Babydream

Szczerze Wam powiem, że ja też jakoś nigdy nie zapytałam w aptece o próbki. Nie pomyślałam o tym wtedy. Jedyne próbki miałam że szkoły rodzenia i z tych pudełek co dają w szpitalu.

W Rossmanie ten żel Babydream do mycia z pompką jest na promocji i kosztuje 6,99 zł.

Polecam żel pod prysznic ma bardzo dobry sklad sama go z męzem uzywam :slight_smile:

Dziś dostałam w Rossmannie balsam do rozstępów dla kobiet w ciąży, ciekawa jestem czy jest dobry.

Nie polecam słyszałam złe opinie. Ja osobiscie uzywałam i uzywam NIvea dla dzieci a syn ma juz 3 lata i nic mu nie jest.

Złe opinie ? Hym…ja się jeszcze ze złymi opiniami na temat żelu babydream nie spotkałam tylko balsam jest kiepski ale to nie zmienia faktu że ma dobry skład więc ogólnie spełnia swoje funkcje.

Ja bardzo lubię babydream, mają świetne składy. Polecam mocno poczytać blog srokao. Odkąd jestem w ciąży sama także używam kosmetyków z tej firmy. Dla córeczki też zamierzam kupić kilka rzeczy, między innymi żel do kąpieli i chusteczki (awaryjnie), ale prawda jest taka że czas pokaże, czego możemy używać i co toleruje skóra naszej królewny :slight_smile:

Zle opinie to slyszalam o Nivea wlasnie a o babydream to tylko dobre :)) Tez polecam goraco blog sroka o kosmetykach :))

Ja również nie słyszałam złych opini o babydream. Dodatkowo kosmetyki babydream mają bardzo dobry skład. Jeden z najlepszych jeśli chodzi o kosmetyki dla Maluchów.

Przedwczoraj kupiłam pierwszy kosmetyk właśnie z serii babydream. Postanowiłam spróbować dzięki Waszym dobrym opiniom… póki co jest wszystko ok.

Tak Nivea ma złe opinie własnie przez kiepski skład…lepiej kupić babydream i mieć pewność że stosujemy bezpieczny kosmetyk dla dziecka i dla nas :slight_smile:

Również czytałam dużo pochlebnych opini na temat kosmetyków babydream. W tej chwili stosuje Bio-oil ma brzuszek ale zamierzam spróbować kosmetyków dedykowanych dla kobiet w ciąży babydream. W bio-oilu nie odpowiada mi konsystencja, rozlewa się, ciężko wchłania, długo muszę czekać żeby się ubrać i boję się o ubranie.

Jola ja właśnie zaczęłam stosować ten olejek dla siebie bo akurat skończył mi się bio oil a ten dostałam do zakupów i byłam sama ciekawa opinii. Jak na razie nie widzę między nimi różnicy poza zapachem i aplikacją bo z babydream strasznie mi się wylewa.

Jola_fusia tak szczerze Bio-Oil się nie opłaca. Tam na pierwszym miejscu w składzie jest parafina. Najtańszy olej i do tego może zapychać. Z Babydream dobry jest olejek na rozstępy. Sama używam i polecam. Szybko się wchłania.

Mamusie polecacie krem do twarzy na mrozy z babydream ? Zamierzam się do zakupu i zastanawiam się czy warto ? Czy kupić jakiejś innej firmy ?

Uwielbiam serię Babydream dla dzieci. Dzieci nigdy nie zareagowały wysypką czy czymś takim, a przy innych kosmetykach czasami się zdarzało.

Kremu na mróz nie miałam, ale też się przymierzam do zakupu, więc jestem ciekawa opinii.

My mamy krem na mroz Johnson, na stronie napisane ze od 1 dnia zycia, ale ponoc takie kremy sa dopiero do 3 miesiaca, wiec trzeba dobrze wyczytac co i jak

Iwonka używamy kremu na mróz Babydream , dobrze się rozsmarowuje , mała żadnej wysypki po nim nie miała . Używamy też Ziajki .

My używamy firmy Mustela

Babydream nie kupuję, bo mam daleko do rossmanna, a zakupy internetowe tam mnie denerwują. Bo czasem niektórych rzeczy nie można tak kupić, lub nie można wybrać wersji kolorystycznej - szczoteczki do zębów przykładowo. Obiadków kilka kupiłam i były w porządku, ale z kosmetykami mam małe doświadczenie. Szwagierka dla dziecka chce z tej marki kosmetyki kupić, po lekturze Sroki, poleconej przeze mnie :wink: i teraz czyta, szuka i wybiera co powinna kupić.