Średnica. 22 cm ?
hehe
LOL nieee piłeczka ma 22
Na życie seksualne nie wpływa a szkoda, bo jestem zaciśnieta jak nie wiem co … muszę dużo masaży wykonywać żeby sie rozluźnić. Bez żeli ani mąż ani aniball nie mają szans sie zaaplikować …
To chyba jakas kara, bo przed ciążą uwielbiałam sex a teraz traktuję to jak lekarstwo
Ja mam zakaz sexu… raz na jakiś czas nam się zdarza pofiglować ale to nie to samo co przed ciążą.
Zastanawiam się jak będzie po porodzie…
moja przyjaciółka się zarzeka, że po porodzie jest dużo korzystniej z sexem
Ale myślę, że to indywidualna sprawa
Na pewno to sprawa jak najbardziej indywidualna. Tak samo jak sex w czasie ciąży. Niektóre chciałyby cały czas, bez opamiętania, a inne w ogóle by najchętniej o nim zapomniały.
My póki co dajemy rady bez żadnych żeli, ale to wszystko może się jeszcze zmienić.
Mi się ciągle chce…ale to co jest teraz mnie nie zadowala…chce takiego sexu jak przed ciąża. Bo te figle w ciąży to pic na wodę. Dlatego tak się nie mogę doczekać jak się zagoje i dopadne się do męża jakas taka niewyzyta się zrobiłam
Zabiję? Hmmm… Nekrofilia chyba jest zakazana Aguś
Zagoje miało być hehe na telefonie pisałam i mi słownik zrobił psikusa hehe
oooooo tak, marzy mi się by poczuć męża tak jak przed ciążą mój wyjeżdża i wraca po 4 miesiącach, więc powinnam być już chuda, zagojona i głodna
No to nic innego Nienormatywna, jak trzeba będzie męża przywitać w pięknej, ponętnej bieliźnie
hahaha albo wychudzona z anemią, wypadającymi włosami po ciąży, niewyspana od bycia z 4 miesiecznym maluchem non stop - wręczę mu dziecko i powiem, jadę na wakacje, wrócę za 2 tygodnie, bawcie się dobrze
Nienormatywna - ja to bym wzięła prędzej udział w programie “Tata sam w domu”. Sama bym odpoczęła, a mój partner może 10 tysięcy by dodatkowo dla nas zarobił
oooo super sprawa nie slyszałam o tym - muszę jednak ten temat poruszyć z mężem
Nienormatywna ( czy Barbaro haha :-D) nie będzie chyba aż tak zle co ? Maz tak Cię kocha ze nie ważne jak będziesz wyglądać i jak będziesz zmęczona na pewno będzie mieć na Ciebie chrapkę
I wierze ze weźmie część obowiązków na swoje barki zebys po jego powrocie mogła sobie na spokojnie odpocząć
no to prawda mężczyźni są prości, więc jak kochają to też prosto i mocno - widzę, że wiele mojemu nie trzeba, tylko docenienie, wiara w Jego mozliwości i jest w stanie góry dla nas przenosić
Swoją drogą mimo to, że nie wstydzę się mojego męża, to chyba nie umiałabym ćwiczyć z Aniballem przy nim
Ooo tak wystarczy utrzymywać ich ego na wysokim poziomie i inne potrzeby a będą nam jedli z ręki Faceci są prości w obsłudze…nie to co my kobiety hehe
Co do ćwiczeń to też bym ich przy mężu nie wkonywala…niby zna mnie na wylot ale ćwiczenia byłyby dla mnie krępujące jakby patrzył.
Mężczyźni są super właśnie dlatego, że są tacy prości w obsłudze. Są konkretni i bezpośredni.
Ps. Dziewczyny 3mam za Was kciuki z ćwiczeniami.
Mam pytanie do osób ćwiczących - czy po zaaplikowaniu tylko nadmuchujecie balonik i wpuszczacie powietrze czy taki napompowany wypychacie z siebie?
A Nienormatywna, nie ma do tego balonika dołączonej instrukcji obsługi?
Ja jeszcze nie zaczęłam ćwiczyć ponieważ wyczytałam na opakowaniu, że jeszcze jest trochę za wcześnie. Zaczynam w sobotę pierwszy trening.
Nienormatywna mam do ciebie kilka pytań technicznych, czy ćwiczysz również napinanie balonika czy tylko wypychanie go ?
Jeśli chodzi o wypychanie to sądzę, że napompowany trzeba wypychać.
To racja, że mężczyźni są prości potrzebują tylko naszej uwagi i odpowiedniej "pielęgnacji " :))