Szukam posiadaczy Haxe, Feelo , a może polecice jakis aspirator elektryczny z którego korzystacie. Najlepiej ładowany a nie z wymiennymi bateriami.
Ja mam Canpol i polecam.
Ja mam taki podłaczany do odkurzacza ale też szukam polecajek na te elektryczne
Chyba już ktos mi polecał canpol.
Ja mam tylko taki na odkurzacz.
Ja polecam z canpol
Był chyba podobny post. W każdym razie wyczytałam tam, że najczęściej polecały dziewczyny Canpol. Kupiłam też sobie i mnie również bardzo dobrze się on sprawdza
był już taki post, ja również polecam ten z canpol
ja polecam z canpol, nie narzekam na niego
To ja napiszę czego nie polecam. Mam takie coś i na początku w miarę coś ściągało. Gęste glutki w ogóle nie wyciąga. Może to kwestia tego z ściąga tylko jak jest świeżo naładowany … nie wiem
Geste ,zielone glutki powodujace kaszel tez wyciągnie???
Ja mam Novama Pingo i tez jest ok
Używamy Feelo i sprawdza się super – moc ssania wystarczająca, łatwy w czyszczeniu i ładowany przez USB. Haxe też ma dobre opinie, choć jest trochę głośniejszy. Jeśli szukasz czegoś cichego i wygodnego, polecam Feelo. Możesz też zerknąć na Nosiboo Go – droższy, ale bardzo skuteczny i bezprzewodowy.
Ja polecam z canpola. U nas taki do odkurzacza sie nie sprawdza. Za duzo rozkladania. Gdy chce odciagnac glutki to zanim włoże jej to do nosa to wszystko sie rozpina.
Spokojnie wyciągnie może nie aż tak jak z odkurzacza ale wyciągnie
Dla starszaka mam ten aspirator do odkurzacza podłączany , ale maluszkowi wystarczy ten z canpol . Z obu jestem zadowolona
u nas też normalnie wyciągnie
Takie elektryczne aspiratory mają podobną moc jak te do odkurzacza? Też mnie denerwuje to wyciąganie odkurzacza, chociaż biorę teraz odkrzurzacz bezprzewodowy, który jest trochę poręczniejszy. I w sumie z tym bezprzewodowym odkurzaczem też trochę delikatniej są odciągane te gile, bo nie ma on dużej mocy, więc może taki elektryczny też da radę.