2,5 latek nie lubi basenu

Chodzicie teraz na basen? Jakieś obostrzenia są? 

My się wybieramy na basen bo pogoda zrobiła się brzydka to jakoś trzeba umilić czas dziecku . U nas dużo zajęć jest ze szkoły wiec tylko możemy iść w określone dni popołudniu . Póki co u nas wszystko odbywa się normalnie . 

Witam,

PannaXoanna - pytanie czy twojemu synkowi te głośne dźwięki przeszkadzają w codziennym funkcjonowaniu ?- wpływają na zachowanie, na to, że nie jest chętny do robienia różnych czynności, jest pobudzony po tym jak jesteście gdzieś gdzie jest głośno czy wogólne unika takich miejsc. Napisz coś więcej. Jeśli widzisz że wpływa to znacząco na jego funkcjonowanie to warto skosultować się z terapeutą SI. On poobserwuje dziecko, podpowie co dalej.

Pozdrawiam

Marta Cholewińska-Dacka

Kupiłem odkurzacze basenowe na stronie internetowej https://aquamonkey.pl/odkurzacze-basenowe.html i jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu! Strona była łatwa do przeglądania i znalezienie właściwego modelu nie było żadnym problemem. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i dokładnie, a produkt dotarł do mnie w świetnym stanie. Odkurzacz działa wspaniale i szybko usunął wszystkie zanieczyszczenia z mojego basenu. Jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu i polecam ten sklep każdemu, kto potrzebuje dobrego odkurzacza basenowego.

U nas jedynie jak była dłuższa przerwa to córka na nowo miała strach wejść do wody ,ale znów szybko się zaklimatyzowala i był problem ja wyciągnąć :D bo tak jej się znów spodobało :)

fajnie wczesniej adoptować dziecko z basenem aby przysżłosciowo nie było problemu, zwłaszcza ze czesto teraz zajecia na basenie sa w szkole

Ja też jak już się zrobi ciepło to muszę z dzieckiem zacząć jeździć na ten basen:p

Całe szczęście u nas córka lubi pływać w basenie, czuje się jak ryba w wodzie :) 

Ja jeszcze nie byłam z córką na basenie i trochę żałuję bo zawsze mnie ciekawiło czy faktycznie niemowlaki umieją tak doskonale pływać. Ale ciągle ostatnio coś chora byłam i nawet nie było kiedy

hehe Oleksandra chyba to wąłaśnie najwiecej osób ciekawi czy faktycznie umieją pływac;) z drugiejstrony jeśli potrafi to czemu to potem zanika i na nowo tzreba sie tego uczyć?:P

Mój syn bał się wchodzić do basenu kiedy był mały,  a teraz z 2 nie pójdę bo boje się,  że któregoś nie uda.mi się upilnowac. Może w któryś weekend z mężem wybierzemy się na basen ;) z drugiej strony w weekend pewnie będzie dużo ludzi..

My zaczęliśmy chodzić z synem na naukę pływania jak miał jakieś 8 - 9 miesięcy i do dziś uwielbia wodę. Nie mieliśmy nigdy problemu z lękiem przed wodą czy basenem. 
Taka nauka pływania to rewelacyjna sprawa i polecam ją każdemu. Na początku jest oswajanie z wodą - chlapanie, polewanie konewką, zabawy i wygłupy. Po kilku lekcjach już nawet są podejmowane próby nurkowania. Bym na własne oczy nie widziała co te maluchy wyprawiają to bym nie uwierzyła :) 
Jeśli ktoś ma czas i możliwości warto z czegoś takiego skorzystać. Mega frajda i nauka czegoś praktycznego. 

Justyś no faktycznie z dwójką dzieci to jednak ciężko opanować sytuację. 

Odkryłem na stronie ze stockami niesamowite zdjęcia związane z technologią i nowoczesnymi urządzeniami. Zdjęcia przedstawiają nowoczesne smartfony, laptopy, tablety, urządzenia związane z sztuczną bodrum zdjęcia https://pl.depositphotos.com/stock-photos/bodrum.html inteligencją i wiele innych. Każde zdjęcie jest wspaniałej jakości i idealne do wykorzystania w projektach związanych z technologią.

Na basen z dwoma córkami też wybieramy się razem z mężem :) Nigdy sama z dziewczynkami :) 

Razem to jakoś bezpieczniej. Tym.bardziej kiedy np Ja nie umiem za dobrze pływać... 

my też jak będziemy jechać to tylko wszyscy razem, sama ja bym nie dała rady 

Ja też zawsze jeżdżę z mężem. NA basenie sobie poradzę sama, ale gorzej z przeberaniem 

Dzieci mają oddzielna szatnie czy z dorosłymi?  Jest podział na płeć?

Justys u nas byla szatnia dla rodzica z dzieckiem, ale ostatnio jak bylismy to wszedl ojciec z nastolatkiem i tak nam dziwnie bylo;( ale potem sobie pomyslalamz e moze chlopak sie wstydzil bo dorasta albo jak;/ w kazdym razie to oddzielna szatnia dla dzieci z rodzicami i tam sie przebieraja nie ma osobnyvh pomieszczen a jedno wspolne + 2 lazienki zamykane wiex w razie koniecznosci mozna tam sie przebrac no i ten komfort ze jest tam mneij osob jednak niz na zwyklej przebieralni