Kuzynka stosuje Babydream na mrozy u swojej pięciomiesięcznej córki i poleca. Iwona spróbuj bo ona mówi, że żadna wysypka się u Zuźki nie pojawiła.
ja czytam skład,nie zebym sie znała:),ale jak lista jest długa, to z reguły środek odrzucam, babydream mają spora długośc skłądników
Donnavito długosć składu jest ważna, ale najważniejsza jest jakośc składników a nie ilość moze być kosmetyk o bardzo krótkim skladzie i naszpikowany samymi sylikonami i parabenami, warto chociaż miej wiecej dowiedzieć sie jakie skladniki nam szkodzą :))
DOkladnie im krótsza lista skladnikow tym lepiej, no i pamietajcie ze to co jest na 1 pozycji tego jest najwiecej
Z tą krótka listą składu też należy uważać bo nie zawsze on oznacza, że składem jest dobry niesety większość producentów juz się wycwaniła i też o tym wiedzą i tworzą skrótami listę składników wprowadzaj konsumenta w błędne myślenie.
Warto poszperać w necie, jest sporo porównań różnych kosmetyków
niemniej jednak jak cos wyglada zbyt ładnie, kolorowo, zbytnio pachnie i mocno sie pieni to raczej daleko mu do ideału
dlatego najlepiej wybrać coś poleconego, z tej firmy jak na razie miałam tylko olejek na rozstępy i był całkiem dobry, dla maluszka jeszcze nic nie kupiłam.
Ja używałam kilka produktów babydream i
Balsam na dobranoc jak dla mnie jest dobry. Używam go do masażu Synka który wykonujemy codziennie przed kąpielą.
Żel do kapieli dla niemowląt zarówno ja jak i moja kuzynka jesteśmy zadowolone nie uczula naszych dzieci i jest godny polecenia
Krem na mrozy kuzynka moja poleca sama nie stosowałam
Pampersy używałam i jestem z nich całkiem zadowolona. Nie odparzały pupy mojego synka.
Jedynie czego nie polecam to chusteczki nawilżane kupiłam kiedyś na próbę i jak dla mnie były bardzo mokre aż się całe pieniły. Nie pasowały mi dlatego ich nie używamy.
Ja od szwagierki dostałam podklady do przewijania z tej firmy i są fajne, zauważyłam że w przychodniach z niego korzystają:)
Kasiu, zgodzę się z Tobą, o ile lubię rossmanna i sporo produktów z niego już przetestowaliśmy tak chusteczki ewidentnie mi nie podchodzą. Do pampersów też się zraziłam, ale ostatnio kupiłam jeszcze raz i wtedy musiała mi się jakaś pechowa paczka trafić po prostu, że tak śmierdziały.
Szkoda że skład najczęściej zmieniany jest na gorszy ;( nie wiem czemu ma to służyć.
Uważam jednak że Babydream mimo wszystko wart jest uwagi
Tez mi się wydaje być w dalszym ciągu ok . Martwią mnie tylko żele do mycia … szkoda ze nie ma tego zielonego w sprzedaży już tej serii z liskiem;)
Ale nowe opakowania wizualnie są śliczne
Babydream to jedna z nielicznych linii kosmetyków, które zawierają nieszkodliwe składniki oraz ich skład nie jest długi.Warto poczytać na temat pielęgnacji i kosmetyków dla dzieci na blogu sroka o .Te wszystkie’‘renomowane’’ kosmetyki to niestety większości jeden wielki syf jeżeli chodzi o skład.Niestety mało osób o tym wie ufają reklamom a nie zawsze droższe znaczy lepsze.
Szczerze polecam produkty firmy babydream , są przebadane , zdrowe
Mirela już kilka lat wstecz przekonałam się co "w trawie piszczy " ;)) obecnie bardzo chwale sobie Welede i również Baby dream
Ja używam tylko pampersy baby dream. Sa naprawdę świetne. Przede wszystkim nie uczulaja. Są bardzo chlonne. Kolejnym pozytywem jest ich cienkość. Są może troszkę bardziej sztywne, ale nie powodują otarc. Uzywalam wcześniej pampersy premium care I małej nie pasowały… pupa była odparzona… teraz baby dreamy nie zamieniłabym za a żadne skarby. Chusteczek nawilżanych nie używam żadnych
. Tylko zwykłe waciki nasaczane woda. Zero chemii.
Ja sobie chwałę chusteczki Waterwipes nasączone woda i niewielka ilością ekstraktu z pestek grejpfruta Stosujemy je na wyjazdy
Kupilam właśnie te chusteczki ale to tez bardziej ba wyjazdy/wyjścia. Cena regularna odstrasza