Sluchajcie ale akcja ! W naszym przedszkolu odbedzie sie spotkanie andrzejkowe.
Mamy sie przebrac - rodzice tez !
Macie jakies ciekawe pomysly dla doroslego ?
Wolalabym nie wypozyczac stroju
Widziałam jak laski robią strusie z siebie , zobacz sobie w neta, hiiittt jak dla mnie ![]()
![]()
![]()
![]()
Kiecka z pocietego worka , skarpetka na reke , oczy domalujesz czy zrobić mozesz z piłek do oinponga i strój gotowy
Czerwona kiecka, czaarna bluzka uszy można zrobić samemu i będziesz Miszka Miki
Ale super pomysł. Ja bym pokombinowała w jakieś grupowe stroje, tzn że dzieci i rodzice ubierają się w postacie z jednej bajki, np w rodzinkę z Bluey, w żółwie ninja, Psi patrol czy coś w tym stylu ![]()
Leginsy, czarna koszulka tylko peleryne skołowac ![]()
Sluchajcie, niejtore z Was wiedza jak wyglada moj maz, jest misiowaty, brunet.
No mam stroj dla niego !
Nie wiem jak go namowie, ale on musi byc Flinstonem !
I przebierz się za żonę Freda!! ![]()
![]()
A samochód też mu zrobisz taki nożny? ![]()
![]()
![]()
![]()
Noooo faktycznie to dla niego będzie idealny strój to może właśnie odzcienw ten temat i wszyscy przebierzcie się za rodzinę Flintstonów
No w sumie Wilma to latwy stroj ale… kompletnie nie ja xD ona ruda i chuda szkapa hahahha
Wczoraj gdzieś widziałam jak się rodzina porozbierali na minionki
Tez o tym pomyślałam
kiedys tak sie z moim przebiorę jak bedzie tematyczna imperzka , on tez ma brzusio, też brunet wysoki , a ja rude wlosy i majtki wyszczuplające , albo on za księdza a ja zakonnicą bede ![]()
Na shein widzialam ze sa te stroje, nawet myslalam zeby kuoic same okulary i cos w lumpie zoltego ale jednak wygrali Flinstonowie !
Na vinted kupilam biala sukienke i przerobie ja ( zrobie ten dol charakterystyczny) a dzieci beda dinusiami ![]()
Koniecznie tutaj zdjęcie rodzinki poprosimy ![]()
cudnie będzie.
I perukę Ruda też możesz zamówić za grosze będziesz pięknie wyglądać
Ja ostatnio kombinowałam jakiś strój na imprezę firmową i zielona kiecka makijaż odpowiedni i w Lidlu dotrwałam uszy i byłam elfem
Strój Mario łatwo zrobić, ja kiedyś na szybko zrobiłam. Granatowe spodnie jeansowe, czerwone spodnie i czerwoną czapka na której przykleiłam białe M. Do tego szelki na której przykleiłam z kartki guziki i wymalowalam sobie wąsy.
O jaaa, super pomysł! Koniecznie wrzuć tu zdjęcie jaki efekt ![]()
Ojeju, super! Pochwal się później zdjęciem!!