Ja bedac w ciayz i czytajac w internecie to mialam wszystkie mozliwe choroby xd
Klaudiamama dlatego ja jak w pierwszej coś sobie z krwi sprawdziłam i wyszło, że powinnam iść sobie trumnę wybrać to przestałam się wczytywać :D
No lepiej nie czytać,😁czasem.im mniej wiemy tym lepiej
Zwariować można.
Jak się zaczynają skurcze to jak to jest? Boli? Jak ból idzie?
Jak się zaczyna to boli, ale to nie jest mocny ból taki do przeżycia spokojnie
Ale to jest ból taki jak na miesiączkę?
Monia ciężko powiedzieć bo zależy jak bolesne masz miesiączki. Dla mnie był porównywalny jeśli chodzi o początkowe skurcze
Witam Was dziewczyny. Moja przygoda z aniball zaczęła się w 2018 roku, niestety z powodu braku postępu mój poród zakończył się CC. Więc nie miałam możliwości wykorzystać ćwiczeń z nim praktycznie. Wróciłam bo w maju czeka mnie kolejny poród. Jeśli się uda urodzę sn. I tym razem zamierzam ćwiczyć. Proszę tylko przypomnij e mi kiedy jest najbezpieczniej zacząć? W którym tc?
Monia my tu wszystkie przeżywamy ten twój porod 😊😀
Dzisiaj sobie siedziałam u rodziców i myślę : ciekawe co u Moni 😂 dawaj znać ☺
Monia, moja położna mówiła zawsze, że na pewno swojego porodu nie prześpimy :D nie przegapimy skurczy. Będziesz wiedziała, że to jest to. Mnie bolało jak przy biegunce ale w sumie to brałam środki na przeczyszczenie, żeby wywołać, więc pewnie to dlatego :D A potem już silniejszy ból, który w gorącej kąpieli nie ustawał. Mierzyłam sobie czas między tymi skurczami. No i ja to już wtedy myślałam, że nie dam rady...a to dopiero początek był...
Ewabrz oj tak myślało się w domu,że już jest ciężko,a było jeszcze gorzej 😁 i dokładnie tak jak piszesz porodu nie przegapisz
Kochane no właśnie z tą gorąca woda . Czyli jak czuje mocne skurcze to idę pod prysznic i leje bardzo gorąca wodę? WWiadomo że się nie będę parzyć haha ale po prostu woda ma być baaardzo ciepła tak ?
Od wczoraj wieczora mam tak, że mnie pobolewa tak brzuch jak na miesiączkę i przestaje i za jakiś czas boli i przestaje i czasem przy tym bolą mnie jakby uda nad kolanami tak i czasem plecy
Laureczka tak jak masz ksircze do do ciepłej wody,albo prysznic ciepły jak skurcze znikną po wyjściu tzn że to jeszcze nie poród.
Monia oj to może już coś się dzieje bo skurcze w końcu są delikatne
Oki to dobrze wiedzieć 😂 a ile wody bierzecie?
Dla mnie prysznic to byko zbawienie na skurcze. Najchetniej bym z biego w ogole nie wychodzila!
Oby dał dużo 😊😊
Ja lubię ciepłe kąpiele to dla mnie będzie jak najbardziej relaksujace☺
Ja chodziłam często pod prysznic lekkie ukojenie daje i kąpiel też miałam.
Laureczka biorę butelke Davi by filtrować wodę bo pameitam,że z córką pilam po 2 butelki jak leżałam także teraz tyle.nie zabiorę
Monia a może dobrze by było jechać do szpitala