Andrzejki 2025

Powoedzialam mezowi kim bedziemy ale nie widzial jeszcze stroju :rofl: juz go widze z tymi jego wielkimi owlosionymi łydkami :rofl::rofl::rofl:
Narazie maz zachwycony :heart:
Tylko nie wiem co z wlosami, bo sa peruki ale ja mam duzo i dlugie wlosy wiec ciezko bedzie je ukryc a Wilma miala koka

Super pomysł!

1 polubienie

Jeśli to jest w przedszkolu to może za wróżkę :star_struck: pasuje do imprezy, dzieciom się też spodoba :smiling_face: jakąś sukieneczkę, różdżkę bez problemu sama zrobisz :grin:

Haha cudowne! Ew za Kubusia Puchatka!:grinning: brzuszek na wierzchu, za krótka czerwona koszulka i jest gotowy :grinning:

Ej dobra, może lepiej nie bo go wyrzucą jak przyjdzie z gołym brzuszkiem :sweat_smile:

Zróbcie to :laughing: Haha przepraszam, na wieczór mam same głupie pomysły, wrócę tu rano z czymś bardziej przyzwoitym :laughing:

Hahahahha jak wpisalam przebranie dla kobiety to mi pierwsze co wyskoczylo na Shein :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: ale chyba nie bardzo do przedszkola co ?

A może spray do farbowania włosów? Żeby chociaż dał delikatny kolor, ale jak masz ciemne włosy, to może niestety nie chwycić :confused:

Leje :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: panie nauczycielki zawału by dostaly :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Ale dla męża na andrzejki czemu nie :grin::sweat_smile:

1 polubienie

A jak byś sobie kupiła spray do włosów pomarańczowy i ze swoich zrobiła koka i pomalowała tylko to co widać na pomarańcz?

No tak ci powiem chyba nie koniecznie chociaż myślę że tatusiowie byli by zadowoleni​:rofl::rofl::rofl::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Też pomyślałam o pomarańczowym sprayu do włosów, ale nie wiem czy na ciemnych włosach “chwyci” :wink:

Ja mężowi na bal robiłam włosy na czerwono spreyem kupionym w Auchan takim jednodniowym, kolor łapie szybko ale brudzi, jednak zmył się woda głównie

Może coś takiego?
Szukałam czegoś co jest dość proste do wykonania i to jest dość proste :grinning:

Z tego co wyczytałam, to strój już jest wybrany :sweat_smile:

Ale jak pójdą jeszcze jakieś propozycje będzie na kolejne lata , kto będzie potrzebował wróci do wątku i gotowe :wink::smiling_face:

Racja, tak się zaczęłam zagłębiać w te stroje, że nie doczytałam, przepraszam :smile:

Nie no sluchajcie, ja wybralam co prawda ale dawajcie pomysły, mysle ze zaraz moze sie to przydac innym :heart: pomyslow naprawde sporo. Swoja droga przeszlo mi przez mysl bycie Cruella bo rekawiczki dlugie i ta fajka to proste i tanie a jakis plaszcz to nawet w lumpie da sie kupic :rofl:

1 polubienie

@Mamina A mąż mógł by być horacym :rofl::rofl: ale w tedy co dzieci za dalmatyńczyki ? Super by to w sumie było

Oo w taki to i ja bym sie przebrala :grin: