Aniball = łatwiejszy poród?

Ja tylko kegla ćwiczenia wykonuje jak nie zapomne a balonik nigdy nie słyszałam

kum_pela - balonik czyli sprzęt zwany aniball :slight_smile:

Syba no właśnie zastanawiam się czy nie wystarczy tylko pompowanie bez wypychania, bo szczerze to nie znoszę tego etapu …

Hirudo niestety zamówiłam zestaw bez ćwiczeń, bo ćwiczenia nie były jeszcze wtedy przetłumaczone z czeskiego a mi sie nie chciało czekać :stuck_out_tongue:

Mnie też Nienormatywna się czekać by nie chciało :).
Kum_pela - ja ćwiczę Kegla kiedy sobie tylko o tym przypomnę, tym bardziej, że ostatnio niekiedy przydarza mi się popuścić :/.

Nienormatywna jestem bardzo ciekawa efektów tych ćwiczeń, czujesz jakąś różnicę?

odkąd zaczęłam mocniej ćwiczyć - dużo przyjemniejszy stał się sex :stuck_out_tongue: ale tak jak pisałam wcześniej - byłam bardzo mocno “ściśnięta”, nawet lekarz mowił, że szyjka jest za sucha i nie chce się skracać i że mam męża przycisnąć :stuck_out_tongue:

A mąż niestety ale cierpiał - dopiero przy pracy z aniball jest nam przyjemnie :slight_smile: zobaczymy jak to będzie przy porodzie

Życzę zeby bylo i przyjemnie i zdrowo skoro dbasz i ćwiczysz efekty musza byc

Skoro mówisz że sex jest dużo przyjemniejszy to znaczy że działa. Ćwicz ćwicz jak najwięcej :slight_smile:
Wydaje mi się że Aniball nie jest znany ,prawda? Ciężko uzyskać jakieś opinie

Mnie aż dziwi, że sex jest przyjemniejszy o.O. Wydawało mi się, że im bardziej kobieta rozciągnięta w dolnych partiach ciała, tym gorzej ;p

Wszystko zależy od tego jakie “jesteśmy” bardzo wąskie i suche czy wilgotne i “szersze”.

Najlepiej być wilgotną i wąską :stuck_out_tongue:

Ale się tu erotycznie zrobiło hehe :wink: waska i wilgotna tak to najlepsze rozwiązanie hehe

zależy też od tego jak mężczyzna jest obdażony :smiley:

Jest przyjemniej, bo aniball widzę, że ćwiczy też moje mięśnie kegla (po przez wypychanie balonika).
A ja nigdy nie byłam jakoś strasznie wąska - a mąż zawsze narzekał, że jestem i że boli … a teraz po ćwiczeniach jest lepiej, dużo lepiej.

Oby się to przełożyło na poród :stuck_out_tongue:

Nienormatywna oby oby, a jak nie to chociaż Twoje życie seksualne się nieco poprawiło, więc ćwiczenia nie poszły na marne :slight_smile:

Nienormatywna - zadowolony partner to już wielki sukces :slight_smile:

Jestem ciekawa czy faktycznie balonik nam pomoże uniknąć nacięcia, nienormatywna na kiedy masz termin ?

Syba ja tez sie nad tym bardzo zastanawiam :slight_smile: balonik balonik a okaże sie że trzeba cc i wtedy padne :stuck_out_tongue:

na 20 maja :slight_smile: a Ty?

Kolejna majowa mamusia już szykuje się na poród :). Nienormatywna koniecznie daj znać co wynikło po porodzie. Życzę, żeby jednak cc się nie skończyło, bo szkoda by było wpakowanych pieniędzy, godzin ćwiczeń i rozciągania.

Nienormatywna ja również mam na 20 maja :slight_smile:
Wczoraj ćwiczyłam pierwszy raz, czy podczas ćwiczeń i wypychania balonika napina ci się również brzuch ?

tak :slight_smile: ale staram sie rozluźniać

Czy przy ostatniej fazie jak balonik wychodzi z pochwy pojawia się u ciebie również taki nieprzyjemny ból ?