Ja polecam proszek i płyn firmy Lovela. Sprawdzony i wypróbowany przy starszych dzieciach. Obecnie używam i też jest okej. A do tej pory muszę uważać z płynami bo np. na Persil mamy uczulenie.
Lovella jest chyba właśnie najbardziej znana i rozreklamowana często dają próbkę w szpitalu już loveli :) u nas cocolino też się super sprawdza na pewno nie polecam tego zwykłego płynu biedronkowego dla dzieci u nas niestety skończyło się okropna wysypka
Lovela tak nie jest drogą ładnie pachnie dobrze dopiera no i posiada atesty. Jeśli chodzi o płyn do płukania to u nas tylko Lenor też sensitive ten biały
Cocolino kiedyś używałam do prania ale naszych rzeczy z mężem, aktualnie uważam że pachnie słabo i zapach szybko ulatuje. Zdecydowanie wolę właśnie Lenor bo pachnie dłużej ;)
Ale właśnie chyba o to chodzi też że te dla dzieci płyny nie mogą być mocno perfumowane żeby nie wywoływały alergii dlatego ja lubię ten cocolino dziecięcy bo ma taki lekki delikatny zapach :) fajny jest też taki niemiecki płyn ja go kupuje w Dealz za około 8 złotych i jest delikatny i nie trzeba go dużo dawać do prania bo jest bardzo gęsty a spiera nawet ciężkie plamy
A to nie wiedziałam że jest cocolino w wersji dla dzieci, ja zawsze tylko to normalne cocolino kupowałam. Tego niemieckiego nie znam ale na początku nie będę kombinować. Sprawdzona i polecana lovela mam nadzieję że się przyjmie u nas ;)
Ja pamiętam że też mieliśmy na początku raz coś takiego typowo biedronkowego u nas na szczęście nic złego się nie działo teraz konkretnie nie pamiętam co to było nie podam wam nazwy ale właśnie taki produkt typowo z Biedronki Chyba po alergiczny dla dzieci Natomiast No tak właśnie jest z tymi maluchami że trzeba uważać obserwować i ostrożnie postępować z tymi produktami do prania i płukania dlatego właśnie fajną opcją jest to że często W niebieskim pudełku albo w innych takich paczkach od położnej możemy sobie przetestować różnego rodzaju płyny Ale właśnie najczęściej spotkałam się z próbkami z loveli jednak jest to bardzo rozreklamowana Firma dobra sprawdza się nawet nie uczula więc warto postawić na te właśnie produkty ja Serdecznie polecam
Właśnie, płyny dla dzieci najlepiej jak nie pachną w ogóle :)
Dziewczyny piorące w kapsulkach Loveli, też macie takie wrażenie że ciuszki po upraniu są takie jakby lepkie? Po wysuszeniu wszystko jest ok, ale to właśnie takie dla mnie dziwne zawsze jest :)
O to chodzi właśnie żeby nie miały substancji zapachowych które powodują alergię, ja bardzo lubię niemiecką chemię często można kupić coś czego u nas nie ma a mają oni naprawdę porządne i dobre produkty , proszki w dużych kartonowych pudełkach w super cenach czy zdecydowanie większe i często lepsze płyny czy żele do prania
Paula ja piorę w płynie LOVELA i nie zauważyłam żeby ubranka były lepkie po prraniu. Raczej wszystko jest ok ;)
MamaLaury ja mam brata w Niemczech i kiedys faktycznie przywoził proszki do prania, płynu do mycia podłóg ale od długiego czasu już tego nie robi. Już to nie jest az tak opłacalne i porównywalne produkty można kupić u nas ;)
Anaaa Kapsułki maga zostawiać po sobie lepką substancje bo się nie rozpuszczają do końca w wodzie zależy w ilu stopniach pierzesz
Dlatego ja wolę płyny do prania. Dziewczyny w action jest super cena na lovele bo 1,45l jest po 10zł jak patrzyłam to w internecie jest ta sama pojemność po 20zł a nawet i więcej
Ja Lovela, Frosch albo bobini płyn
Widzę że każdy używa czego innego ja dziś byłam na glukozie i powiem wam że mam taki dzień wyjęty z życia przez to jestem osłabiona strasznie przez to wsystsko
No właśnie po płynie z Loveli ubranka były normalne w dotyku, a po kapsulkach takie dziwne. Ale dziwne ze się nie rozpuszczaly do końca, kapsułek używałam w minimum 60 stopniach
Ja po glukozie tez byłam osłabiona
To też zależy jakich kapsułek się używa do prania ☺️
Właśnie jak jest za mała temperatura mogą się nie rozpuścić albo jak za krótki czas prania np szybkie pranie ;) no powiem wam że drzemka mi weszla dziś razem z córką strasznie byłam osłabiona a niby powinnam być pobudzona
II!a fajnie że piszesz o tej promocji bo ta cena jest naprawdę dobrą. Ostatnio była promocja w Biedronce ale wychodziły te płyny do prania o tej pojemności po 14,66zl także 10zl to naprawdę super cena :D szkoda że ja nie mam tego actiona obok siebie, ale może to i dobrze bo bym biegała tam co chwilę :D
Ja też po glukozie byłam taka zmęczona i miałam drzemkę z córka i jeszcze tego dnia miała taką krótką a ja chcialam jeszcze chwilkę dłużej spać :)
Ja sobie odrazu zrobiłam zapasy tego płynu bo cena naprawdę świetna
No właśnie dobrze że piszecie dziewczyny bo można się załapać na naprawę super promocje :) no wydawało się że taki szot glukozy nieco nas na nogi postawi a tu jednak nie gorszy spadek energii niż by się wydawało