Adaptacja dziecka w przedszkolu

Ja w ogolę jestem zaskoczona że te przepisy na zupki i pasty dla maluchów są smaczne pomimo braku soli . Upiekłam warzywa dziś

Trochę oliwy zioła prowansalskie i blendowałam i mam pastę do chleba dla młodego na rano

3 polubienia

Super! Ja kupuję taką w słoiczku, a można samemu zrobić. Tylko muszę blender kupić.

1 polubienie

Ja nie umiem tego zblendować żeby naprawdę wyszła taka masa zawsze gdzieś mi wychodzą grudy

Też mam problem z tym ale nie przejmuje się jak nie jest mega gładkie

1 polubienie

Ooo i to jest super wiadomość :two_hearts::cherry_blossom::cherry_blossom:

I super. Smacznie i zdrowo :ok_hand:

1 polubienie

Całkiem smacznie to wygląda. Można zdrowo się odżywiać przy okazji z dzieckiem . Super

@Michaska pysznie to wygląda :heart:

I powiem wam że jest mega dobre

Można traktować jak ajvar

2 polubienia

Mój dzisiaj nam kupił i ta był pyszny :smiling_face_with_three_hearts: @mamamalwi1 ooo dziękuje, nawet nie widziałam że jest taki przepis w lidlo :smiley: musze zrobić :smiling_face_with_three_hearts:

Fajnie wygląda jak pasta na kanapki ale cebuli bym nie dawała

@Michaska ja z takich pieczonych warzyw robie zupe krem :purple_heart:
Jest przepyszny a pachnie w calej chacie

Wiem, że można robić. Mi bardzo smakuje z pieczonej papryki ale sama jeszcze nie robiłam. Ale to prawda, pięknie pachniało tymi pieczonymi warzywami

2 polubienia

Chyba muszę sobie też zrobić :grin:

Tez slyszałam, ze z pieczonych warzyw są pyszne zupy krem :heart:

2 polubienia

Ja robie z pieczonej dyni i wychodzi pyszna do tego grzanki :wink:

Mnie jakoś te zupy krem nie podchodzą

Oooo z pieczonej dynie też jest mega dobra

Ooo! Ja robię po prostu krem dyniowy, ale opcja pieczonej dyni i z niej krem brzmi pysznie :star_struck: chyba będę musiała spróbować :grin: bo uwielbiam zupki krem, a ta dyniowa z grzankami lub ptysiami jest pyszna :star_struck:

Jadłam parę razy zuoy krem z pieczonych warzyw i oyszne byly :heart: Ale sama jakos nie zrobilam do tej pory. Jak robię kremy to takke zwykłe

1 polubienie