Powoedzialam mezowi kim bedziemy ale nie widzial jeszcze stroju
juz go widze z tymi jego wielkimi owlosionymi łydkami ![]()
![]()
![]()
Narazie maz zachwycony ![]()
Tylko nie wiem co z wlosami, bo sa peruki ale ja mam duzo i dlugie wlosy wiec ciezko bedzie je ukryc a Wilma miala koka
Super pomysł!
Jeśli to jest w przedszkolu to może za wróżkę
pasuje do imprezy, dzieciom się też spodoba
jakąś sukieneczkę, różdżkę bez problemu sama zrobisz ![]()
Haha cudowne! Ew za Kubusia Puchatka!
brzuszek na wierzchu, za krótka czerwona koszulka i jest gotowy ![]()
Ej dobra, może lepiej nie bo go wyrzucą jak przyjdzie z gołym brzuszkiem ![]()
Zróbcie to
Hahahahha jak wpisalam przebranie dla kobiety to mi pierwsze co wyskoczylo na Shein ![]()
![]()
![]()
![]()
ale chyba nie bardzo do przedszkola co ?
A może spray do farbowania włosów? Żeby chociaż dał delikatny kolor, ale jak masz ciemne włosy, to może niestety nie chwycić ![]()
Leje ![]()
![]()
![]()
![]()
panie nauczycielki zawału by dostaly ![]()
![]()
![]()
Ale dla męża na andrzejki czemu nie ![]()
![]()
A jak byś sobie kupiła spray do włosów pomarańczowy i ze swoich zrobiła koka i pomalowała tylko to co widać na pomarańcz?
No tak ci powiem chyba nie koniecznie chociaż myślę że tatusiowie byli by zadowoleni:rofl:![]()
![]()
![]()
Też pomyślałam o pomarańczowym sprayu do włosów, ale nie wiem czy na ciemnych włosach “chwyci” ![]()
Ja mężowi na bal robiłam włosy na czerwono spreyem kupionym w Auchan takim jednodniowym, kolor łapie szybko ale brudzi, jednak zmył się woda głównie
Z tego co wyczytałam, to strój już jest wybrany ![]()
Ale jak pójdą jeszcze jakieś propozycje będzie na kolejne lata , kto będzie potrzebował wróci do wątku i gotowe ![]()
![]()
Racja, tak się zaczęłam zagłębiać w te stroje, że nie doczytałam, przepraszam ![]()
Nie no sluchajcie, ja wybralam co prawda ale dawajcie pomysły, mysle ze zaraz moze sie to przydac innym
pomyslow naprawde sporo. Swoja droga przeszlo mi przez mysl bycie Cruella bo rekawiczki dlugie i ta fajka to proste i tanie a jakis plaszcz to nawet w lumpie da sie kupic ![]()
Oo w taki to i ja bym sie przebrala ![]()