Mega bedzie w nim wygladal zawsze wesolo jest w takie dni
Ojej dla mnie to zawsze problematyczne było jak ty teraz przebrać dziecko a co dopiero jeszcze siebie czy męża . Ale pomysl szkoły super dzieci na pewno będą szczęśliwe
Mi się od razu złodziejaszki skojarzyły, czarne spodnie bluzka czarno - biała w paski, rękawiczki bez paluchów, coś na oczy (np. maska z papieru) i jest budżetowe przebranie ![]()
Ale super pomysly i proste ![]()
O beka hahaha nie widziałam tego , jeny teraz na horyzoncie halloween co będzie w andrzejki to nw ![]()
Mega
wybraliście to ?
U córki w liceum robią halloween w piątek o dzisiaj im o tym powiedzieli więc za wiele czasu nie ma i córka do mnie co chwilę pisze w co się ma przebrać ![]()
![]()
kombinuje oczywiście ze wszystkim co się da. Jakieś straszne chearleaderki teraz są na topie a ja mówię ,dziecko po druga będzie w to przebrana, i tak myślę pół dnia. A kiedy wykupiłam na jaja na temu takie rękawy które się zakłada i wyglądają jak tatuaże na całej ręce i mówię weź sobie to do tego skórzane spodnie jakiś czarny top, bandana na głowę, rękawiczki skórzane bez palców, moje buty motocyklowe, kurtkę (ma skórzaną Harleya Davidsona) pokombinuj z makijażem i już przebranie gotowe. I po chwili zastanowienia mówi że faktycznie nikt nie będzie tak przebrany i może z siebie zrobić taką wiecie , mafijną motocyklistke, ![]()
![]()
Rok temu na bal przebierancow dziewczynka 5 letnia przyszla jako Wendnesday… z reszta Filip byl na urodzinach 6 latki gdzie tort byl caly czarny z Wendnesday takze juz nic mnie nie zdziwi…
Przyszedl strój Freda ![]()
![]()
![]()
no ja sikam ![]()
![]()
![]()
a moj maz pyta gdzie ten bal zeby go nikt nie widział ![]()
Czekam na zdjecie ![]()
![]()
![]()
Nie no nie moge tego zrobic hahahah dodam jakies z balu
Hahahhahahah o jezu nie mogę ![]()
![]()
![]()
Zrób zdjęcie ukradkiem ![]()
chcemy to zobaczyć ![]()
![]()
Oj tak czekamy ![]()
Dawaj fotkę bo jestem mega ciekawa !
Pokaż zdj , ale jestem ciekawa jak to fajnie wszystko zorganizowałaś ![]()
Dziewczyny bal andrzejkowy dopiero przed nami ! Ja tylko odebralam ubrania, dla meza jest ok, a moja sukienke musze zmodyfikowac pod Wilme. Dzieci beda dunusiami i Kuba juz ma stroj a Filip czeka. Oczywiscie pochwale sie jak juz wszyscu bedziemy przebrani czyli 27 listopada ![]()
Łoooo rany , tak długo każesz nam czekać ? ![]()
![]()
![]()
noo weź coś szybciej wymyśl i zrób foto , poproś żeby mąż się przebrał bo chcesz cos na tym stroju zmodyfikować i ze musi być do tego ubrany ![]()
![]()