych tak zwanych rypaczy :D np z issany

Jeśli używa się delikatnych szamponów takich bez sls-ów , natłuszczających lub tych do dzieci to powinno się co któreś mycie zastosować oczyszczający szampon ,który dobrze oczyści nam skórę głowy :) 

ja przyznam ze myje jednym kosmetykiem jak sie skończy kupuje drugi taki sam albo inny i dopóki butelki nie skończe nie używam innego;) a najlepiej mi stosowac 2w1 czyli do ciała i do mycia głowy;)

aniss mam tak samo. jakos nie lubie mieszac i jak stoi kilka pootwieranych butelek to mnie to wkurza. jak sie skonczy jedno to otwieram nowe. 

Robię tak samo 😂

Ja tez mam 2w1 i jak się skończy otwieram dopiero drugi ;) 

To ja tak mam ze wszystkim oprócz szamponów i odżywek do włosów ;p odżywki wiadomo, żeby olutrzymac prawidłowe PEH to każda inna, odżywki bez spłukiwania, szampony rypacze i te delikatne i tak to się składa ;p ale ja mam wymagające włosy, nie mogę stosować 2w1, bo mam wtedy okropne siano :/ ale całą resztę to jednak otwieram za koleją, dopóki nie skończę opakowania :)

To ja też nie lubię 50 butelek na wannie pootwieranych ,ale jednak szampony też mam różne :) Bo każdemu z nas inny podchodzi :) 

To ja na szczęście mam tak że czym bym włosów nie umyła to jednak będą ok. Także ma z tym spokój

Ja dzisiaj sobie kupiłam szampon 12w1 :D aż jestem ciekawa jaki bede miała efekt po umyciu ;) 

Aniss ja mam tak samo - jeśli używam jakiegoś produktu to zawsze jest otwarta jedna butelka i nie ruszę nowej póki się ona nie skończy :) 

12w1 to chyba jakis mega szampon to musi być :D daj znać czy spoko i włosy rosną jak szalone :D

Ja też mogę w zasadzie wszystkich :) Nigdy nie miałam problemu ,ale mąż i córka już niestety tak :) Po niektórych robił się im łupież. A druga córka ma delikatną skórę głowy i nie chce jej przesuszyć to kupuję jej delikatne ,nawilżające szampony :) 

Ja do włosów to raczej używam sprawdzonego, bo po niektórych wyskakuje łupież właśnie, a później trudno się go pozbyć;p/ 

Łupież po nieodpowiednim szamponie? Niegdy nie słyszałam żeby komuś się tak robiło. Mi się zawsze wydawało że łupież robi się z suchej wody 

Teraz chyba nie dostaje się tak łupieżu jak kiedyś po zastosowaniu nieodpowiedniego szamponu. 

Oj mi się zdążą dość czesto

Ja słyszałam o tym że łupież się pojawia jakby się często zmienia szampon :D ja mam trochę też problem z łupieżem nie lubię używać takich specjalistycznych szamponów. Staram się dbać o włosy nie chodzić z mokrymi bo to też sprzyja pojawiabiu się łupieżu a i tak tam takie delikatne mam