Andrzejki 2025

No racja racja :joy: @Mamina niedługo przez ciebie po nocach spać nie będziemy bo albo adrenalina z koleżanką czy odpisze czy nie albo musimy miesiąc czekać aż strój zobaczymy :rofl::rofl:

2 polubienia

Długo każesz czekać na te stylizacje! :rofl:

Czuję, że to będzie naprawdę dobre :grin::blush:

Ja sie chyba domyslam o jaki stroj chodzi :see_no_evil::sweat_smile::sweat_smile:

Pokaż nam chociaż coś :speak_no_evil:

No dobra, macie przedsmak

7 polubień

Ooooo nawet pasuje :rofl::heart_eyes_cat: meeega , :smiling_face::smiling_face:

Jest mega !! Mój nigdy by się tak nie ubrał :speak_no_evil:

Super :wink:

Dla dziecka na pewno by to zrobił :rofl::rofl::rofl:

Obawiam się,że mój też, a szkoda, bo strój jest super :smiley: ogólnie Clay pomysł na przebranie dla rodzinki :smiley:

My zdecydowanie mamy dystans i poczucie humoru a jesli w ten sposob mozemy wywolac usmiech na twarzy naszego syna to pewnie !
Ja sie smieje ze bede Wilma 20lat pozniej i po 2 dzieci :rofl:
Wiem, ze nie kazdy by to zalozyl. Sama mialam watpliwosci czy moj maz powie ze to nie za grubo - ale o dziwo jeszcze zapytal czy ma bys na bosaka :rofl::rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

Hahahah moj też nie hahahha

Wooow No Mamima masz ładniutkiego Freda :smiley:

Haha Twój mąż idealnie pasuje na Freda!!! Jakby był casting do filmu to możesz go śmiało posłać :grinning:
10/10!

2 polubienia

Wlasnie dlatego to wybralam :rofl: nawet owlosione nogi sie zgadzaja :rofl: i broda i kolor wlosow i brzuszek tez :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

Tooo by było jak by poszedł na bosaka :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing: ale by się wszyscy uśmieli :rofl::rofl::rofl:

Nie no sikam :rofl::rofl::rofl::rofl: ale superrrr wygląda :rofl: idealne przebranie dla niego :grin:

Dobrze , że on nie widzi co tu piszemy haha

O wow super też kiedyś synowi podobny robiłam