Ja nie dodawałam czosnku muszę spróbować
Tam pije taki w kapsułkach a on totalnie nie ma smaku. Ten do picia podobno jest niedobry. Nie ma piłam nigdy się tak słyszałam. Zawsze pije w kapsułkach i nawet nie choruje jakoś bardzo także ja tam polecam ;)
Tak tran do picia to nic dobrego ale ma dobre dzialanie
No właśnie podobno lepszy jest taki w oleju do picia niż w tabletkach lepiej się wchlaniaale smak ma okropny
Domowe sposoby na przeziębienie są najlepsze ja tam lubię herbatę z miodem i cytryną czy sokiem z malin. Fajnie rozgrzewa. Syrop z cebuli pamietam również z dzieciństwa
Też słyszałam że ten do picia lepiej się wchłania ale jest właśnie jedna wada jest okropny w smaku, do wszystkiego można się przyzwyczaić i niby są smakowe
Dziewczyny muszę się pochwalić. Od 3 tygodnie ograniczam cukier po badaniu krzywej cukrowej i moja waga stoi praktycznie w miejscu. Przytyłam 0.5kg
Wniosek->cukier to zło a jest praktycznie we wszystkim co jemy. Na początku było ciężko teraz już całkiem spoko. Przyzwyczaiłam się ;)
ej to super ! gratulacje :)
to prawda, cukier dziala jak narkotyk bardzo uzaleznia, po odstawieniu go , mozna dostac objawow jak przy odstawieniu narkotykow...
Olaaleksandra gratulacje! Super, że udało ci się ograniczyć.
Ja nie słodzę kawy i herbaty więc białego cukru teoretycznie nie jem, ale niestety czasem za bardzo nadrabiam jedząc słodycze lub pijąc słodkie napoje.
Ja niestety mam takie napady na słodycze, że jak nic nie mam w domu to szperam po szafkach bo może coś się zwwieruszylo. Pewnie dlatego że w ciąży przy cukrzycy nie jadłam słodyczy to teraz nadrabiam.
Ola super :) u mnie w ciąży po wyeliminowaniu cukru i zdrowszym odzywianiu co tydzień też było po pół kg na minusie :)
Ja się cieszę że w tej ciszy nie ciągnie mnie tak do słodkiego czuje się zdecydowanie lepiej nie jedząc tyle słodyczy co dawniej i nie pijąc słodkich napojów widzę różnicę w swojej skórze chodźby na twarzy gdzie mam mniej wyprysków i w ogólnym samopoczuciu :)
Trochę jest jeszcze tak że jak siedzimy w domu to siła rzeczy szukamy czegoś do jedzenia i najczęściej kończy się na słodyczach niestety ;(
tak z tymi słodyczami jest ale teraz staram się zastawiać je owocami
Zima to taki czas że ruchu mamy mniej tu coś się skubnie tu ciastko do kawy tu coś i tak się zbiera :) potem się to odkłada i jest problem
Ja mimo jedzenie mnóstwo słodyczy nie tyje w tej ciąży nawet Pani doktor ostatnio się zdziwiła i pytała czy coś jem
U mnie cały czas ta sama waga
Ja podejrzewam że gdybym tak zaczęła mocno ładować słodycze to na pewno bym przytył. Mam dobrą przemianę materii się bez przesady :D wszystko ma swoje granice niestety.
Ja cały czas słodycze tylko jadłam
warto skorszystac ze zdrowych zamiennikow slodyczy :) jest masa piekarni cukierni bezcukrowych, te bezcukrowe ciasta sa o niebo lepsze szczerze :D