Andrzejki 2025

Mega bedzie w nim wygladal zawsze wesolo jest w takie dni

Ojej dla mnie to zawsze problematyczne było jak ty teraz przebrać dziecko a co dopiero jeszcze siebie czy męża . Ale pomysl szkoły super dzieci na pewno będą szczęśliwe

Mi się od razu złodziejaszki skojarzyły, czarne spodnie bluzka czarno - biała w paski, rękawiczki bez paluchów, coś na oczy (np. maska z papieru) i jest budżetowe przebranie :grin:

1 polubienie

Jedne z prostszych

2 polubienia

Ale super pomysly i proste :slight_smile:

O beka hahaha nie widziałam tego , jeny teraz na horyzoncie halloween co będzie w andrzejki to nw :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Mega :star_struck: wybraliście to ?

Kuba juz jest gotowy ! Mimo iz bedzie dino to i tak nazywamy go Bam Bam :rofl:

2 polubienia

U córki w liceum robią halloween w piątek o dzisiaj im o tym powiedzieli więc za wiele czasu nie ma i córka do mnie co chwilę pisze w co się ma przebrać :scream::scream::scream: kombinuje oczywiście ze wszystkim co się da. Jakieś straszne chearleaderki teraz są na topie a ja mówię ,dziecko po druga będzie w to przebrana, i tak myślę pół dnia. A kiedy wykupiłam na jaja na temu takie rękawy które się zakłada i wyglądają jak tatuaże na całej ręce i mówię weź sobie to do tego skórzane spodnie jakiś czarny top, bandana na głowę, rękawiczki skórzane bez palców, moje buty motocyklowe, kurtkę (ma skórzaną Harleya Davidsona) pokombinuj z makijażem i już przebranie gotowe. I po chwili zastanowienia mówi że faktycznie nikt nie będzie tak przebrany i może z siebie zrobić taką wiecie , mafijną motocyklistke, :rofl::rofl:

Rok temu na bal przebierancow dziewczynka 5 letnia przyszla jako Wendnesday… z reszta Filip byl na urodzinach 6 latki gdzie tort byl caly czarny z Wendnesday takze juz nic mnie nie zdziwi…

1 polubienie

Przyszedl strój Freda :rofl::rofl::rofl::rofl: no ja sikam :rofl::rofl::rofl::rofl: a moj maz pyta gdzie ten bal zeby go nikt nie widział :rofl:

3 polubienia

Czekam na zdjecie :rofl::rofl::rofl:

Nie no nie moge tego zrobic hahahah dodam jakies z balu

2 polubienia

Hahahhahahah o jezu nie mogę :rofl::rofl::rofl:

Zrób zdjęcie ukradkiem :rofl::rofl: chcemy to zobaczyć :rofl::rofl:

1 polubienie

Oj tak czekamy :speak_no_evil:

Dawaj fotkę bo jestem mega ciekawa !

1 polubienie

Pokaż zdj , ale jestem ciekawa jak to fajnie wszystko zorganizowałaś :smiling_face_with_three_hearts:

Dziewczyny bal andrzejkowy dopiero przed nami ! Ja tylko odebralam ubrania, dla meza jest ok, a moja sukienke musze zmodyfikowac pod Wilme. Dzieci beda dunusiami i Kuba juz ma stroj a Filip czeka. Oczywiscie pochwale sie jak juz wszyscu bedziemy przebrani czyli 27 listopada :heart_eyes:

4 polubienia

Łoooo rany , tak długo każesz nam czekać ? :rofl::rofl::rofl::rofl: noo weź coś szybciej wymyśl i zrób foto , poproś żeby mąż się przebrał bo chcesz cos na tym stroju zmodyfikować i ze musi być do tego ubrany :sweat_smile::sweat_smile: